Göztepe potada sezonu açıyor!
Türkiye Basketbol Ligi'nde geçen sezon Play-off oynayıp finalin kapısından dönen Göztepe şampiyonluk iddiasıyla hazırlandığı yeni sezonun ilk maçına yarın çıkacak.
İddialı transferlerle lig maratonuna hazırlanan Göztepe, ilk hafta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak. Bornova Atatürk Spor Kompleksi'ndeki karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.
Göztepe'nin yanı sıra İstanbul'da düzenlenen 2026 FIBA U17 Dünya Kupası'nda yarı final oynayan ay-yıldızlı ekibimizde yardımcı antrenörlük yapan başantrenör Nehir Berk, sarı-kırmızılı armayla şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.
Nehir Berk, "Hedefimiz artık daha yüksek ve daha büyük. Göztepe'yi Süper Lig'e çıkarmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz sezon yarı final maçında sona eren mücadelemizi tamamlayacağız. O mücadeleyi bu sezon Göztepe'yi Süper Lig'e çıkararak taçlandırmak istiyoruz" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 A Kadın Milli Takımı'nın 19 kişilik aday kadrosu açıklandı!
- 2 Bahçeşehir Koleji, PAOK'u konuk edecek!
- 3 Basketbol Avrupa Ligi'nde 3. kez "çift maç haftası" heyecanı
- 4 NBA'de Lakers, Luka Doncic'in 52 sayı attığı maçı kazanarak 3'te 3 yaptı
- 5 Fenerbahçe, Karşıyaka'yı rahat devirdi
- 6 Galatasaray MCT Technic evinde farklı kazandı!
- 7 Aliağa Petkimspor, Tofaş’ı deplasmanda devirdi!
- 8 Fenerbahçe Tarfin, Karşıyaka deplasmanında farklı galip!
- 9 Galatasaray Kadın Basketbol Takımı evinde galip!
- 10 Anadolu Efes sahasında farklı kazandı!