Çarşamba 18.03.2015 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 18.03.2015 23:50

Barcelona — Manchester City maçı özeti ve golleri (GENİŞ ÖZET) - Barcelona klasiği!

Barcelona Manchester City! Dev mücadele az önce sona erdi. İşte Barcelona Manchester maçı özeti, golleri, skoru, sonucu, önemli anları ve daha fazlası geniş özet olarak sabah.com.tr'de...

Barcelona, Şampiyonlar Ligin'de yoluna gümbür gümbür devam ediyor. İngiltere'de 2-1 mağlup ettiği Manchester City'e Nou Camp'ta da şans tanımayan Katalanlar bir kez daha çeyrek finale yükseldi:1-0
Nou Camp'ta ilk yarının tek hakimi ev sahibi Barcelona'ydı. Messi oynadığı futbol ve yaptığı çalımlarla mest etti. Henüz 5. dakikada Neymar ile çok yaklaşan Katalanlar, 31. dakikada tabelayı değiştirdi. Messi'nin savunmanın arkasına attığı müthiş pasta hareketlenen Rakitic, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. İlk yarının kalan dakikalarında farkı ikiye çıkarmaya çok yaklaşan Barca, Neymar ve Suarez ile inanılmaz pozisyonları harcadı. Pozisyona daha girmekte zorlanan Manchester City ise Messi'nin resitaline tanıklık etti ve ilk yarı 1-0 sona erdi.
İkinci yarıda hafta sonu oynayacağı El Clasico'yu da düşünen Barcelona vites düşürdü. Neymar, Messi ve Suarez ile müthiş pozisyonları harcayan Barcelona, 78. dakikada kabustan uyandı. Bu dakikada City penaltı kazandı, beyaz noktanın başına geçen Aguero'ya Ter Stegen izin vermedi. Kalan dakikalarda iki takım çabası skoru değiştirmedi ve karşılaşmayı 1-0 kazanan Barcelona adını çeyrek finale yazdırdı.
Bu arada Manchester City'nin de elemesiyle Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon İngiltere'nin temsilcisi kalmadı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

90+3. Dakika : Sonuç olarak her iki takımın da ortaya koyduğu hücuma dayalı futbol sayesinde eğlenceli bir 90 dakika izledik. Ev sahibi takım harika bir performans ortaya koyuyor, ev sahibinin deplasman takımına göre daha iyi olan taraf olduğunu belirtmemiz gerek. Hem ev sahibi hem de deplasman takımı topa sahip olmaya dayanan bir futbol oynadılar.
90+3. Dakika : Hakem son düdüğü çaldı ve karşılaşmanın bittiğini ilan etti.
90+3. Dakika : Neymar (Barcelona) korneri kısa pas yaparak kullanıyor.
90+2. Dakika : Neymar (Barcelona) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve ceza sahasında kalenin sol tarafına güzel bir vuruş yapacak kadar zamanı oluyor. Ancak kaleci Joe Hart (Manchester City) oyuncunun niyetini önceden kestiriyor ve güzel bir kurtarışla topu çıkartıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgiyi geçti. Barcelona lehine köşe vuruşu kararı verildi.
90+2. Dakika : Top köşe vuruşundan Jesus Navas (Manchester City) tarafından ceza alanına gönderiliyor, ancak defans oyuncularından birisi topu uzaklaştırıyor.
90+2. Dakika : Jesus Navas (Manchester City) ceza sahasına orta yapıyor. Rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Manchester City köşe vuruşu kullanacak.
90+1. Dakika : Oyuncu değişikliği. Dani Alves (Barcelona) sahayı terk ederken, Adriano Correia (Barcelona) oyuna dahil oluyor.
90. Dakika : 2 ek süre uzatma olarak oynanacak.
90. Dakika : Köşe vuruşu Neymar (Barcelona) tarafından kısa pasla kullanılıyor.
89. Dakika : Joe Hart (Manchester City) harika bir kurtarış yaparak ceza sahasında yakaladığı boşlukta topu bekletmeden kalenin ortasına gönderen Lionel Messi (Barcelona) tarafından yapılan vuruşu çıkartıyor.
87. Dakika : İşte oyuncu değişikliği. James Milner (Manchester City) oyundan çıkarken, Manuel Pellegrini oyuna girecek olan Frank Lampard (Manchester City) yanında taktik veriyor.
87. Dakika : Luis Suarez (Barcelona) ofsayta yakalandı!
86. Dakika : Bugünkü maçta toplam biletli seyirci sayısı 92551.
86. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) ceza sahası içinden şutunu çekiyor, ancak bu şut engelleniyor.
86. Dakika : Luis Suarez (Barcelona) ceza alanına girerek pasla buluşuyor ve çektiği şutla topu kalenin ortasına doğru gönderiyor. Ancak bu şuta hazırlıklı olan kaleci Joe Hart (Manchester City) güzel bir kurtarışla bu topu çıkartıyor.
84. Dakika : Oyuncu değişikliği zamanı geldi. Ivan Rakitic (Barcelona) için maç sona erdi; yerini Rafinha (Barcelona) alacak.
83. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) yaklaşık 19 metre mesafeden kazanılan serbest vuruş kullanıyor ve muhteşem bir vuruş çıkartıyor. Ancak kalecinin şansına top üst direkten dönüyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Manchester City kale atışını kullanacak olan taraf.
82. Dakika : Bu faul kartı hak ediyor! Hakem Gianluca Rocchi hareketi yapan Martin Demichelis (Manchester City) için sarı kartını gösterdi. Barcelona oldukça tehlikeli bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
81. Dakika : Aleksandar Kolarov (Manchester City) tarafından gönderilen topu Marc-Andre ter Stegen (Barcelona) kontrol ediyor ve atak son buluyor.
80. Dakika : Gianluca Rocchi yaptığı sert müdahaleden dolayı sarı kartını Dani Alves (Barcelona) için kullanıyor.
78. Dakika : David Silva (Manchester City) köşe vuruşundan güzel bir orta yapıyor. Ancak defans topu uzaklaştırarak tehlikeyi savuşturuyor.
78. Dakika : Sergio Agüero (Manchester City) penaltı vuruşunu kullanıyor. Oyuncu topu kalenin sol tarafına doğru gönderiyor, ancak kaleci Marc-Andre ter Stegen (Barcelona) hiçbir yere hareketlenmiyor ve kolay bir kurtarış yapıyor.
78. Dakika : Sergio Agüero (Manchester City) penaltı vuruşunu kullanmak üzere!
77. Dakika : Barcelona oyuncusu rakibini düşürerek kurallara aykırı hareket ediyor ve hakem düdüğünü çalıyor. Penaltı! Manchester City için harika bir gol şansı!
77. Dakika : Neymar (Barcelona) ceza sahasının hemen dışında topla buluşuyor ve topu yerden kalenin ortasına gönderiyor, ancak kaleci Joe Hart (Manchester City) bu vuruşu kurtarıyor.
76. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) ara pasla topu Neymar (Barcelona) ile buluşturmaya çalışıyor, ancak defans araya giriyor.
75. Dakika : 60:40 – topla oynama oranları bu şekilde.
74. Dakika : Sergio Agüero (Manchester City) yakaladığı boşluğa giriyor ve ceza sahasının kenarından şutunu çekiyor, ancak defans oyuncusu bu şutu engelliyor.
73. Dakika : Ceza sahası kenarında topu kontrol eden Wilfried Bony (Manchester City) çektiği şutla gole çok yaklaştı. Top az farkla üstten dışarı gidiyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Barcelona kale atışını kullanacak olan taraf.
72. Dakika : Oyuncu değişikliği hazırlıkları tamamlandı. Kulübeden gelen Wilfried Bony (Manchester City) sahaya girerken, Yaya Toure (Manchester City) oyundan çıkıyor.
71. Dakika : Goool! Hayır, gol ofsayttan dolayı iptal edildi. Jordi Alba (Barcelona) bu karara itiraz ediyor, ancak yardımcı hakem pozisyondan emin.
71. Dakika : Neymar (Barcelona) büyük bir fırsatı kaçırıyor! Oyuncu yapılan isabetli ortada ceza sahası içinde topla buluşuyor ve çektiği hızlı şutta top kalenin ortasına gidiyor. Ancak oyuncunun şutu yeterince sert değil ve kaleci rahat bir kurtarış yapıyor.
71. Dakika : Barcelona topu kontrol ederek harika bir futbol ortaya koyuyor.
70. Dakika : Şimdi kaleyi bulan şut istatistiklerine bakalım – 6:2.
67. Dakika : Gol çok yaklaşıldı. Yaya Toure (Manchester City) ceza sahasının kenarından şutunu çekiyor ve top çok az farkla sağdan dışarı gidiyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Barcelona kale atışını kullanacak olan taraf.
67. Dakika : Yaya Toure (Manchester City) tarafından ceza sahasına havadan gönderilen güzel pasta rakip defans oyuncuları araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.
66. Dakika : Ivan Rakitic (Barcelona) köşe vuruşunda takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans bu topu engelliyor.
66. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) ceza sahasına bir pas gönderiyor, ancak tehlike uzaklaştırılıyor. Defans oyuncularından başarılı bir hamle izledik. Top kornere çıkıyor. Barcelona köşe vuruşundan önemli bir fırsat yakalıyor.
64. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) gole çok yaklaşıyor. Ancak golü bulmak için oyuncunun bu pasa daha iyi bir vuruş yapması gerekirdi. Oyuncunun yakın mesafeden yaptığı kötü vuruş kaleci Joe Hart (Manchester City) için kolay bir top oluyor.
64. Dakika : James Milner (Manchester City) ceza sahası içinde kendisine gönderilen güzel pası kontrol ediyor, ancak kaleye doğru giden bu şut defans oyuncusu tarafından engelleniyor.
63. Dakika : Luis Suarez (Barcelona) ceza sahası içinde kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve çektiği şutta top çok az farkla soldan dışarı gidiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Manchester City şimdi kale vuruşunu kullanacak.
62. Dakika : Bakary Sagna (Manchester City) güzel bir yerden kötü bir orta yapıyor ve kendisi de hayal kırıklığına uğruyor. Yardımcı hakem Barcelona lehine taç atışını işaret ediyor.
61. Dakika : Jesus Navas (Manchester City) ceza sahasına tehlikeli bir orta yapıyor, ancak Marc-Andre ter Stegen (Barcelona) topu kontrol ediyor.
60. Dakika : Sergio Agüero (Manchester City) ceza sahasına güzel bir orta yapmaya çalışıyor. Ancak rakip defans hazır bekliyor ve akıl dolu bir hamleyle tehlikeyi uzaklaştırıyor.
59. Dakika : Yardımcı hakem ofysatı işaret ediyor ve orta hakem ona uyuyor. Luis Suarez (Barcelona) ofysata yakalanan isim.
59. Dakika : Ivan Rakitic (Barcelona) duran topu kullanmak üzere köşe gönderine doğru hareketleniyor.
58. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor. Barcelona köşe vuruşu kazanıyor.
57. Dakika : Aleksandar Kolarov (Manchester City) önemli bir gol pozisyonu yakalıyor. Oyuncu yakaladığı boşlukta uzak mesafeden şansını deniyor ve yerden yaptığı vuruşla topu kalenin ortasına gönderiyor. Oyuncunun güzel vuruşunu kaleci Marc-Andre ter Stegen (Barcelona) harika bir kurtarışla çıkartıyor!
56. Dakika : Jesus Navas (Manchester City) ceza sahasının kenarından tehlikeli bir pas gönderiyor. Ancak defans oyuncusu son dakikada gerekli reaksiyonu göstererek tehlikeyi uzaklaştırıyor.
56. Dakika : Her türlü tehlikeye hazırlıklı bekleyen defans, Bakary Sagna (Manchester City) tarafından yapılan tehlikeli ortada topu uzaklaştırıyor.
55. Dakika : Javier Mascherano (Barcelona) sahanın bir tarafından diğer tarafına gönderdiği uzun pasla takım arkadaşlarından birisini topla buluşturmaya çalışıyor, ancak oyuncu topu kaybediyor ve bu pozisyondan sonuç alınamıyor.
54. Dakika : Serbest vuruş Jesus Navas (Manchester City) tarafından kullanılıyor, ancak top uzaklaştırılıyor.
53. Dakika : Jordi Alba (Barcelona) biraz sert bir müdahale yapıyor. Gianluca Rocchi faulü çalıyor. Manchester City frikik kullanacak.
53. Dakika : Manchester City şu anda rakip kaleyi baskı altında tutuyor, ancak defans oyuncularından birisi topu uzaklaştırmayı başardı. Top oyun alanını terk ediyor ve şimdi Manchester City taç atışını kullanacak.
52. Dakika : Dani Alves (Barcelona) rakip oyuncuya çelme takıyor ve hakem Gianluca Rocchi faulü işaret ediyor.
51. Dakika : Barcelona kısa paslaşmalarla rakip defansta bir açıklık arıyorlar.
49. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) ceza sahası kenarında topla buluşuyor ve sağ direğe doğru bir füze gönderiyor. Ancak şut dikkatli kaleci tarafından muhteşem bir kurtarışla engelleniyor.
48. Dakika : Havadan yapılan ortada topu ceza sahasında yalnız kalan Jordi Alba (Barcelona) kontrol ediyor ve harika bir dokunuş yapıyor. Jordi Alba (Barcelona) topu kalecinin üzerine gönderiyor. Kaleci topu zorlanmadan kontrol ediyor.
48. Dakika : Ivan Rakitic (Barcelona) olağanüstü tekniğini sergileyerek tek başına ceza sahasının kenarına kadar ilerliyor ve şutunu çekiyor, ancak top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor. Harika bir koşuydu, ancak vuruş çok kötüydü! Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Manchester City kale atışını kullanacak olan taraf.
46. Dakika : Andres Iniesta (Barcelona) önemli bir fırsattan yararlanamıyor ve ceza sahasının kenarında bulduğu boşlukta kalenin ortasına gönderdiği topu kaleci akıl dolu bir kurtarışla çıkartıyor!
46. Dakika : Luis Suarez (Barcelona) ceza sahasına güzel bir orta daha yapıyor. Ancak rakip defans topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor.
46. Dakika : Teknik direktör devre arasında bir oyuncu değişikliği yapmaya karar veriyor. Jesus Navas (Manchester City) oyuna girerken Samir Nasri (Manchester City) oyundan çıkıyor.
46. Dakika : Gianluca Rocchi düdüğünü çalıyor ve ikinci yarı başlıyor.
İLK YARIDAN DAKİKALAR
45+1. Dakika : İşte güzel futbol bu. Heyecan ve birçok önemli pozisyon dolu. İlk 45 dakika geride kaldı ve ikinci yarı için beklentiler oldukça yüksek. İlk yarıda ev sahibi takım çok daha etkindi ve rakibinin üstlerinde mutlak üstünlük kurdu. Her iki takım da yaptıkları kombinasyonlarla üstünlüğü ele almaya çalışıyor.
45+1. Dakika : İlk yarı sona erdi. Hakem düdüğünü çaldı ve oyuncular soyunma odalarına yöneldiler.
45. Dakika : James Milner (Manchester City) korneri kullanıyor, ancak rakip defans topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
45. Dakika : Sergio Agüero (Manchester City) zigzaklar yaparak ilerliyor ve orta mesafeden yaptığı vuruşla şansını deniyor, ancak defans oyuncularından birisi araya girerek şutu engelliyor. Manchester City köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor.
44. Dakika : Luis Suarez (Barcelona) topu ceza sahası içinde kontrol ediyor ve hızlı bir şut çekiyor. Ancak top sağ direği sıyırıp dışarı çıkıyor.
44. Dakika : Bakary Sagna (Manchester City) rakip oyuncuyu çalımlamak isterken rakip oyuncu topu uzaklaştırmayı başarıyor.
43. Dakika : Sergio Agüero (Manchester City) ceza sahasının hemen dışından sert bir vuruş yaptı, ancak top rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
42. Dakika : Luis Suarez (Barcelona) rakip defans oyuncuları arasından en yükseğe sıçrayarak köşe vuruşunda topla buluşarak kafa vuruşuyla kaleciyi geçmeye çalışıyor, ancak bu vuruş isabetsiz oluyor ve top farklı bir şekilde soldan dışarı çıkıyor.
41. Dakika : Korner. Köşe gönderine doğru ilerleyen Ivan Rakitic (Barcelona) atışı kullanmak için hazırlanıyor.
41. Dakika : Neymar (Barcelona) ceza sahasına yerden bir pas yapıyor, ancak rakip defans topu kapıyor ve uzaklaştırıyor. Yardımcı hakemin kararı doğru ve Barcelona köşe vuruşu kullanacak.
39. Dakika : Ivan Rakitic (Barcelona) köşe vuruşundan ceza sahası içine orta yapmıyor. Oyuncu topu bunun yerine yakınındaki takım arkadaşına pas olarak gönderiyor.
39. Dakika : Neymar (Barcelona) kaleye doğru ilerliyor, ancak defans oyuncusu hızlı bir şekilde geri dönerek müdahalede bulunuyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor. Barcelona köşe vuruşu kazanıyor.
36. Dakika : Oyuncu bu sarı kartı hak etti. Samir Nasri (Manchester City) tarafından yapılan hareket oldukça sertti ve Gianluca Rocchi sarı kartı göstermekte tereddüt etmedi.
35. Dakika : 23 metre mesafeden kazanılan serbest vuruş Ivan Rakitic (Barcelona) tarafından kullanılıyor. Oyuncu iyi bir vuruş çıkartamıyor ve top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Manchester City kale atışını kullanacak olan taraf.
34. Dakika : Yaya Toure (Manchester City) yaptığı müdahale ile topu rakibinden söküp almaya çalışıyor, ancak top yerine rakibinin ayağına dokunuyor ve faul yapıyor. Hakem düdüğünü çalarak oyunu durduruyor. Barcelona tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.
31. Dakika : GOL! Ivan Rakitic (Barcelona) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve ceza sahası içinden yaptığı vuruşla kalesini terk eden Joe Hart (Manchester City) üzerinden ağlara gönderiyor. Harika bir vuruş! 1:0.
31. Dakika : Samir Nasri (Manchester City) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor.
30. Dakika : Barcelona oyuncuları topa sahip oluyor ve çok sayıda ayağa pas yapıyorlar, ancak işte şimdi yaptıkları bir hata sonucu topu kaybediyorlar.
29. Dakika : Takım arkadaşının güzel pasında topla buluşan Luis Suarez (Barcelona) güzel bir dokunuş yapıyor! Ceza sahasından yaptığı sert vuruş kalecinin üzerine gidiyor ve kaleci topu kontrol ediyor!
28. Dakika : 21 metre mesafeden kazanılan serbest vuruş Lionel Messi (Barcelona) tarafından kullanılıyor. Oyuncu çok güzel bir vuruş yapıyor, ancak top az farkla üstten dışarı gidiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Manchester City şimdi kale vuruşunu kullanacak.
27. Dakika : David Silva (Manchester City), David Silva (Manchester City) için sarı kartını kullandı, yaptığı sert müdahaleden dolayı oyuncunun bu karara şaşırmaması gerek. Barcelona serbest vuruş kazandı. Doğrudan kaleye şut çekmeye müsait bir pozisyon.
26. Dakika : Jordi Alba (Barcelona) topu ceza sahası içindeki arkadaşlarıyla buluşturamıyor ve pas rakip tarafından engelleniyor.
25. Dakika : Fernandinho (Manchester City) rakibini düşürüyor. Pozisyonu açıkça gören Gianluca Rocchi düdüğünü çalarak faulü belirliyor. Barcelona frikik kazanıyor. Neymar (Barcelona) serbest vuruşu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
25. Dakika : James Milner (Manchester City) tarafından topu rakip defans arkasına gönderme denemelerinden birisi saha başarısız oldu ve top rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
24. Dakika : Andres Iniesta (Barcelona) faul yapıyor.
23. Dakika : Neymar (Barcelona) ceza sahasının dışından içeri doğru yerden bir pas göndermeye çalışıyor, ancak rakip defans topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor.
22. Dakika : Neymar (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona) tarafından gönderilen akıl dolu ara pası kontrol ediyor, ancak dikkatli defans tehlikeyi uzaklaştırmayı başarıyor.
20. Dakika : Gianluca Rocchi yaptığı faulden dolayı Aleksandar Kolarov (Manchester City) için sarı kartını kullanıyor.
19. Dakika : Aleksandar Kolarov (Manchester City) ceza sahasına orta yapıyor ve bir takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak defans oyuncuları tehlikenin büyümesini engelliyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Barcelona kale atışını kullanacak olan taraf.
18. Dakika : Aleksandar Kolarov (Manchester City) kendisine gönderilen pasta topu kontrol ediyor ve 23 metre mesafeden şutunu çekerek şansını deniyor. Ancak kalenin ortasına doğru giden bu top, rahat bir kurtarış yapan kaleci Marc-Andre ter Stegen (Barcelona) tarafından çıkartılıyor.
18. Dakika : David Silva (Manchester City) korner atışını kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından birisini bulamıyor. Defans oyuncusu güzel bir reaksiyonla golü engelliyor.
17. Dakika : Aleksandar Kolarov (Manchester City) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top oyun alanının dışında. Manchester City köşe vuruşundan bir gol şansı yakaladı.
16. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) yaklaşık 23 metre mesafeden kazanılan serbest vuruş kullanıyor ve muhteşem bir vuruş çıkartıyor. Ancak kalecinin şansına top üst direkten dönüyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Manchester City şimdi kale vuruşunu kullanacak.
15. Dakika : Gianluca Rocchi yaptığı sert hareketten dolayı sarı kartını Fernandinho (Manchester City) için kullanıyor. Barcelona serbest vuruş kullanacak.
14. Dakika : Kısa ara pas sayesinde James Milner (Manchester City) neredeyse çok güzel bir şut pozisyonu yakalayacaktı, ancak topu defans oyuncularından birisi kaptı.
13. Dakika : David Silva (Manchester City) ileri doğru bir pas gönderiyor, ancak defans oyuncuları araya giriyor.
12. Dakika : Neymar (Barcelona) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
11. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve ceza sahasında yerden kalenin ortasına doğru güzel bir vuruş yapacak kadar zamanı oluyor. Ancak kaleci Joe Hart (Manchester City) oyuncunun niyetini önceden kestiriyor ve güzel bir kurtarışla topu çıkartıyor. Barcelona köşe vuruşu kullanacak.
11. Dakika : Barcelona oyuncuları kendi aralarında güzel kısa paslar yaparak oyunun temposunu kontrol ediyorlar, ancak rakip defans oyuncusu araya girerek topu kapıyor.
9. Dakika : David Silva (Manchester City) tarafından kullanılan köşe vuruşu defans oyuncuları tarafından savuşturuluyor.
9. Dakika : Sergio Agüero (Manchester City) güzel bir vuruş yapıyor, ancak rakip defans arasından geçemeyen top engellendi. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri geçti. Manchester City köşe vuruşu kullanacak.
8. Dakika : Luis Suarez (Barcelona) ceza sahasına girmeye çalışıyor. Oyuncu yerden bir pas gönderiyor, ancak rakip defans bu topu engelliyor ve topa sahip oluyor.
8. Dakika : Neymar (Barcelona) tarafından yapılan pasta top hiçbir takım arkadaşını bulmuyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Manchester City kale atışını kullanacak olan taraf.
6. Dakika : Neymar (Barcelona) altı pas içerisine gönderilen güzel pası kontrol ediyor ve bekletmeden çektiği şutta top şanssız bir şekilde sol direkten geri geliyor! Büyük bir fırsat kaçtı!
5. Dakika : Lionel Messi (Barcelona) gönderdiği pasla topu Neymar (Barcelona) ile buluşturuyor, ancak oyuncu kendisini tutan defans oyuncusunu geçemiyor.
4. Dakika : Bakary Sagna (Manchester City) ceza sahasının hemen dışından takıma arkadaşını bulmak için yerden bir pas gönderiyor, ancak defans oyuncularından birisi soğukkanlılıkla tehlikeyi savuşturuyor. Top taç çizgisini geçti. Manchester City taç atışını kullanacak.
2. Dakika : Ivan Rakitic (Barcelona) takım arkadaşını topla buluşturmak için sahanın diğer tarafından uzun bir pas gönderiyor, ancak başarısız oluyor.
2. Dakika : Kendi aralarında isabetli kısa paslar yapan Manchester City oyuncuları oyunun temposunu kontrol ediyorlar.
1. Dakika : Fernandinho (Manchester City) kendisine müdahale etmek isteyen oyuncudan sıyrılıyor, ancak takım arkadaşına doğru yerden pas gönderemiyor. Barcelona taç atışı kazanıyor.
1. Dakika : İlk yarı az önce başladı.
Karşılaşmanın ilginç notları arasında Manchester City'nin hiç bir Barcelona maçını 11 kişi ile bitirememiş olmasıyla başlayabiliriz. 1993 sezonundan beri Barcelona'yı sahasında yenebilen tek İngiliz Liverpool'dur 2007 sezonunda oynana maçta 2-1'lik skorla Barcelona'yı sahasında devirmeyi başaran takım olmuştu. Manchester City İspanyol takımlarına karşı oynadığı son beş mücadelede 4 kez mağlup olmuş ve 1 kez berabere kalmıştır.,
Barcelona Manchester City maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadeleyi Gianluca Rocchi yönetecek. Karşılaşma Smart Spor HD kanalından naklen yayınlanacak
Sahasında oldukça etkili bir oyun sergileyen Barcelona evinde oynadığı son 8 karşılaşmanın 7'sini kazandı ve sadece 1 beraberlik aldı. Lionel Messi Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona formasıyla 42 Camp Nou'da 39 gole imzasını attı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.