Miguel Mendez: Çok büyük bir kulübü temsil ediyoruz!
Fenerbahçe Opet Başantrenörü Miguel Mendez, EuroLeague Women'daki Galatasaray Çağdaş Faktoring maçı öncesi konuştu.
EuroLeague Women finalinde yarın Galatasaray Çağdaş Faktoring ile karşılaşacak Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü Miguel Mendez, fiziksel ve mental olarak maçı kazanmaya hazır olduklarını söyledi.
Mendez ile Onar, İspanya'nın Zaragoza kentindeki Final Six organizasyonunun gerçekleştiği Prens Felipe Salonu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kazanmak için İspanya'da olduklarını ifade eden Miguel Mendez, "Çok büyük bir kulübü temsil ediyoruz. Üstümüzde EuroLeague Women kupasını kazanma baskısı sezon boyunca vardı. Maçın öncesinde mental olarak mücadeleye hazırlanmamız bizim için çok önemli. Bu tarz mücadeleler tek maç üzerinden oynandığı için önemli olan şu anda ne olduğudur. Temiz bir oyun stilimiz var. Yaptığımız her şeyi takım halinde başarıyoruz. Rakibimiz zorlu, özellikle savunmada iyi olmalıyız. Bu sezonki başarılarımızdan oldukça memnunum. Şimdi yeni bir kupa için mücadele etme zamanı." diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 NBA'de Oklahoma City Thunder, sezona San Antonio Spurs galibiyetiyle başladı
- 2 Galatasaray, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde rakibi Kangoeroes Basket!
- 3 Fenerbahçe Kadın Baketbol Takımı, Rapid Bükreş'e konuk!
- 4 EuroLeague'de 7. hafta heyecanı başlıyor!
- 5 Beşiktaş, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda sahne alacak!
- 6 Kritik maçta kazanan Erokspor!
- 7 A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın yeni başantrenörü Frederic Dusart!
- 8 Galatasaray, SIG Strasbourg'u konuk edecek!
- 9 NBA'de yeni sezonun perdesi yarın açılıyor!
- 10 Dev derbide gülen Beşiktaş