Milat mı şike mi?
Çakar, 2 Kasım 1993'te Sami Çölgeçen ile hakem Röthlisberger'in yemekte konuştuklarını tartışmaya açtı. G.Saray'ın ertesi gün turu geçmesi milat diye yorumlanmıştı
"Mesela her şey düzgün olsa idi; G.Saray İstanbul'da M.United'ı eleyip ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne giremezdi. GS'lilerin milat dediği maçı siz bir de Sami Çölgeçen, Kurt Röthlisberger ve Adnan Polat'a sorun. Ağır iddia: Ben ve Sami Çölgeçen birlikte bir odaya gireceğiz. KURAN'ı da masaya koyacağız ve göz göze gelip en sevdiklerimiz üzerine yemin edeceğiz. Ben diyeceğim ki; 2 Kasım 1993 gecesini hatırlıyor musun Sami Abi? O soğuk geceyi... Hani Sarıyer Urcan'da yenilen balıktan sonra saat 24:00... Sami gözlerime bakıp 'Eeee' diyecek. Saat 24:00 sularında Kurt Röthlisberger sana "I can help you because tomorrow is very important for Turkey and GS" (Sana yardım ederim çünkü yarın Türkiye ve GS için çok önemli) dedi mi, demedi mi diyeceğim. Elimiz KURAN'da ve en sevdiklerimizin üzerine yemin ederek.
'KOD ADI RAHMİ'
Mesela Erman'ın bir dönem FIFA hakemi olan Serdar Çakman-Adnan Polat ikilisini sizlere anlatmasını çok isterim. Aynı Kurt Röthlisberger Avrupa'da bazı takım ve milli takımların (Türk de var) hakem bağlama operasyonlarında kullanılmış ve İsviçre polisi tarafından yakalanmıştır. Türkiye operasyonlarında kod adı Rahmi idi. Ona bu kod adını bulan ve takan eski TFF Başkanı Levent Bıcakcı idi."
EN SON HABERLER
- 1 Vanspor FK, Boluspor deplasmanında kazandı!
- 2 Kocaelispor, Alanyaspor’u deplasmanda 2 golle geçti!
- 3 Dünyanın en iyi 50 kalecisi! Uğurcan Çakır ve Berke Özer listeyi salladı
- 4 Taulant Seferi: Gol attıkça mutlu oluyorum!
- 5 Sivasspor'da Burak Kapacak'ın hedefi Süper Lig!
- 6 Altınordu'da yatırımcılarla görüşmeler sürüyor!
- 7 Muş Şehir Stadı'ndaki çalışmalarda geri sayım!
- 8 Kayserispor'da Pendikspor mesaisi devam etti!
- 9 Beşiktaş'tan Avrupa'da son 9 yılın en iyi başlangıcı!
- 10 Dünyanın en büyük 20 derbisi! Galatasaray – Fenerbahçe listeyi altüst etti