F.Bahçe'den Terim yorumu
Sporx'in haberine göre; Genel Sekreter Talat Yılmaz, Genel Sekreter Talat Yılmaz, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, "Sermaye arttırımı olmasaydı kulüp iflasın eşiğine gelecekti" sözlerinin hatırlatılması üzerine ise şunlar söyledi:
"Neden ara transferde Fenerbahçe daha makul davrandı? Halka açık olan şirkette SPK ve vergi mevzuatına harfiyen uyarak iş yapabilmek için. Fenerbahçe Kulübü'nde kimse iflas diye bir şeyi ağzına almaz. Siz ödeyemeyeceğiniz tarzda transfer yaparsanız, bir takım küçük yatırımcıyı aldatma yoluna giderseniz bu tarz sözler söylemeye de mecbur kalırsınız." ifadelerini kullandı.
PFDK'nın Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e verdiği üç maçlık ceza konusunda Aytöre, "TFF Başkanı bu kararın ne olacağını karar verilmeden önce bizlere de açıklamasını isteriz. Spor Hukukunda bir buluş yaratarak hakemin ihraç yetkisinin olmadığını ve bu yüzden cezaların bu seviyede kalacağını, PFDK'nın hangi gerekçelerine yansıdığını merak ediyorum."
Galatasaray Spor Kulübü daha önce yaptığı açıklamada "ihraç" konusunda bir takım dayanaklar ortaya sunmuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Victor Osimhen: Bu stadyumu çok seviyorum!
- 2 Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan'dan taraftara teşekkür!
- 3 Crystal Palace'ta Beşiktaş mesaisi tamamlandı!
- 4 Hearts, Trabzonspor maçına hazır!
- 5 Wouter Vrancken: Trabzonspor çok iyi takım!
- 6 Son dakika haberi | UEFA kulüpler sıralaması değişti! Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yeni yerleri…
- 7 Şampiyonlar Ligi’nde en çok gol yiyen takımlar! Fenerbahçe ve Galatasaray şoke etti
- 8 Son dakika: Şampiyonlar Ligi puan durumu güncellendi! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yerleri
- 9 Son dakika | UEFA ülke puanı sıralaması yenilendi! Galatasaray maçı doğrudan etkiledi
- 10 Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde kalan maçları! Zorlu eşleşmeler