Çarşamba 22.04.2015 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 22.04.2015 23:51

Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti ve golleri (GENİŞ ÖZET)

Real Madrid-Atletico Madrid! Dev mücadele az önce sona erdi. Atletico Madrid Real Madrid özeti, golleri, skoru, sonucu ve tüm gelişmeleri sabah.com.tr'de. İşte Atletico Real maçına ilişkin tüm detaylar...

Dev randevuda son gülen Real oldu. Bernabeu'daki müthiş maçın 76. dakikada Arda kırmızı kart gördü, 88'de Javier Hernandez Real'e yarı finali getirdi. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde, ilk maçtan 0-0 berabere kaldığı Real Madrid'e konuk olan Atletico Madrid, deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
Maça etkili başlayan taraf Real Madrid olurken, ev sahibi daha çok golü arayan taraftı. Topun arkasına çekilen Atletico Madrid ise kontra ataklarla gol arasa da devre golsüz eşitlikle sona erdi.
ARDA'YA KIRMIZI KART
İkinci yarıya da iyi giren taraf Real oldu. Eflatun beyazlılar, gol için yüklenirken Atletico iyice savunmaya çekildi. Bu arada maçın 31. dakikasında sarı kart gören Arda Turan, 76'da oyun dışı kaldı. Arda'nın Sergio Ramos'la girdiği mücadelede ayağını tehlikleli kaldırdığına hükmeden hakem Felix Brych, milli futbolcuya 2. sarıyı gösterdi. 10 kişi kalan Atletico karşısında vitesi iyice arttıran Real, aradığı golü 88'de buldu. Cristiano Ronaldo'nun pasını gole çeviren Javier Hernandez, Real Madrid'e turu getiren isim oldu.
Bu sonuçla Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde adını yarı finale yazdırdı.
Real Madr. 1 - 0 Atl. Madr.
MAÇTAN DAKİKALAR
90+6. Dakika: Oyuncular tarafından ortaya konan oyun pek çekici değil. Oyuncular ellerinden geleni yapamıyor. Bugünkü maçta ev sahibinin üstünlüğünü gördük. Ev sahibi takımın oyuncuları topa sahip olmaya dayanan bir futbol oynarken, deplasman takımı oyuncuları iyi organize olmuş bir defans hattı oluşturmaya çalışıyordu.
90+6. Dakika: Maçın süresi sona eriyor ve Felix Brych düdüğünü çalarak maçı bitiriyor.
90+4. Dakika: Bu faul kartı hak ediyor! Hakem Felix Brych hareketi yapan Koke (Atl. Madrid) için sarı kartını gösterdi.
90+3. Dakika: Carlo Ancelotti bir değişiklik yapmaya karar veriyor. Asier Illarramendi (Real Madrid), Isco (Real Madrid) yerine oyuna giriyor.
90+3. Dakika: Hakem Alvaro Arbeloa (Real Madrid) için cebinden sarı kartını çıkartıyor.
90+3. Dakika: Alvaro Arbeloa (Real Madrid) oyununun yeniden başlamasını geciktiriyor. Oyuncunun bu davranışı hakemin hoşuna gitmiyor.
90+2. Dakika: Zorunlu değişiklik. Javier Hernandez (Real Madrid) sakatlığından dolayı oyunu terk etmek zorunda kalıyor. Yerine Jese (Real Madrid) oyuna girecek.
90+1. Dakika: Fabio Coentrao (Real Madrid) için maç bitti, taze kan olarak Alvaro Arbeloa (Real Madrid) oyuna giriyor.
90. Dakika: 5 ek süre uzatma olarak oynanacak.
90. Dakika: Yüzünden acı çektiği belli olan Javier Hernandez (Real Madrid), sağlık ekibinin müdahalesini istiyor. Oyuncunun sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu henüz bilmiyoruz.
90. Dakika: Seken topla buluşan Raul Garcia (Atl. Madrid) topu uzak mesafeden kaleye gönderiyor. Ancak oyuncunun vuruşu başarısız oluyor ve top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
88. Dakika: Gol! Javier Hernandez (Real Madrid) kendisine gönderilen pası kontrol ettikten sonra çok yakın mesafeden topu ağlara gönderiyor. Asisti yapan oyuncu Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Skor 1:0.
87. Dakika: Javier Hernandez (Real Madrid) ceza sahasına bir orta yapıyor, ancak Jan Oblak (Atl. Madrid) kalesinden çıkarak topu alıyor.
86. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) oyunu devam ettiriyor.
86. Dakika: Diego Simeone oyuncu değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Tiago (Atl. Madrid) yerine Jose Maria Gimenez (Atl. Madrid) oyuna giriyor.
85. Dakika: Yüzünden acı çektiği belli olan Mario Mandzukic (Atl. Madrid), sağlık ekibinin müdahalesini istiyor. Oyuncunun sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu henüz bilmiyoruz.
84. Dakika: Pepe (Real Madrid) güzel bir zamanlamayla köşe vuruşunda topla buluşuyor. Oyuncunun penaltı noktası civarından yaptığı vuruş başarısız oluyor ve top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.
84. Dakika: Köşe vuruşu. Toni Kroos (Real Madrid) topun başında.
83. Dakika: Sergio Ramos (Real Madrid) güzel bir orta yapıyor, ancak Jan Oblak (Atl. Madrid) topu yumruklayarak uzaklaştırıyor. Top kornere çıkıyor. Real Madrid köşe vuruşundan önemli bir fırsat yakalıyor.
81. Dakika: Isco (Real Madrid) ceza sahasının dışından sert bir vuruş yapıyor anca top büyük farkla sağdan dışarı çıkıyor.
81. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
80. Dakika: Javier Hernandez (Real Madrid) güzel bir dokunuşla ceza sahası içinde topla buluşuyor. Oyuncu yerden sol direğe doğru vuruşunu yapıyor. Kaleci yerden uzanarak bu topu çıkartıyor. Real Madrid korner kazanıyor.
80. Dakika: Güzel bir defans örneği. Sergio Ramos (Real Madrid) gönderdiği pasla topu ceza sahası içindeki Toni Kroos (Real Madrid) ile buluşturmaya çalışıyor, ancak defans oyuncusu araya giriyor.
78. Dakika: Sergio Ramos (Real Madrid) orta yapıyor ancak ceza sahası içinde hiçbir takım arkadaşını bulamıyor. Kötü bir orta. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Atl. Madrid kale atışını kullanacak olan taraf.
76. Dakika: KIRMIZI KART! Arda Turan (Atl. Madrid) sert bir müdahale yapıyor ve hakem Felix Brych oyuncuya ikinci sarı kartını gösteriyor. Oyuncu oyunu terk ediyor.
75. Dakika: Raphaël Varane (Real Madrid) ufak bir sakatlık geçiriyor, ancak maça devam edeceğe benziyor.
74. Dakika: Hakem Pepe (Real Madrid) için sarı kartını kullanıyor.
74. Dakika: Pepe (Real Madrid) uygunsuz bir davranışta bulunuyor.
74. Dakika: Raul Garcia (Atl. Madrid) faul yapıyor ve sarı kartı görüyor. Oyuncu hakemin kararından memnun değil.
74. Dakika: Oyun durdu ve Raphaël Varane (Real Madrid) sağlık ekibinden yardım istiyor.
73. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) yaptığı isabetsiz son pasla topu rakip defansa kaptırarak önemli bir fırsatı harcıyor.
72. Dakika: Toplam gol girişimleri: 18:5.
71. Dakika: Sergio Ramos (Real Madrid) hiç tereddüt etmeden kayarak yaptığı müdahaleyle rakibini düşürüyor. Hakem Felix Brych sarı kart gösterebileceği bu pozisyonda sadece faul düdüğünü çalıyor.
70. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) topu kalenin tam ortasına gönderiyor, ancak bu pek şaşırtıcı bir şut olmuyor ve kaleci Jan Oblak (Atl. Madrid) bu lutu durduruyor.
69. Dakika: Koke (Atl. Madrid) doğru yerde bekliyor ve yapılan ortada topla buluşarak kalenin ortasına doğru zor bir kafa vuruşu yapıyor, ancak kaleci yerinde bir reaksiyonla bu şutu engelliyor.
69. Dakika: Raul Garcia (Atl. Madrid) ceza sahasına bir orta yapıyor, fakat top rakip defans tarafından uzaklaştırılıyor.
68. Dakika: Sahayı baştan başa kat eden başarısız bir pas izledik. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) topu kontrol etmek için elinden geleni yaptı, ancak topa yetişemedi.
67. Dakika: Sergio Ramos (Real Madrid) rakip oyuncuyu çalımlamak isterken rakip oyuncu topu uzaklaştırmayı başarıyor. Top oyun alanını terk ediyor ve Real Madrid taç atışını kullanacak.
65. Dakika: Oyuncu değişikliği yapılıyor. Antoine Griezmann (Atl. Madrid) oyundan çıkarken Raul Garcia (Atl. Madrid) oyuna giriyor.
64. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) seken topu ceza sahası dışında kontrol ediyor ve hiç tereddüt etmeden topu kaleye gönderiyor. Oldukça tehlikeli olan bu şut denemesinde defans oyuncusu araya giriyor ve bu şutun kaleye gitmesini engelliyor.
64. Dakika: Koke (Atl. Madrid) tarafından kullanılan köşe vuruşu defans oyuncuları tarafından savuşturuluyor.
63. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) harika bir orta yapıyor, anca rakip defans oyuncuları önce davranarak topu kafayla uzaklaştırıyor. Hem orta hakem hem de yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Atl. Madrid kornerden rakip kaleyi yoklamaya çalışacak.
63. Dakika: Jan Oblak (Atl. Madrid) harika bir kurtarış yapıyor ve kanattan gelen ortaya Sergio Ramos (Real Madrid) tarafından kalenin ortasına doğru yapılan kafa vuruşunu çıkartıyor.
62. Dakika: Tiago (Atl. Madrid) hücumdayken bir faul yapıyor ve hakem Felix Brych hemen serbest vuruşu veriyor.
62. Dakika: Atl. Madrid oyuncuları güzel bir iş çıkartıyor ve köşe vuruşu kazanıyor.
61. Dakika: Tiago (Atl. Madrid) köşe vuruşunda topla buluşuyor, ancak yaptığı kafa vuruşunda top çıkartılıyor.
61. Dakika: Köşe vuruşu. Atışı Koke (Atl. Madrid) kullanacak.
61. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) için gönderilen uzun pasta rakip oyuncular araya giriyor. Atl. Madrid köşe vuruşu kullanacak. Takımın oyuncuları ceza alanını dolduruyor.
59. Dakika: Raphaël Varane (Real Madrid) kendisini tutan oyuncudan sıyrılıyor ve kornerde topla buluşuyor, ancak yaptığı kafa vuruşunda topu kalecinin kucağına gönderiyor.
59. Dakika: Toni Kroos (Real Madrid) ceza sahasına orta yapmak üzere topu köşe gönderinin yanına yerleştiriyor.
59. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) takım arkadaşlarından birisini topla buluşturmak için havadan bir orta yapmak istiyor. Ancak rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Hakem köşe vuruşunu işaret ediyor, Real Madrid bu vuruşu kullanacak.
58. Dakika: Felix Brych düdüğünü çaloyor, Cristiano Ronaldo (Real Madrid) faul yapıyor.
56. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) pasını göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu engelliyor.
54. Dakika: Javier Hernandez (Real Madrid) kanattan gelen güzel ortayı kontrol ediyor ve çok önemli bir pozisyon yakalıyor, ancak dikkatli rakip defans hemen müdahale ederek tehlikeyi uzaklaştırıyor.
53. Dakika: Real Madrid köşe vuruşunu kısa kullanıyor.
53. Dakika: Isco (Real Madrid) ceza sahasına yaptığı güzel ortada takım arkadaşlarından birisine kafa vuruşu yapması için pozisyon hazırlamak istiyor. Ancak rakip defans forvet oyuncularından daha yükseğe sıçrıyor ve tehlikeyi engelliyor. Top dışarıda. Real Madrid köşe vuruşu kazanıyor.
52. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) köşe vuruşunu kullanıyor ve ceza alanına güzel bir top gönderiyor, ancak her zaman hazırlıklı olan rakip defans topu güvenli bölgeye gönderiyor.
52. Dakika: Raphaël Varane (Real Madrid) tarafından havadan yapılan orta başarısız oluyor ve rakip defans hızlı bir şekilde topu ceza sahasının dışına gönderiyor. Top oyun alanını terk ediyor ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Real Madrid korneri kullanacak olan taraf.
51. Dakika: Isco (Real Madrid) uzak mesafeden çok sert bir vuruş yapıyor, ancak top defans oyuncundan dönüyor.
50. Dakika: Real Madrid oyuncuları birbirleriyle kısa pas yaparak rakip defansı aşacak doğru zamanı kolluyorlar.
49. Dakika: Isco (Real Madrid) çok güzel bir pasla topu Javier Hernandez (Real Madrid) ile buluşturuyor, ancak oyuncu hedefi bulamıyor. Oyuncunun ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top az farkla sağdan dışarı gidiyor.
47. Dakika: Javier Hernandez (Real Madrid) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor. Yardımcı hakem Real Madrid lehine taç atışını işaret ediyor.
46. Dakika: Diego Simeone devre arasında oyunda bir değişiklik yapıyor. Gabi (Atl. Madrid) oyundan çıkarken, yerine Saul Niguez (Atl. Madrid) oyuna dahil oluyor.
46. Dakika: İkinci yarı ile birlikte karşılaşma yeniden başladı.
İLK YARIDAN DAKİKALAR
45+1. Dakika: Seyirciler oyunun gidişatından çok memnun değil. Şu ana kadar pek heyecan verici bir oyun sergilenmedi. Ev sahibi takım üstün olan ve oyunun temposunu belirleyen taraftı, bunda oyuncuların daha etkin olmasının ve daha isabetli pas yapmasının etkisi büyüktü. Ev sahibi takım geriden yavaş yavaş oyun kuruyor. Deplasman takımının önceliği ise defans güvenliği.
45+1. Dakika: Felix Brych düdüğünü çalarak ilk yarıyı bitiriyor.
45. Dakika: Raphaël Varane (Real Madrid) köşe vuruşundan gelen topa kafa vuruyor, ancak oyuncu yaptığı kafa vuruşunda hedefi bulamıyor ve top üstten dışarı gidiyor.
44. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) duran topu kullanmak üzere köşe gönderine doğru hareketleniyor.
44. Dakika: Jan Oblak (Atl. Madrid) harika bir kurtarış yaparak ceza sahasında yakaladığı boşlukta topu bekletmeden kalenin sağ tarafına gönderen Cristiano Ronaldo (Real Madrid) tarafından yapılan vuruşu çıkartıyor. Real Madrid köşe vuruşu kazanıyor.
43. Dakika: Isco (Real Madrid) köşe vuruşunda takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans bu topu engelliyor.
43. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) ceza sahasına orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi uzaklaştırıyor. Korner. Real Madrid bu duran top fırsatından yararlanmaya çalışacak.
41. Dakika: Real Madrid oyuncuları serbest vuruşu bekletmeden kullanarak oyunu hızlandırıyor.
40. Dakika: Saul Niguez (Atl. Madrid) rakibinden topu almak için aşırı güç kullanıyor. Felix Brych bunu görüyor ve tereddütsüz bir şekilde düdüğünü çalıyor.
38. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) ceza sahasının dışından bir serbest vuruş kullanıyor. Oyuncu ceza sahasına çok güzel bir orta yapıyor, ancak kalesinden çıkıp topu kontrol eden kaleci oyuncunun niyetini anlıyor.
37. Dakika: Miranda (Atl. Madrid) sert bir müdahalede bulunuyor ve Felix Brych düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor. Real Madrid kanattan bir serbest vuruş kullanacak. Bu noktadan ceza sahasına bir orta yapılamasını bekleyebiliriz.
36. Dakika: Jesus Gamez (Atl. Madrid) tarafından ceza sahasına havadan yapılan orta başarısız oluyor ve rakip defans topa sahip oluyor.
34. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) köşe vuruşunu kullanıyor ve ceza sahasına orta yapıyor, ancak buna hazırlıklı olan rakip defans topu kolayca uzaklaştırıyor.
34. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) güzel bir bireysel koşu yapıyor, ancak rakip oyuncu onu engelliyor ve şans yakalayamıyor. Orta hakem ve yardımcı hakem köşe vuruşunu işaret ediyor. Köşe vuruşu Real Madrid tarafından kullanılacak.
33. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) köşe vuruşunda topu ceza sahasına doğru gönderiyor, ancak defans oyuncuları araya giriyor.
32. Dakika: Jan Oblak (Atl. Madrid) güzel bir reaksiyon göstererekCristiano Ronaldo (Real Madrid) tarafından kullanılan uzak mesafeli serbest vuruşu çıkartıyor. Top sağ alt köşeye gidiyor, ancak kaleci bu topun ağlarla buluşmasına engel oluyor. Real Madrid lehine köşe vuruşu kararı verildi. Orta hakem ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor.
31. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid), Arda Turan (Atl. Madrid) için sarı kartını kullandı, yaptığı sert müdahaleden dolayı oyuncunun bu karara şaşırmaması gerek. Serbest vuruşu Real Madrid kullanacak.
31. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) köşe vuruşunu kullanıyor ancak top uzaklaştırılıyor.
31. Dakika: Javier Hernandez (Real Madrid) ceza sahası içinde topla buluşuyor, ancak kafa vuruşu rakip oyuncudan dönüyor. Real Madrid rakiplerini topu kornere atmaya mecbur etti.
30. Dakika: Jesus Gamez (Atl. Madrid) önemli bir gol pozisyonu yakalıyor. Oyuncu yakaladığı boşlukta uzak mesafeden şansını deniyor ve yaptığı vuruşla topu sağ direğe doğru gönderiyor. Oyuncunun güzel vuruşunu kaleci Iker Casillas (Real Madrid) harika bir kurtarışla çıkartıyor!
27. Dakika: 26 metre mesafeden kazanılan serbest vuruş James Rodriguez (Real Madrid) tarafından kullanılıyor. Oyuncu çok güzel bir vuruş yapıyor, ancak top az farkla üstten dışarı gidiyor.
26. Dakika: Jesus Gamez (Atl. Madrid) biraz fazla sert bir müdahalede bulunuyor. Real Madrid tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.
24. Dakika: Koke (Atl. Madrid) topu ceza sahası içindeki arkadaşlarıyla buluşturamıyor ve pas rakip tarafından engelleniyor.
23. Dakika: 75:25 – topla oynama oranları bu şekilde.
22. Dakika: Felix Brych, Cristiano Ronaldo (Real Madrid) tarafından yapılan sert müdahaleyi görüyor ve düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.
21. Dakika: Koke (Atl. Madrid) tarafından kullanılan köşe vuruşu rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
21. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Yardımcı hakem köşe gönderini gösteriyor, Atl. Madrid köşe vuruşu kullanacak.
20. Dakika: Jesus Gamez (Atl. Madrid) takım arkadaşlarından birisini bulmak umuduyla ceza sahası içine güzel bir pas gönderiyor. Rakip defans oyuncuları araya girmeyi başarıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top taç çizgisini geçti. Atl. Madrid taç atışını kullanacak.
20. Dakika: Fabio Coentrao (Real Madrid) sakatlığa sebebiyet verebilecek bu pozisyonun ardından oyuna devam ediyor.
19. Dakika: Fabio Coentrao (Real Madrid) sağlık ekibinden yardım istiyor.
18. Dakika: Felix Brych düdüğünü çalıyor ve hücumda olan Sergio Ramos (Real Madrid) tarafından yapılan faulü belirliyor. Hakemin kararı doğru.
17. Dakika: Isco (Real Madrid) ceza sahasına havadan bir orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi kafayla uzaklaştırıyor.
15. Dakika: Koke (Atl. Madrid) önemli bir fırsattan yararlanamıyor ve elleriyle yüzünü kapatıyor. Oyuncu seken topu ceza sahasının kenarında kontrol ediyor ancak yaptığı vuruşta top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
15. Dakika: Atl. Madrid oyuncuları serbest vuruşu paslaşarak kullanmaya karar veriyor ve böylece atak kaldığı yerden devam ediyor.
14. Dakika: Hakem faulü çalıyor. Sergio Ramos (Real Madrid) sert bir müdahale yapıyor, ancak kart görmüyor. Atl. Madrid lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
14. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) tam 18 metreden topu kaleye gönderiyor, ancak bu güzel vuruş çok az farkla sağdan dışarı gidiyor.
12. Dakika: Javier Hernandez (Real Madrid) takım arkadaşının akıl dolu pasında topu kontrol ediyor ve ceza sahası içinden çektiği şutta top az farkla sağdan dışarı gidiyor.
11. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) yaptığı müdahaleyle rakibini düşürüyor ve Felix Brych düdüğünü çalarak faulü belirliyor.
10. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) uzaklardan bir vuruş yapıyor, ancak top rakip oyunculardan birisinden dönüyor.
9. Dakika: Daniel Carvajal (Real Madrid) verdiği pasla topu James Rodriguez (Real Madrid) ile buluşturuyor, ancak rakip defans oyuncusu topu kapıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıktı ve Real Madrid taç atışıyla topu oyuna sokacak.
6. Dakika: Juanfran (Atl. Madrid) oldukaç sert bir müdahale yapıyor ve hakem Felix Brych faul düdüğünü çalıyor. Real Madrid serbest vuruşu kısa pasla kullanıyor.
4. Dakika: Daniel Carvajal (Real Madrid) kaleye doğru ilerliyor, ancak defans oyuncusu hızlı bir şekilde geri dönerek müdahalede bulunuyor. Top oyun alanını terk ediyor ve şimdi Real Madrid taç atışını kullanacak.
3. Dakika: Real Madrid oyuncularından mükemmel bir uyumluluk örneği. Oyuncular şut için uygun pozisyon bulmak amacıyla kendi aralarında kısa paslaşmalar yapıyor.
2. Dakika: Kötü bir vuruş! Toni Kroos (Real Madrid) kaleye uzun mesafeli bir şut göndermeye çalışıyor, ancak oyuncu bu şutu gözlerini kapalı çekseydi bile daha kötüsü olamazdı. Top tribünlere gidiyor. Bir dahaki sefere böyle bir vuruş yapmadan önce oyuncunun iki kere düşünmesi gerekecek.
1. Dakika: Hakem düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı.
Atletico Madrid son 4 Şampiyonlar Ligi maçında sadece iki gol atabildi. Real Madrid bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en çok şu çeken takım olurken en fazla isabetli şu çeken takım ünvanınıda elinde bulunduruyor. Real Madrid kaleye 165 şutta 70 isabet ortalamasıyla en iyi hucüm takımı görüntüsü içinde
ATLETICO EZELİ RAKİBİNE BU SEZON 6 MAÇTA DA YENİLMEDİ
İki ekip bu sezon İspanya'daki maçları dahil olmak üzere toplamda 6 kez birbirlerine rakip oldular. Atletico, söz konusu mücadelelerde güçlü rakibine hiç kaybetmedi, 4 kez kazandı ve 2 kez de berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar, rakibinin 3 golüne ise 11 golle karşılık verdi.
Atletico, son 22 Şampiyonlar Ligi maçının 20'sini kaybetmezken, Real de evinde Arda ve arkadaşlarına karşı 19 maçta 17 kez kaybetmedi. Ev sahibinde bu arenada Ronaldo'nun 8, konuk takımda ise Mandzukic'in 5 golü bulunuyor.
İLK 11'LER VE MAÇ BİLGİLERİ
REAL MADRİD – ATLETİCO MADRİD
STAT: Santiago Bernabeu
SAAT: 21:45
YAYIN: Smart Spor
HAKEMLER: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp
REAL MADRİD: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Coentrão; Isco, Illarramendi, Kroos,
James; Ronaldo, Hernández
ATLETİCO MADRİD: Oblak; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Arda Turan, Gabi, Tiago,
Koke; Griezmann, Mandzukic

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.