İstifa sinyali yok
Yıldırım Demirören'in "İkinci başkanım dahi olsa haddini bilecek" dediği Metin Keçeli, istifa söylentilerini yalanladı. Keçeli, İnönü'de Kiev maçını izlerken sessizliğini bozmadı
KOLOT: ADAYIM
İstifa etmeyi düşünmeyen Keçeli'nin "Başkan ne demek istiyor, anlayamadım. Cevap bekliyorum" dediği öğrenildi. Bu arada kulübün iyi yönetilmediğini savunan Beşiktaş eski Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot da başkanlık için adaylığını koyacağını açıkladı. .
'Adalı cevap verecek'
Beşiktaş'ın hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Ahmet Akpınar, Metris'te tutuklu bulunan Serdal Adalı'ya sahip çıktı. Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı'nın dava sonucu beraat edeceğine inanan Akpınar, "Serdar Adalı'nın Yıldırım Demirören'e gönül koyduğu yönündeki iddialar hakkında konuşmama kararı verdik. Sayın Adalı cezaevinden çıktığında, Tayfur Havutçu ile birlikte sorulan her soruya cevap verecek. Serdar Adalı, bu yöndeki sorulara cevap verecek medeni cesarete sahip bir kardeşimizdir" dedi. Siyah-beyazlı yönetici, Adalı'nın Demirören'e kırgın olduğu yönündeki söylemin birilerine rant sağladığını vurgulayarak, "Bu konuda polemik yaratmak istemiyorum" mesajını gönderdi.
EN SON HABERLER
- 1 Trabzonspor'da Ernest Muçi rüzgarı!
- 2 SON DAKİKA | Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin faturası ortaya çıktı! 4 kişi PFDK'ya sevk edildi...
- 3 Galatasaray'da Barış Alper'den büyük fedakarlık! Konya maçında Leao sürprizi...
- 4 SON DAKİKA | Fenerbahçe’de İsmail Kartal yerine 2 aday! Aziz Yıldırım listesini belirledi
- 5 Okan Buruk’a rakip dayanmıyor! Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da değişim rüzgarı
- 6 Victor Osimhen ve Dusan Vlahovic listeyi salladı! İşte dünyanın en değerli forvetleri
- 7 Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu ve Mert Hakan Yandaş tepkisi! ‘Ancak kendi taraftarlarını kandırabilirler’
- 8 Mauro Icardi için çılgın iddia! 7 takım birden peşinde
- 9 SON DAKİKA | Fenerbahçe ayrılık kararı aldı! İsmail Kartal dönemi sona erdi
- 10 Arsenal, 4. Lig ekibine elendi! Büyük şok