Salı 21.04.2015 00:00
Son Güncelleme: Salı 21.04.2015 23:46

Bayern Münih Porto — Özeti ve golleri (Geniş Özet)

Bayern-Porto! Dev mücadele az önce sona erdi. İlk maçı 3-1 gibi sürpriz bir sonuçla kazanan Porto’yu, Bayern Münih kendi sahasında ağırladı. İşte Bayern Münih Porto maçı özeti, golleri, önemli anları ve tüm gelişmeleri geniş özet olarak sabah.com.tr'de.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. maçında 3-1'in rövanşında Bayern Münih evinde Porto'yu konuk etti. İlk maçtaki 3-1'lik mağlubiyetin ardından tüm eleştiri oklarını üzerinde toplayan Alman devi rövanşta kalitesini konuşturdu ve sahadan 6-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bayern Münih maça çok hızlı bir başlangıç yaptı. Robben ve Ribery'nin sakatlıklarından dolayı forma giymediği Bayern'de ilk gol 14. dakikada Thiago'dan geldi. 22'de ise Boateng farkı 2'ye çıkardı. 2. golden sonra gol yağmuru devam etti. 27. dakikada Lewandowksi, 36. dakikada Thomas Müller ve 40. dakikada yine Lewandowski'nin golüyle Bayern Münih devreyi 5-0 önde kapattı.
2. yarıda da takımlar çok önemli pozisyonlar yakaladı. Ancak ilk yarının aksine ikinci devrede 2 gol oldu. 73. dakikada Jackson Martinez farkı 4 indirdi. SKoru ise 88. dakikada Xabi Alonso belirledi. Karşılaşmayı Bayern Münih 6-1'lik skorla kazandı ve adını Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'ne yükseltti.
İŞTE MAÇTAN DAKİKALAR
Bayern 6 - 1 FC Porto
İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

90+3. Dakika: Bayern kısa paslar ve oyuncular arasındaki ikili organizasyonlarla topa sahip oluyor.
90+2. Dakika: Mitchell Weiser (Bayern) diğerlerinden hızlı davranarak seken topu yakalıyor, ancak çektiği şut rakip oyunculardan dönüyor. Rakip takım için çok tehlikeli bir ataktı.
90+2. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve ceza sahasında yerden kalenin ortasına doğru güzel bir vuruş yapacak kadar zamanı oluyor. Ancak kaleci Fabiano (FC Porto) oyuncunun niyetini önceden kestiriyor ve güzel bir kurtarışla topu çıkartıyor.
90. Dakika: Normal sürenin sonuna 3 dk. eklenecek.
90. Dakika: Teknik direktör takımına taze kan kazandırmak istiyor ve Dante (Bayern) oyuna girerken, Thiago Alcantara (Bayern) oyundan çıkıyor.
88. Dakika: Xabi Alonso (Bayern), 22 metrelik serbest vuruştan rakip kaleciyi geçmeyi başarıyor. Oyuncunun şutu sol direği içine gidiyor ve kaleciyi geçiyor.
87. Dakika: Ivan Marcano (FC Porto) centilmenlik dışı hareketinden dolayı sarı kart görüyor. Kötü haber: bu ikinci sarı kartı ve şimdi sahayı terk etmek zorunda.
86. Dakika: Oyuncu değişikliği. Mitchell Weiser (Bayern), Mario Götze (Bayern) yerine oyuna giren oyuncu.
86. Dakika: Sahanın kenarından ceza sahasına yapılan orta hedefini bulmuyor. Bu pozisyondan sonuç alabilmek için Hector Herrera (FC Porto) daha isabetli bir vuruş yapmalıydı.
85. Dakika: Bugün birçok oyuncudan tek pas izledik. İşte Thomas Müller (Bayern) ve Robert Lewandowski (Bayern) arasındaki pas organizasyonu da bunlardan birisi.
84. Dakika: Jackson Martinez (FC Porto) rakip oyuncuyu çalımlamak isterken rakip oyuncu topu uzaklaştırmayı başarıyor.
83. Dakika: Oliver Torres (FC Porto) topu ceza sahasındaki boş arkadaşıyla buluşturmaya çalışıyor, ancak Manuel Neuer (Bayern) kalesinden çıkarak topu uzaklaştırıyor.
82. Dakika: Xabi Alonso (Bayern) serbest vuruştan havadan güzel bir pas atıyor. Ancak defans oyuncularından birisi topu kafayla tehlike bölgesinden uzaklaştırıyor.
82. Dakika: Ivan Marcano (FC Porto) sert bir müdahale yapıyor ve hakem bu hareket için düdüğünü çalarak faul veriyor. Bayern taç çizgisine çok yakın bir yerden serbest vuruş kullanacak.
81. Dakika: Jackson Martinez (FC Porto) ofsayta düştü.
81. Dakika: Jackson Martinez (FC Porto) tarafından yapılan müdahale gereğinden sert oldu ve Martin Atkinson oyunu durdurarak serbest vuruş verdi.
79. Dakika: Ceza sahasının kenarına gönderilen isabetli pasta Robert Lewandowski (Bayern) topla buluşuyor. Oyuncu bekletmeden yaptığı güzel vuruşla kaleciyi geçmeye çalışıyor. Ancak top çok şanssız bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
77. Dakika: Hakem Martin Atkinson Xabi Alonso (Bayern) için tereddüt etmeden düdüğünü çalıyor. FC Porto serbest vuruşu kısa pas yaparak kullanıyor.
77. Dakika: Jackson Martinez (FC Porto) topla ilerliyor, ancak ceza alanının hemen kenarından gönderdiği şut az farkla soldan dışarı gidiyor. Oyuncudan güzel bir bireysel çaba.
76. Dakika: Mario Götze (Bayern) sert bir müdahalede bulunuyor. Hakem düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor.
76. Dakika: FC Porto oyuncuları serbest vuruşu bekletmeden kullanarak oyunu hızlandırıyor.
75. Dakika: Sebastian Rode (Bayern) sert bir faul yapıyorl. Martin Atkinson düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.
73. Dakika: Gol! Evandro (FC Porto) gol pasını veren oyuncu; Jackson Martinez (FC Porto) inatçılığı sayesinde topla buluştu ve yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 5:1.
72. Dakika: Teknik direktör oyuncu değişikliği yapmaya karar veriyor ve Rafinha (Bayern) çıkarken Sebastian Rode (Bayern) oyunda.
71. Dakika: Ivan Marcano (FC Porto) yaptığı sert müdahalenin ardından uyarıldı. Sarı kart.
69. Dakika: Hector Herrera (FC Porto) güzel hareketler yapıyor, ancak yaptığı kötü ortayla hiçbir takım arkadaşını topla buluşturamıyor.
67. Dakika: Hakem oyuncu değişikliğinin yapılmasını istiyor. Yacine Brahimi (FC Porto) oyun alanını terk ederken Evandro (FC Porto) oyuna giriyor.
67. Dakika: Jerome Boateng (Bayern) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
66. Dakika: Bayern oyuncuları serbest vuruşu bekletmeden kullanıyor ve oyunu hemen yeniden başlatıyorlar.
65. Dakika: Martin Atkinson yaptığı sert hareketten dolayı sarı kartını Ricardo (FC Porto) için kullanıyor.
64. Dakika: Thiago Alcantara (Bayern) rakip oyunculardan birisini formasından çekti ve Martin Atkinson düdüğünü çalarak faulü belirledi. FC Porto serbest vuruşu bekletmeden paslaşarak kullanıyor.
64. Dakika: Holger Badstuber (Bayern) güzel bir zamanlamayla köşe vuruşunda topla buluşuyor. Oyuncunun penaltı noktası civarından yaptığı vuruş başarısız oluyor ve top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
63. Dakika: Top oyun alanını terk ediyor ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Bayern korneri kullanacak olan taraf.
63. Dakika: Thomas Müller (Bayern) ceza sahasının kenarından tehlikeli bir pas gönderiyor. Ancak defans oyuncusu son dakikada gerekli reaksiyonu göstererek tehlikeyi uzaklaştırıyor.
62. Dakika: Jerome Boateng (Bayern) rakip oyunculardan sıyrılıyor, ancak Mario Götze (Bayern) için gönderdiği pas biraz fazla sert oluyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve FC Porto kale atışını kullanacak olan taraf.
62. Dakika: Thiago Alcantara (Bayern) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
61. Dakika: Juan Bernat (Bayern) tarafından çekilen sert şut kendisini feda ederek topun önüne atlayan defans oyuncusu tarafından engellendi. Bayern korner kullanacak.
61. Dakika: Bayern tek paslarla oyuna hakim oluyorlar. Oyuncular arasındaki harika uyum dikkat çekiyor.
59. Dakika: Şimdi istatistiklere bakma zamanı, toplam gol girişimleri: 15:0.
59. Dakika: Yacine Brahimi (FC Porto) ve Hector Herrera (FC Porto) kendi aralarında bir pas organizasyonu yapmaya çalıştı, ancak rakip defans oyuncuları buna engel oldu.
58. Dakika: 20 metre mesafeden kazanılan serbest vuruş Xabi Alonso (Bayern) tarafından kullanılıyor. Oyuncu çok güzel bir vuruş yapıyor, ancak top az farkla üstten dışarı gidiyor.
56. Dakika: Ricardo (FC Porto) sert bir müdahalede bulunuyor ve Martin Atkinson düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor. Bayern bir gol şansı yakalamalarına yardımcı olacak bir serbest vuruş kazanıyor.
56. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) ceza sahasının hemen dışından sert bir vuruş yaptı, ancak top rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
56. Dakika: Bayern oyuncuları topu ayaklarında tutarak oyunu kontrol etmeye çalışıyorlar.
55. Dakika: Ricardo (FC Porto) ceza sahasına güzel bir orta daha yapıyor. Ancak rakip defans topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor.
52. Dakika: Ricardo (FC Porto) rakip oyunculardan sıyrılıyor, ancak Maicon (FC Porto) için gönderdiği pas biraz fazla sert oluyor.
50. Dakika: Ricardo (FC Porto) çok çirkin bir hareket yapıyor ve oyun kurallarını ihlal ediyor. Hakem bu pozisyonu görüyor ve hemen düdüğünü çalıyor.
49. Dakika: Oliver Torres (FC Porto) topu takım arkadaşlarıyla buluşturmaya çalışıyor, ancak pası gereğinden sert gönderiyor ve yakalanan şans boşa harcanıyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Bayern kale atışını kullanacak olan taraf.
47. Dakika: Maicon (FC Porto) uzun bir top gönderiyor, ancak Manuel Neuer (Bayern) topu rahatlıkla kontrol ediyor.
46. Dakika: Mario Götze (Bayern) büyük bir fırsattan yararlanamıyor! Oyuncu ceza alanı içinden harika bir vole vuruyor, ancak top az farkla sağdan dışarı gidiyor.
46. Dakika: Thomas Müller (Bayern) güzel bir vuruş yapıyor, ancak rakip defans arasından geçemeyen top engellendi.
46. Dakika: Devre arasında oyuncu değişikliği. Julen Lopetegui oyuncu değişikliğine gitmeye karar verdi. Ricardo Quaresma (FC Porto) oyundan çıkarken, Ruben Neves (FC Porto) oyuna giriyor.
46. Dakika: Martin Atkinson düdüğünü çalıyor ve ikinci yarı başlıyor.
İLK YARIDAN DAKİKALAR
45+3. Dakika: İlk yarıda önemli başka bir şey olmuyor ve düdüğünü çalan Martin Atkinson ilk yarıyı bitiriyor.
45+2. Dakika: Thiago Alcantara (Bayern) çelme takarak pek hoş olmayan bir hareket yapıyor. Martin Atkinson düdüğünü çalarak böyle bir harekete tolerans göstermeyeceğini belirtiyor.
45+1. Dakika: Holger Badstuber (Bayern) hızlı kullandığı serbest vuruşla rakibini şaşırtmaya çalışıyor.
45+1. Dakika: Jackson Martinez (FC Porto) tarafından yapılan elle müdahale futbol oyun kurallarının dışında ve hakem elle oynamaya hükmediyor.
45+1. Dakika: Philipp Lahm (Bayern) ceza sahasının kenarından şutunu çekiyor. Top kaleye doğru gidiyor, ancak Fabiano (FC Porto) güzel bir kurtarışla topun ağlara gitmesini engelliyor.
45. Dakika: 2 ek süre uzatma olarak oynanacak.
45. Dakika: Thiago Alcantara (Bayern) oyunun yönünü değiştiriyor ve ters kanatta Rafinha (Bayern) atağı devam ettiriyor. Rafinha (Bayern) ceza sahasına tehlike yaratacak bir orta yapıyor, ancak defans oyuncularından birisi topu kazanıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
44. Dakika: Her iki takımın toplam şut istatistikleri – 10:0.
44. Dakika: Top Bayern oyuncuları arasında dolaştırılıyor ve oyun pek de heyecan verici bir görünümde değil. Ancak bu paslaşma sonsuza kadar sürmüyor. Oyuncular hata yapıyor ve top rakip takıma geçiyor.
43. Dakika: Oliver Torres (FC Porto) tarafından kullanılan serbest vuruş takım arkadaşlarına ulaşmıyor ve rakip defans rahat bir şekilde topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor.
42. Dakika: Holger Badstuber (Bayern) rakibini yere düşürüyor ve hakem Martin Atkinson sarı kartını gösteriyor.
40. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) ceza sahası içinde Thomas Müller (Bayern) tarafından kendisine gönderilen isabetli pası kontrol ediyor ve yerden sol alt köşeye yaptığı isabetli vuruşla kaleciyi mağlup ediyor. Skor 5:0 oluyor.
40. Dakika: Holger Badstuber (Bayern) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
39. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) defans oyuncularının arasından sıyrılıyor ve ceza sahası dışından pasını veriyor, Juan Bernat (Bayern) topu alıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu kapıyor. Bayern köşe vuruşu kazandı.
39. Dakika: Thomas Müller (Bayern) rakibi ile giriştiği top kapma mücadelesinde faul yapıyor. FC Porto maçın temposunu düşürmüyor ve serbest vuruşu bekletmeden kullanıyor.
38. Dakika: Hakem bu davranışlara kesinlikle tolerans göstermiyor. Jackson Martinez (FC Porto) sarı kart görüyor.
38. Dakika: Jackson Martinez (FC Porto) verdiği pasla topu Yacine Brahimi (FC Porto) ile buluşturuyor, ancak rakip defans oyuncusu topu kapıyor.
36. Dakika: Gol! Thomas Müller (Bayern) uzak mesafeden şutunu çekiyor ve defans oyuncusuna çarpıp yön değiştiren topu Fabiano (FC Porto) engelleyemiyor. 4:0.
35. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) topu kontrol ediyor ve rakibini geçmeye çalışıyor. Oyuncu rakibini geçiyor, ancak fakat bir faul yapıldığını tespit eden Martin Atkinson oyunu durduruyor.
34. Dakika: Oyun durdu. Hector Herrera (FC Porto) sarı kartı gören oyuncu. Oyuncu oyundan atılmak istemiyorsa daha dikkatli olmalı.
33. Dakika: Bayern tek paslarla topun hakimiyetini ellerinde bulunduruyor, ancak sonunda rakip oyuncu araya girerek topu kazanıyor.
33. Dakika: Oyuncu değişikliği yapılıyor. Diego Reyes (FC Porto) oyundan çıkarken Ricardo (FC Porto) oyuna giriyor.
31. Dakika: Casemiro (FC Porto) güzel bir zamanlamayla köşe vuruşunda topla buluşuyor. Oyuncunun penaltı noktası civarından yaptığı vuruş başarısız oluyor ve top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
30. Dakika: FC Porto köşe vuruşu kullanacak.
30. Dakika: Ricardo Quaresma (FC Porto) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor.
29. Dakika: Ivan Marcano (FC Porto) kendisini dikkatsiz bir şekilde rakibinin ayakları altına atıyor ve bu hareketi için cezalandırılıyor. Hakem Martin Atkinson kartlarını bu seferlik cebinden çıkartmıyor, ancak faulü çalıyor.
27. Dakika: Gol! Thomas Müller (Bayern) topu Robert Lewandowski (Bayern) ile buluşturuyor ve oyuncu topu kafayla ağlara gönderiyor. Skor 3:0 oluyor.
27. Dakika: Bayern oyuncuları kendi aralarında kısa paslaşmalar yaparak topu ayaklarında tutuyor ve rakip defansı aşmak için doğru zamanı kolluyorlar.
26. Dakika: Holger Badstuber (Bayern) serbest vuruştan yaptığı orta ile takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor. Ancak oyuncu iyi bir vuruş yapamıyor ve topu oyun alanının dışına gönderiyor.
25. Dakika: Ricardo Quaresma (FC Porto) rakibinden topu almak için aşırı güç kullanıyor. Martin Atkinson bunu görüyor ve tereddütsüz bir şekilde düdüğünü çalıyor.
23. Dakika: Gol! Köşe vuruşu kullanılıyor ve Holger Badstuber (Bayern) güzel bir şekilde yükseliyor, topu kafayla altı pasa doğru gönderiyor ve burada Jerome Boateng (Bayern) topu kafayla ağlara gönderiyor. 2:0.
22. Dakika: Philipp Lahm (Bayern) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Bayern köşe vuruşu kullanacak.
22. Dakika: Bu vuruş pek iyi bir sonuç vermedi. Thomas Müller (Bayern) ceza sahasının kenarından şansını deniyor, ancak kalenin ortasına yaptığı bu zayıf vuruşu kaleci Fabiano (FC Porto) çok kolay bir şekilde çıkartıyor.
20. Dakika: Bayern güzel paslaşmalarla yeni atak fırsatları yakalamaya çalışıyor.
18. Dakika: Rafinha (Bayern) ceza sahasına orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi uzaklaştırıyor.
18. Dakika: Diego Reyes (FC Porto) kayarak yaptığı müdahalede rakibinin ayaklarına vuruyor. Hakem düdüğünü çalarak faulü belirliyor. Bayern takımı oyuncularından birisi serbest vuruş kullanacak.
16. Dakika: FC Porto tarafından kullanılan uzun mesafeli serbest vuruşta top fazla yukarıdan gidiyor ve oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Bayern şimdi kale vuruşunu kullanacak.
16. Dakika: Thiago Alcantara (Bayern) rakibinden topu almak için çok sert bir hareket yapıyor ve Martin Atkinson düdüğünü çalıyor.
14. Dakika: Juan Bernat (Bayern) havadan ceza sahasına güzel bir orta yapıyor, burada Thiago Alcantara (Bayern) yükselerek yaptığı kafa vuruşuyla topu kalenin sol tarafına gönderiyor ve kaleciyi geçiyor. Böylece oyuncu skor tabelasını değiştirmeyi başarıyor - 1:0.
14. Dakika: Thiago Alcantara (Bayern) ceza sahasına tehlikeli bir aşırtma pas gönderiyor ve takım arkadaşına güzel bir şut pozisyonu hazırlamaya çalışıyor, ancak rakip defans araya giriyor.
13. Dakika: Yacine Brahimi (FC Porto) ceza sahasına bir orta yapıyor, ancak Manuel Neuer (Bayern) kalesinden çıkarak topu alıyor.
11. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) büyük bir şanstan yararlanamıyor ve seken topu ceza sahası içinde kontrol ettikten sonra sol direğe nişanlıyor!
10. Dakika: Thomas Müller (Bayern) yakın mesafeden yüzde yüz gol pozisyonunu kaçırıyor. Kaleciden olağanüstü refleks!
9. Dakika: Holger Badstuber (Bayern) tam bir yetenek gösterisi ile topu sahanın boş tarafında Philipp Lahm (Bayern) ile buluşturuyor. Philipp Lahm (Bayern) kanattan ceza sahasına orta yapıyor, ancak yapılan bu orta rakip oyuncular tarafından engelleniyor.
8. Dakika: Mario Götze (Bayern) gönderdiği pasla topu Robert Lewandowski (Bayern) ile buluşturuyor, ancak oyuncu kendisini tutan defans oyuncusunu geçemiyor.
8. Dakika: Casemiro (FC Porto) kayarak yaptığı müdahaleyle rakip oyuncunun ayağındaki topu alıyor, ancak hakem düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor.
7. Dakika: Martin Atkinson düdüğünü çalıyor ve rakibini düşüren Diego Reyes (FC Porto) için faulü tespit ediyor.
6. Dakika: Mario Götze (Bayern) tehlikeli bir müdahalede buluuyor. Martin Atkinson düdüğünü çalarak faulü veriyor.
6. Dakika: Mario Götze (Bayern) ceza sahasına bir pas gönderiyor, ancak tehlike uzaklaştırılıyor. Defans oyuncularından başarılı bir hamle izledik.
4. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) tarafından çekilen adrese teslim şut savunma oyuncusu tarafından engelleniyor.
4. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) ceza sahasının hemen dışından yaptığı vuruşta kaleci Fabiano (FC Porto) zor anlar yaşıyor, ancak topu çıkartmayı başarıyor.
3. Dakika: Gördüğümüz kadarıyla Casemiro (FC Porto) elle oynadı. Bayern serbest vuruşu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
2. Dakika: Jerome Boateng (Bayern) pasını göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu engelliyor.
2. Dakika: Bayern serbest vuruşu paslaşarak kullanıyor.
1. Dakika: Hector Herrera (FC Porto) rakibini formasından çekiyor ve hakem oyunu durduruyor. Oyuncu bu pozisyonda sarı kart görmüyor.
1. Dakika: İlk yarı başladı.
Tüm futbolseverlerin aklında aynı soru, Bayern Münih – Porto maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek? Kritik mücadele saat 21.45'ten itibaren NTV'den ekranlara gelecek.
BAYERN MÜNİH PORTO MAÇI KADROLARI:
BAYERN MÜNİH
Neuer
Bernat
Dante
Boateng
Rafinha
Alcantara
Alonso
Lahm
Götze
Müller
Lewandowski
T.D.: Pep Guardiola
PORTO
Fabiano
Marceno
Maicon
İndi
Pereira
Herrera
Casemiro
Oliver
Brahimi
Quaresma
J.Martinez
T.D.: Julen Lopetegui

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.