Evde 5’i bir yerde
17’de Vlahovic, 74’te Olaitan ile direğe takılan Kartal, 76’da Güney Koreli yıldızı ile derin bir ‘Oh’ çekti. Skoru Olaitan ilan etti. Siyah-beyazlılar, Dolmabahçe’de 5’te 5’e ulaştı
Geçen hafta Trabzon'a kaybeden Beşiktaş, derbi haftasında hata yapmayıp 18 puana ulaştı
LİGDE SİFTAH
AVRUPA maçlarında gol sevinci yaşayan Oh (3) ile Olaitan (1) Süper Lig'de bu sezon ilk kez fileleri havalandırdı. Beşiktaş'ın iki yabancısı, evdeki yenilmezlik serisinin sürmesini sağladı.
TARAFTARLA 3'LÜ KEYFİ
OYUNA sonradan giren ve Beşiktaş adına kilidi açan Oh, "Kaç dakika oynarsam oynayayım kalitemden bir şeyler vermeye çalışıyorum Beşiktaş'a. Bu anı çok bekledim ve ligde bu sezon ilk golümü attığım için çok mutluyum" dedi. Futbolcu, karşılaşma sonrası tribüne çıkarak taraftara üçlü çektirdi.
İSYAN VE HAYKIRIŞ
HÜCUM hattında topu aldığında dikine oynamak ya da pasları hatalı verme konusunda tepkiler alan Olaitan karşılaşma sonrası bu eleştirilere atıfta bulundu. Beninli oyuncu, "Bana eleştiriler olmuştu ama kendimi geliştirmeye çalıştım. Crystal Palace maçında bir gol attım, bugün (dün) de attım. Bizler nasıl futbolcular olduğumuzu göstermek istiyoruz" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Süper Lig’de gol krallığı yarışı alev aldı! İşte derbi sonrası zirvenin sahibi...
- 2 Gol yememek güzel
- 3 Fatih Doğan’dan Beşiktaş ve Vincenzo Italiano sözleri! ‘Adeta meydan okudu’
- 4 Süper Lig’de gol krallığı yarışı alev aldı! İşte derbi sonrası zirvenin sahibi...
- 5 En iyi 40 Türk futbolcu açıklandı! Arda Güler listeyi altüst etti
- 6 Son dakika haberi: Beşiktaş, Başakşehir'i 2 golle geçti! Oh ve Olaitan sahnede...
- 7 Vincenzo Italiano: "Önemli isimler olmadan kazanabilmek önemli"
- 8 Junior Olaitan: "Reaksiyon vermek istiyorduk"
- 9 Beşiktaş 6 maç sonra kalesini gole kapadı
- 10 Beşiktaş 6 maç sonra kalesini gole kapadı!