Konyaspor'dan Gekas yalanlaması
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Gekas'ın Grasshoppers'a transfer olacağı iddialarını sert bir dille yalanladı.
Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gekas'ın yeşil beyazlı formayı giymekten mutlu olduğunu söyledi.
Yıldız oyuncunun, ikinci yarıya devre arası kampında takımla hazırlandığını vurgulayan Öten, "Kendisi, 'Konyaspor'a nasıl katkı sağlayabilirim?' düşüncesiyle çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.
Öten, Gekas'ın, ortaya atılan iddialardan habersiz olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Theofanis Gekas'ın başka bir takıma transfer olacağı iddiaları saçma ve komiktir. Gekas'ın İsviçre'ye gittiği ve imza attığı iddialarının çıktığı dakikalarda, kendisiyle otel lobisinde çay içiyorduk. Oyuncumuz, takımdan ve kulübümüzden memnundur. Ne oyuncunun kendisi ne de menajeri bu iddialardan habersizdir. Hafta sonu takımın kaldığı otelde birlikteydik. Oyuncumuz, antrenmanlara katılıyor, ikinci yarı hazırlıklarını büyük bir hırsla sürdürüyor. Hayal ürünü olan iddialara taraftarlarımızın itibar etmemelerini istiyorum. Takımımız gayet iyi motivasyonu yüksek. İnşallah ikinci devre bizim için iyi geçecek."
Öte yandan Torku Konyaspor'un Antalya'daki devre arası hazırlık kampı devam ediyor.
Güne sabah antrenmanı ile başlayan yeşil beyazlılar, kondisyon ağırlıklı çalışmalarını sürdürüyor.
Takımdan ayrı çalışan Ali Turan'ın da 3 gün sonra takımla çalışmalara katılacağı öğrenildi.
EN SON HABERLER
- 1 Sivasspor'da İsmet Taşdemir ile yollar ayrıldı!
- 2 Kocaelispor, Türkiye Kupası’nda sürprize izin vermedi!
- 3 Göztepe'de Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı!
- 4 Çorum FK'da Erzurumspor FK hazırlıkları devam etti!
- 5 Victor Osimhen ve Dusan Vlahovic listeyi salladı! İşte dünyanın en değerli forvetleri
- 6 Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu ve Mert Hakan Yandaş tepkisi! ‘Ancak kendi taraftarlarını kandırabilirler’
- 7 Karşıyaka, Türkiye Kupası’nda geriden gelerek turladı!
- 8 SON DAKİKA | Fenerbahçe’de İsmail Kartal için ayrılık iddiası! Derbi sonrası olay karar
- 9 Mauro Icardi için çılgın iddia! 7 takım birden peşinde
- 10 Beşiktaş’tan derbideki olaylara dair açıklama! ‘Kamera kayıtlarını teslim edecek misiniz’