Cumartesi 14.03.2015 00:00

Espanyol Atletico Madrid maçı özeti ve golleri (Atletico Madrid eriyor!)

İspanya La Liga'nın 27. haftasında Atletico Madrid ile Espanyol karşılaştı. İşte dev mücadelenin özeti, golleri, skoru, sonucu ve tüm ayrıntıları...

İspanya La Liga'nın 27. hafta mücadelesinde Atletico Madrid deplasmanda Espanyol ile karşılaştı. Power8 Stadı'nda oynanan mücadele başladığı gibi, 0-0 sona erdi.
Mücadelede rakibine göre daha etkili oynayan Atletico Madrid, yakaladığı pozisyonlarda bir türlü ağları bulamadı. Başkent ekibinde Miranda, 45. dakikada rakibine dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve Atletico 45 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
İkinci devrede de görüntü değişmedi ve Simeone'nin öğrencileri 10 kişi kalmanın da etkisiyle, fazla risk almadı. Diego Simeone, karşılaşmaya yedek kulübesinde başlattığı milli oyuncumuz Arda Turan'ı, 66. dakikada Gabi'nin yerine oyuna sürdü, ancak bu da çare olmadı. Mücadele golsüz sonuçlandı.
Bu skorun ardından üst üste 3. maçında da beraberlik ile ayrılan Atletico madrid puanını 56 yaptı ve 4. sırada kalırken; şampiyonluk yolunda ağır bir darbe daha aldı. Espanyol ise puanını 33 yaptı.
La Liga'nın 28. haftasında Espanyol deplasmanda Deportivo ile karşılaşacakken, Atletico Madrid ise evinde Getafe'yi konuk edecek.
İŞTE KARŞILAŞMANIN DAKİKA DAKİKA CANLI ANLATIM VE GENİŞ ÖZETİ
90+4. Dakika: Oyuncular tarafından ortaya konan oyun pek çekici değil. Oyuncular ellerinden geleni yapamıyor. Takımlardan hiçbirisi oyunda üstünlüğü ele geçiremedi. Her iki tarafın da taktiği geriden oyun kurmaya dayanıyordu.
90+4. Dakika: Hakem maçın son düdüğünü çaldı.
90+3. Dakika: Salva Sevilla (Espanyol) ceza sahasına yaptığı güzel pasla takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak defans oyuncusu güzel bir reaksiyonla araya giriyor.
90+2. Dakika: Koke (Atl. Madrid) ceza sahasına orta yapıyor, ancak Francisco Casilla (Espanyol) çok yakınına gelen topu kontrol ediyor.
90+1. Dakika: Top köşe vuruşundan Koke (Atl. Madrid) tarafından ceza alanına gönderiliyor, ancak defans oyuncularından birisi topu uzaklaştırıyor.
90. Dakika: 3 dakikalık uzatma oynanacak.
89. Dakika: Iñaki Bikandi oyunu durduruyor. Salva Sevilla (Espanyol) topu almak için gereğinden sert bir müdahalede bulunuyor ve faul yapıyor.
88. Dakika: Sergio Garcia (Espanyol) tarafından gönderilen topu Miguel Angel Moya (Atl. Madrid) kontrol ediyor ve atak son buluyor.
88. Dakika: Anaitz Arbilla (Espanyol) uzak mesafeden çok güzel bir vuruş yapıyor. Ancak şanssız oyuncunun vuruşunda top az farkla üstten dışarı gidiyor.
87. Dakika: Salva Sevilla (Espanyol) kısa kullandığı köşe vuruşuyla oyunu hızlandırmaya çalışıyor.
87. Dakika: Salva Sevilla (Espanyol) tehlike yaratabilecek bir korner kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından hiçbirisi kafa vurmayı başaramıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgiyi geçti. Espanyol lehine köşe vuruşu kararı verildi.
87. Dakika: Jose Canas (Espanyol) taç çizgisinin yakınından ceza sahasına orta yapıyor, ancak oyuncu istediği vuruşu yapamıyor ve tehlike iyi organize olmuş defans tarafından uzaklaştırılıyor. Yardımcı hakem köşe gönderini gösteriyor, Espanyol köşe vuruşu kullanacak.
86. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) ceza sahasına güzel bir orta daha yapıyor. Ancak rakip defans topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor.
85. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) altı pas içerisinde önemli bir şans yakalıyor ve yerden kalenin ortasına şutunu çekiyor, ancak kaleci Francisco Casilla (Espanyol) önemli bir kurtarış yaparak bu şutu çıkartıyor.
84. Dakika: Christian Stuani (Espanyol) yükselerek yapılan ortada penaltı noktası civarında topla buluşuyor ve yaptığı kafa vuruşunda top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
83. Dakika: Bugünkü maçta toplam biletli seyirci sayısı 22538.
82. Dakika: Oyuncu değişikliği. Antoine Griezmann (Atl. Madrid) sahayı terk ederken yerini Raul Jimenez (Atl. Madrid) alıyor.
81. Dakika: Iñaki Bikandi düdüğünü çalıyor. Düdük kime çaldı? Evet, şimdi belli oluyor: Hector Moreno (Espanyol) hücum ederken aşırı güç kullanıyor.
81. Dakika: Salva Sevilla (Espanyol) köşe vuruşunu kullanacak.
80. Dakika: Lucas (Espanyol) ufak bir sakatlık geçiriyor, ancak maça devam edeceğe benziyor.
80. Dakika: Salva Sevilla (Espanyol) uzak mesafeden serbest vuruşu kullanıyor, ancak defans topu uzaklaştırmayı başarıyor. Espanyol köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor.
79. Dakika: Oyuncu değişikliği. Salva Sevilla (Espanyol) sahaya girerken Victor Sanchez (Espanyol) oyundan çıkıyor.
79. Dakika: Lucas (Espanyol) için şanssız bir an. Az sonra oyuncunun sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu öğreneceğiz.
78. Dakika: Yaptığı sert hareketten dolayı Raul Garcia (Atl. Madrid) için sarı kart çıkıyor. Iñaki Bikandi bu kararı tereddütsüz veriyor. Espanyol lehine serbest vuruş kararı. Bu noktadan büyük ihtimalle doğrudan kaleye vuruş yapmayacaklardır.
78. Dakika: Koke (Atl. Madrid) köşe vuruşunu kullanıyor ve ceza sahasına orta yapıyor, ancak buna hazırlıklı olan rakip defans topu kolayca uzaklaştırıyor.
77. Dakika: Raul Garcia (Atl. Madrid) ceza sahasının hemen dışında yerden kendisine gönderilen pası alıyor ve güzel bir vuruşla topu sol alt köşeye gönderiyor. Francisco Casilla (Espanyol) harika bir refleksle bu şutu engelliyor. Güzel bir kalecilik örneği. Şimdi Atl. Madrid köşe vuruşu kullanacak.
77. Dakika: Christian Stuani (Espanyol) rakibi ile giriştiği top kapma mücadelesinde faul yapıyor.
76. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) sert bir faul yapıyorl. Iñaki Bikandi düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.
75. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) kendisini bir anda rakip defansın arkasında buldu ve oyun ofsayttan dolayı durdu.
75. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) ceza sahasına girmeye çalışıyor. Oyuncu yerden bir pas gönderiyor, ancak rakip defans bu topu engelliyor ve topa sahip oluyor.
74. Dakika: Koke (Atl. Madrid) tarafından kullanılan köşe vuruşı rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
73. Dakika: Juanfran (Atl. Madrid) tarafından havadan yapılan orta başarısız oluyor ve rakip defans hızlı bir şekilde topu ceza sahasının dışına gönderiyor. Atl. Madrid köşe vuruşunu kullanacak.
72. Dakika: Ruben Duarte (Espanyol) takım arkadaşlarından birisini topla buluşturmak için havadan bir orta yapmak istiyor. Ancak rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
70. Dakika: Sergio Garcia (Espanyol) ceza sahasına bir orta yapıyor, ancak Miguel Angel Moya (Atl. Madrid) kalesinden çıkarak topu alıyor.
70. Dakika: Raul Garcia (Atl. Madrid) oldukaç sert bir müdahale yapıyor ve hakem Iñaki Bikandi faul düdüğünü çalıyor.
69. Dakika: Jesus Gamez (Atl. Madrid) tarafından ceza sahasına havadan yapılan orta başarısız oluyor ve rakip defans topa sahip oluyor.
69. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) ceza sahası dışından vole vuruyor, ancak defans oyuncusu yerinde bir müdahaleyle bu şutu engelliyor.
68. Dakika: Jose Canas (Espanyol) sert bir müdahalede bulunuyor. Hakem düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor.
67. Dakika: Jesus Gamez (Atl. Madrid) ceza sahasına havadan bir orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi kafayla uzaklaştırıyor.
66. Dakika: Teknik direktör takımına taze kan kazandırmak istiyor ve Arda Turan (Atl. Madrid) oyuna girerken, Gabi (Atl. Madrid) oyundan çıkıyor.
64. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) serbest vuruştan uzun bir top gönderiyor, ancak bu tehlikeli ortada kaleci Francisco Casilla (Espanyol) araya giriyor.
64. Dakika: Jose Canas (Espanyol) biraz fazla sert bir müdahalede bulunuyor. Serbest vuruşu Atl. Madrid kullanacak.
63. Dakika: Teknik direktör oyuncu değişikliğine gidiyor. Felipe Caicedo (Espanyol) oyundan çıkıyor, Christian Stuani (Espanyol) yedek kulübesinden oyuna giriyor.
61. Dakika: Penaltı noktası civarından yükselen Antoine Griezmann (Atl. Madrid) kalenin ortasına doğru yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara göndermeye çalışıyor. Francisco Casilla (Espanyol) harika reflekslerini gösteriyor ve rahat bir kurtarış yaparak topun ağlarla buluşmasını engelliyor.
60. Dakika: Javi Lopez (Espanyol) sarı kart görüyor ve oyuncu maçın geri kalanında daha dikkatli olmak zorunda.
60. Dakika: Victor Sanchez (Espanyol) yaptığı isabetsiz son pasla topu rakip defansa kaptırarak önemli bir fırsatı harcıyor.
59. Dakika: Hector Moreno (Espanyol) açık bir faul yapıyor ve bu faulü gören Iñaki Bikandi düdüğünü çalmakta tereddüt etmiyor.
57. Dakika: Tiago (Atl. Madrid) sarı kartı görüyor.
57. Dakika: Felipe Caicedo (Espanyol) kendisine gönderilen güzel pası kontrol ettikten sonra orta mesafeden yaptığı vuruşla önemli bir gol şansı yakalıyor. Oyuncu kalenin ortasına doğru isabetli bir vuruş yapıyor, ancak yeterince sert olamayan bu şut Miguel Angel Moya (Atl. Madrid) için kolay bir top oluyor.
56. Dakika: Espanyol oyuncuları kendi aralarında kısa paslar yapıyorlar.
54. Dakika: Javi Lopez (Espanyol) güzel bir vuruş yapıyor, ancak vuruşu kaleyi tutmuyor. Oyuncu bu şutuyla kaleciyi zorlayamıyor.
53. Dakika: Kötü bir vuruş! Koke (Atl. Madrid) kaleye uzun mesafeli bir şut göndermeye çalışıyor, ancak oyuncu bu şutu gözlerini kapalı çekseydi bile daha kötüsü olamazdı. Top tribünlere gidiyor. Bir dahaki sefere böyle bir vuruş yapmadan önce oyuncunun iki kere düşünmesi gerekecek.
52. Dakika: Iñaki Bikandi, Juanfran (Atl. Madrid) tarafından yapılan sert müdahaleyi görüyor ve düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.
50. Dakika: Iñaki Bikandi düdüğünü çalıyor ve hücumda olan Diego Godin (Atl. Madrid) tarafından yapılan faulü belirliyor. Hakemin kararı doğru.
49. Dakika: Ceza sahasını dolduran oyuncular köşe vuruşundan yapılacak ortayı bekliyor, ancak Lucas (Espanyol) bu vuruşu kısa pas olarak kullanıyor.
49. Dakika: Lucas (Espanyol) ceza sahasına tehlike yaratacak cinsten bir orta yapıyor, ancak rakip defans araya giriyor. Espanyol korner kullanacak.
48. Dakika: Jose Canas (Espanyol) rakibinden topu almak için bir müdahalede bulunuyor. Ancak hakem bu hareketi faul olarak yorumluyor ve düdüğünü çalıyor. Jose Canas (Espanyol) hakemin kararından pek mutlu görünmüyor.
47. Dakika: Ruben Duarte (Espanyol) tehlikeli bir müdahalede buluuyor. Iñaki Bikandi düdüğünü çalarak faulü veriyor.
47. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) için bayrak kalkıyor. Hakem düdüğünü çalarak ofsaytı belirliyor.
46. Dakika: Sergio bir değişiklik yapmak zorunda kalıyor. Sakatlanan Abraham Gonzalez (Espanyol) oyuna devam edemiyor, yerine Jose Canas (Espanyol) oyuna giriyor.
46. Dakika: Hakem düdüğü ile ikinci yarı başladı.
45+4. Dakika: Teknik direktörlerin oyuncularını motive etmesini ve devre arasından sonra daha iyi bir futbol izlemeyi bekliyoruz. Geride kalan 45 dakikada çok da heyecan verici bir futbol izlemedik. Deplasman takımı daha üstün ve oyunun temposunu kontrol ediyor; bunda oyuncuların daha etkin olmasının ve daha isabetli paslar yapmalarının rolü var. Her iki takım da yaptıkları kombinasyonlarla üstünlüğü ele almaya çalışıyor.
45+4. Dakika: İlk yarıda önemli başka bir şey olmuyor ve düdüğünü çalan Iñaki Bikandi ilk yarıyı bitiriyor.
45+4. Dakika: Kırmızı karttan dolayı zorunlu değişiklik. Fernando Torres (Atl. Madrid) sahayı terk ederken Jose Maria Gimenez (Atl. Madrid) oyuna giriyor.
45+3. Dakika: Bu hareketin futbol oyun kurallarında yeri yok. Miranda (Atl. Madrid) hak ettiği bir kırmızı kartla oyundan atıldı.
45+1. Dakika: Yüz ifadelerinden anladığımız kadarıyla Abraham Gonzalez (Espanyol) sakatlık geçiriyor. Hakem oyunu durdurdu ve sağlık ekibi yerde yatan oyuncuya doğru ilerliyor. Oyuncunun oyuna devam edip edemeyeceği belirsiz.
45+1. Dakika: Miranda (Atl. Madrid) sakatlanıyor.
45+1. Dakika: Miranda (Atl. Madrid) soğukkanlılığını kaybediyor ve sert bir müdahalede bulunuyor, doğal olarak hakem Iñaki Bikandi düdüğünü çalıyor.
45. Dakika: Dördüncü hakem 1 dakikalık uzatma gösteriyor.
45. Dakika: Abraham Gonzalez (Espanyol) uzak mesafeli serbest vuruştan topu içeri gönderiyor, ancak ilk defans oyuncusu topu uzaklaştırıyor.
44. Dakika: Oyun durdu. Miranda (Atl. Madrid) top için giriştiği mücadelede oyun kurallarına aykırı davrandı. Oyuncu yaptığı hatanın farkında ve karara itiraz etmiyor. Bir başka pozisyon daha Espanyol lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
44. Dakika: Victor Sanchez (Espanyol) elinden geleni yaparak ceza sahası içine gönderilen topu kontrol etmeye çalışıyor, ancak başarılı olamıyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Atl. Madrid kale atışını kullanacak olan taraf.
43. Dakika: Ruben Duarte (Espanyol) yaptığı hareketin kurallara aykırı olduğunu biliyor olmalı. Oyuncunun yaptığı bu dikkatsiz müdahalenin ardından Iñaki Bikandi düdüğünü çalıyor.
43. Dakika: Lucas (Espanyol) serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor, ancak top uzaklaştırılıyor.
42. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) rakibini düşürdüğü için sarı kartı görüyor. Hakem Iñaki Bikandi tarafından verilen karar açık seçik ortada. Espanyol frikik kullanacak. Kaleye doğrudan şut çekerek sonuç almanın oldukça zor olduğu bir pozisyon.
41. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) için iyi bir şans. Fakat hakem düdüğünü çaldı ve Antoine Griezmann (Atl. Madrid) için ofsayt kararı verdi.
40. Dakika: Jesus Gamez (Atl. Madrid) ceza sahasına tehlikeli bir orta yapıyor, ancak Francisco Casilla (Espanyol) topu kontrol ediyor.
39. Dakika: Jesus Gamez (Atl. Madrid) uzak mesafeden bir vole deniyor, ancak top hedefi bulmuyor.
37. Dakika: Victor Sanchez (Espanyol) yaptığı müdahaleden dolayı bir sarı kart gördü ve oyuncu hakemin bu kararına oldukça sinirlendi. Acımasız bir karar.
37. Dakika: Ruben Duarte (Espanyol) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
35. Dakika: Gonzalez Soberon Alvaro (Espanyol) hücumdayken bir faul yapıyor ve hakem Iñaki Bikandi hemen serbest vuruşu veriyor.
34. Dakika: Ruben Duarte (Espanyol) rakibi ile giriştiği top kapma mücadelesinde faul yapıyor.
33. Dakika: Victor Sanchez (Espanyol) pasını göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu engelliyor.
33. Dakika: Felipe Caicedo (Espanyol) oyundan çıkmasını gerektirecek kadar ciddi bir sakatlık yaşamıyor. Oyuncu şimdi oyun alanına döndü.
31. Dakika: Felipe Caicedo (Espanyol) çok sert bir müdahaleye maruz kalmışa benziyor. Oyuna devam edip edemeyeceğini göreceğiz.
31. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) tarafından kötü bir şekilde kullanılan serbest vuruşta top ceza alanına geliyor, ancak top rakip defans tarafından uzaklaştırılıyor.
30. Dakika: Felipe Caicedo (Espanyol) sert bir müdahalede bulunuyor, Iñaki Bikandi düdüğünü çalarak faulü belirliyor. Atl. Madrid uzak mesafeden bir serbest vuruş kazanıyor, buradan kaleye şut çekmek neredeyse imkansız.
28. Dakika: Abraham Gonzalez (Espanyol) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve uzak mesafeden sert bir vuruş yapıyor. Oyuncunun kötü vuruşunda top büyük farkla üstten dışarı gidiyor.
27. Dakika: Jesus Gamez (Atl. Madrid) tam teknik direktörlerin takımında görmek istediği tipte bir oyuncu. Jesus Gamez (Atl. Madrid) kullandığı uzun mesafeli taç atışlarıyla topu ceza sahasına gönderiyor ve tehlikeli pozisyonlar yaratıyor.
25. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) uzun bir top gönderiyor, ancak Francisco Casilla (Espanyol) topu rahatlıkla kontrol ediyor.
24. Dakika: Her türlü tehlikeye hazırlıklı bekleyen defans, Lucas (Espanyol) tarafından yapılan tehlikeli ortada topu uzaklaştırıyor.
23. Dakika: Fernando Torres (Atl. Madrid) elle oynuyor.
22. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) ceza sahası içinden kaleye şutunu çekiyor ve top sağdan dışarı gidiyor.
21. Dakika: Sergio Garcia (Espanyol) kaleye doğru ilerliyor, ancak defans oyuncusu hızlı bir şekilde geri dönerek müdahalede bulunuyor.
19. Dakika: Javi Lopez (Espanyol) sert bir müdahalede bulunuyor ve Iñaki Bikandi düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor.
19. Dakika: Raul Garcia (Atl. Madrid) çok önemli bir fırsatta golü kaçırıyor! Oyuncu ceza sahasına yapılan ortaya penaltı noktasından bir kafa vuruşu yapıyor. Top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor!
18. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) köşe vuruşunda kendisine bir boşluk yaratıyor ve ceza sahasının kenarından şansını denemeye karar veriyor. Oyuncunun şutunda top kalenin ortasına gidiyor. Hızlı reaksiyon gösteren kaleci yaptığı kurtarışla golü engelliyor.
18. Dakika: Köşe vuruşu. Atışı Koke (Atl. Madrid) kullanacak.
17. Dakika: Raul Garcia (Atl. Madrid) uzak mesafeden şutunu çekiyor, ancak bu şut engelleniyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor. Atl. Madrid köşe vuruşu kazanıyor.
15. Dakika: Sergio Garcia (Espanyol) pası alıyor ve yaklaşık 22 metreden vuruşunu yapıyor. Ancak bu başarısız vuruşun sonunda top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
14. Dakika: Koke (Atl. Madrid) köşe vuruşundan topu ceza sahası içine gönderiyor, ancak topa biraz sert vuruyor ve top auta gidiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Espanyol şimdi kale vuruşunu kullanacak.
14. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) topu ceza sahası içindeki arkadaşlarıyla buluşturamıyor ve pas rakip tarafından engelleniyor. Top oyun alanının dışında. Atl. Madrid köşe vuruşundan bir gol şansı yakaladı.
13. Dakika: Koke (Atl. Madrid) altı pas içerisinden kaçırdığı önemli fırsatın ardından kendine çok kızıyor. Oyuncu seken topu az farkla soldan dışarı gönderiyor.
13. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) tarafından kullanılan köşe vuruşunda kaleci Francisco Casilla (Espanyol) araya giriyor.
12. Dakika: Koke (Atl. Madrid) güzel bir köşe vuruşu kullanıyor, ancak defans oyuncularından birisi önce davranıyor ve tehlikeyi savuşturuyor. Top oyun alanını terk ediyor. Atl. Madrid köşe vuruşu kullanacak.
11. Dakika: Fernando Torres (Atl. Madrid) penaltı noktası civarında bir boşluk yakalıyor ve serbest vuruştan gelen topla buluşuyor. Oyuncunun isabetli kafa vuruşunda top üst direğin hemen altına doğru gidiyor, ancak kaleci Francisco Casilla (Espanyol) güzel bir kurtarış yapıyor ve bu şutu çıkartıyor. Atl. Madrid rakiplerini topu kornere atmaya mecbur etti.
10. Dakika: Lucas (Espanyol) tarafından yapılan müdahale gereğinden sert oldu ve Iñaki Bikandi oyunu durdurarak serbest vuruş verdi. Atl. Madrid lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
9. Dakika: Koke (Atl. Madrid) tarafından ceza sahasına yapılan orta defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
8. Dakika: Iñaki Bikandi yaptığı sert hareketten dolayı sarı kartını Gonzalez Soberon Alvaro (Espanyol) için kullanıyor. Atl. Madrid bir serbest vuruş kazanıyor.
7. Dakika: Abraham Gonzalez (Espanyol) basit bir faule mahal veriyor. Hakem Iñaki Bikandi pozisyona çok yakın.
7. Dakika: Kornerden gelen top ceza sahasına gelmiyor. Lucas (Espanyol) kısa pas olarak kullanmaya karar veriyor.
7. Dakika: Ruben Duarte (Espanyol) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor. Hakem düdüğünü çalıyor, Espanyol köşe vuruşunu kullanacak.
6. Dakika: Sergio Garcia (Espanyol) güzel bir bireysel koşu yapıyor, ancak rakip oyuncu onu engelliyor ve şans yakalayamıyor.
5. Dakika: Gördüğümüz kadarıyla Sergio Garcia (Espanyol) elle oynadı.
3. Dakika: Raul Garcia (Atl. Madrid) rakip oyunculardan birisini formasından çekti ve Iñaki Bikandi düdüğünü çalarak faulü belirledi.
2. Dakika: Lucas (Espanyol) köşe vuruşundan ceza sahası içine orta yapmıyor. Oyuncu topu bunun yerine yakınındaki takım arkadaşına pas olarak gönderiyor.
1. Dakika: Sergio Garcia (Espanyol) kendisine müdahale etmek isteyen oyuncuları birer birer geçiyor, ancak rakip oyunculardan birisi sonunda yerinde bir müdahaleyle topu uzaklaştırıyor. Top dışarıda. Espanyol köşe vuruşu kazanıyor.
1. Dakika: Maç başladı, keyifli bir maç izleyeceğimizi umuyoruz!

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.