Fenerbahçe Beko'da, Boban Marjanovic ile yollar ayrıldı!
Fenerbahçe Beko, Sırp pivot Boban Marjanovic ile yolların ayrıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Boban Marjanovic'e takımımıza yaptığı katkılar için teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki dönemi için kendisine başarılar diliyoruz" denildi.
Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de yeni sezonun başlamasına az bir süre kala kadrosuna dahil ettiği 36 yaşındaki basketbolcunun sözleşmesinde yer alan çıkış maddesinin kullanılarak, yolların ayrıldığını duyurdu.
Konuyla ilgili sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Eylül ayında Fenerbahçe Beko kadrosuna katılan sporcumuz Boban Marjanovic ile sözleşmesindeki çıkış opsiyonu kullanılarak yollarımız ayrılmıştır. Boban Marjanovic'e takımımıza yaptığı katkılar için teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki dönemi için kendisine başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Fenerbahçe formasıyla bu sezon toplam 6 EuroLeague maçında süre alan Marjanovic, 4.0 sayı ve 3.5 ribaund ortalamaları ile oynadı.
EN SON HABERLER
- 1 Fenerbahçe Beko, Bayern Münih deplasmanında kazandı!
- 2 Luka Doncic'in 45 sayısıyla Lakers, Mavericks'i 112-97 yendi
- 3 NBA'de Gilgeous-Alexander'ın 42 sayı attığı maçta Thunder, Lakers'ı 136-120 yendi
- 4 Fenerbahçe, 3'üncü kez Euroleague şampiyonluğuna inanıyor
- 5 THY Avrupa Ligi'nde son hafta büyük heyecan yaşanacak
- 6 Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor!
- 7 ÇBK Mersin'in başantrenörü Ahmet Kandemir, Avrupa Ligi'ndeki hedefi değerlendirdi:
- 8 Galatasaray, ERA Nymburk karşısında avantaj kovalayacak
- 9 NBA'de LaVine-DeRozan ikilisinin 80 sayı attığı maçta Kings, Pistons'ı mağlup etti
- 10 Avrupa'nın 5 büyük liginde şampiyonluğunu ilan eden ilk takım PSG oldu