Perşembe 23.04.2015 00:00
Son Güncelleme: Cuma 24.04.2015 00:09

Zenit Sevilla maçı özeti ve golleri (Geniş özet)

Zenit-Sevilla! Dev mücadele az önce sona erdi. UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Zenit-Sevilla kozlarını paylaştı. Zenit Sevilla maçı özeti ve golleri geniş özet olarak haberimizdedir.

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda 1-0 öne geçtiği mücadeleyi son şampiyon karşısında 2-1 kaybeden Zenit, kendi evinde Sevilla'yı ağırlıyor. Andre Villas-Boas'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Rus takımı İspanya'daki ilk maçta 29.dakikada attığı golle öne geçmeyi başarsada, oyunun son 20 dakikasında yediği gollerle son şampiyon karşısında 2-1 mağlup olmuştu.

İşte dün akşam oynanan maçın dakika dakika geniş özeti ve golleri...
ZENİT 2 - 2 SEVİLLA

MAÇTAN DAKİKALAR
90+5. Dakika: Maçta skoru değiştirecek başka bir şey olmuyor ve hakem düdüğünü çalarak maçı bitiriyor.
90+5. Dakika: Stephane Mbia (Sevilla) kendisini tutan oyuncudan sıyrılıyor ve kornerde topla buluşuyor, ancak yaptığı kafa vuruşunda topu kalecinin kucağına gönderiyor.
90+5. Dakika: Köşe vuruşu. Ever Banega (Sevilla) topun başında.
90+5. Dakika: Juri Lodigin (Zenit Petersburg) sarı kart görüyor! Oyuncunun müdahalesi o kadar da sert değildi, ancak hakem Nicola Rizzoli yine de sarı kartını kullanmayı tercih etti.
90+4. Dakika: Ever Banega (Sevilla) korneri kısa pas yaparak kullanıyor.
90+4. Dakika: Ever Banega (Sevilla) çok önemli bir fırsatı kaçırıyor! Oyuncu ceza sahası içinde kendisine bir boşluk yaratıyor ve kalenin sağına doğru oldukça güzel bir vuruş yapıyor, ancak kaleci Juri Lodigin (Zenit Petersburg) harika bir kurtarışla bu topu çıkartıyor. Yardımcı hakemin kararı doğru ve Sevilla köşe vuruşu kullanacak.
90+3. Dakika: 24:9 – her iki takımın kaleye gönderdiği şut sayısı.
90+3. Dakika: Defansın arkasına sarkan Kevin Gameiro (Sevilla) ofsayta düştü ve yardımcı hakem bayrağını kaldırdı. Rakip takım endirekt serbest vuruş kullanacak.
90+2. Dakika: Oyuncu değişikliği. Denis Suarez (Sevilla), Victor Vitolo (Sevilla) yerine oyuna giriyor.
90+1. Dakika: Victor Vitolo (Sevilla) pasını göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu engelliyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıktı ve Sevilla taç atışıyla topu oyuna sokacak.
90. Dakika: Dördüncü hakem 5 dakikalık uzatma gösteriyor.
90. Dakika: Domenico Criscito (Zenit Petersburg) tarafından ceza sahasına yapılan ortanın takımı adına bir gol pozisyonuna dönüşmesi için daha isabetli olması gerekiyordu.
89. Dakika: Beto (Sevilla) küçük bir sakatlık geçiriyor, ancak oyuna devam edebilecekmiş gibi görünüyor.
87. Dakika: Yüzünden acı çektiği belli olan Beto (Sevilla), sağlık ekibinin müdahalesini istiyor. Oyuncunun sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu henüz bilmiyoruz.
85. Dakika: Gol! Victor Vitolo (Sevilla) topu Kevin Gameiro (Sevilla) ile ceza sahasının kenarında buluşturuyor ve yaptığı harika vuruşla topu kalenin ortasından ağlara gönderiyor. Skor 2:2.
85. Dakika: Top köşe vuruşundan Hulk (Zenit Petersburg) tarafından ceza alanına gönderiliyor, ancak defans oyuncularından birisi topu uzaklaştırıyor.
85. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) tarafından kullanılan köşe vuruşu uzaklaştırılıyor. Top oyun alanının dışında. Zenit Petersburg köşe vuruşundan bir gol şansı yakaladı.
85. Dakika: Alexander Kerzhakov (Zenit Petersburg) güzel bir bireysel koşu yapıyor, ancak rakip oyuncu onu engelliyor ve şans yakalayamıyor. Zenit Petersburg köşe vuruşu kazanıyor.
84. Dakika: Danny (Zenit Petersburg) ceza sahasının kenarında kendisine gönderilen pası kontrol ediyor, ancak çektiği şutta defans oyuncusu akıl dolu bir müdahaleyle bu topu engelliyor.
84. Dakika: Teknik direktör oyuncu değişikliğine gidiyor. Jose Rondon (Zenit Petersburg) oyundan çıkıyor, Alexander Kerzhakov (Zenit Petersburg) yedek kulübesinden oyuna giriyor.
83. Dakika: Ever Banega (Sevilla) rakibini düşürdüğü için sarı kartı görüyor. Hakem Nicola Rizzoli tarafından verilen karar açık seçik ortada.
82. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) tarafından kullanılan köşe vuruşı rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
82. Dakika: Jose Rondon (Zenit Petersburg) havadan yapılan ortayı ceza sahası içinde kontrol ediyor ve bekletmeden sol direğe doğru vuruşunu yapıyor. Oyuncunu bu tehlikeli vuruşu şaşırtıcı bir kurtarış yapan Beto (Sevilla) tarafından engelleniyor! Top oyun alanını sınırlayan çizgiyi geçti. Zenit Petersburg lehine köşe vuruşu kararı verildi.
80. Dakika: Ever Banega (Sevilla) tarafından ceza sahasına yapılan orta defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
80. Dakika: Igor Smolnikov (Zenit Petersburg) hiç tereddüt etmeden kayarak yaptığı müdahaleyle rakibini düşürüyor. Hakem Nicola Rizzoli sarı kart gösterebileceği bu pozisyonda sadece faul düdüğünü çalıyor. Sevilla lehine serbest vuruş kararı. Bu noktadan büyük ihtimalle doğrudan kaleye vuruş yapmayacaklardır.
79. Dakika: Nicolas Lombaerts (Zenit Petersburg) köşe vuruşunda kafa vuruşu yapmak için yükseliyor, ancak top kaleyi bulmuyor ve üstten dışarı çıkıyor.
79. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) köşe vuruşunu kullanmaya hazırlanıyor.
78. Dakika: Çok önemli bir gol fırsatı! Jose Rondon (Zenit Petersburg) ceza sahasına hareketlenerek gönderilen güzel pasta topu kontrol ediyor ve şutunu çekiyor, ancak bu şutu rakip defans oyuncusu kayarak engelliyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri terk etti. Zenit Petersburg köşe vuruşundan golü bulmaya çalışacak.
78. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
77. Dakika: Javi Garcia (Zenit Petersburg) yaptığı isabetsiz son pasla topu rakip defansa kaptırarak önemli bir fırsatı harcıyor. Zenit Petersburg köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor.
76. Dakika: Nicola Rizzoli yaptığı faulden dolayı Vicente Iborra (Sevilla) için sarı kartını kullanıyor.
76. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak gönderdiği top rakip oyuncularda kalıyor.
76. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) ceza sahasının kenarında güzel bir dokunuşla topu kontrol ediyor. Oyuncu beklemeden sol üst köşeye vuruşunu yapıyor. İsabetli vuruşa rağmen kaleci uzanarak güzel bir kurtarış yapıyor! Zenit Petersburg köşe vuruşu kullanacak.
74. Dakika: Vicente Iborra (Sevilla) önemli bir gol pozisyonu yakalıyor. Oyuncu yakaladığı boşlukta uzak mesafeden şansını deniyor ve yerden yaptığı vuruşla topu kalenin ortasına gönderiyor. Oyuncunun güzel vuruşunu kaleci Juri Lodigin (Zenit Petersburg) harika bir kurtarışla çıkartıyor!
73. Dakika: Oyuncu değişikliği. Kevin Gameiro (Sevilla), Carlos Bacca (Sevilla) yerine oyuna giren oyuncu.
72. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) yaklaşık 35 metre mesafeden topu ağlara gönderiyor. Oyuncunun yaptığı vuruşta top üst direğin hemen altına yöneliyor, direkten sekerek ağlara gidiyor ve skoru değişiyor - 2:1.
71. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) köşe vuruşundan ceza sahasına orta yapıyor, ancak rakip defans bu topu paniklemeden uzaklaştırıyor.
71. Dakika: Igor Smolnikov (Zenit Petersburg) ceza sahası içinde pası kontrol ediyor ve kaleye oldukça tehlikeli bir vuruş yapıyor, ancak araya girip topu engelleyen defans oyuncusu gol kutlamalarına engel oluyor. Kalecinin bu topu çıkartıp çıkartamayacağını söylemek çok zor. Top kornere çıkıyor. Zenit Petersburg atağı devam edecek.
69. Dakika: Ever Banega (Sevilla) tarafından kullanılan köşe vuruşunda kaleci Juri Lodigin (Zenit Petersburg) araya giriyor.
69. Dakika: Ever Banega (Sevilla) korneri kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından hiçbirisini bulamıyor. Sevilla köşe vuruşu kullanacak. Takımın oyuncuları ceza alanını dolduruyor.
69. Dakika: Aleix Vidal (Sevilla) topu ceza sahası içindeki arkadaşlarıyla buluşturamıyor ve pas rakip tarafından engelleniyor. Top oyun alanını terk ediyor ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Sevilla korneri kullanacak olan taraf.
67. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) ceza sahasının içinden çektiği şutla gole çok yaklaşıyor, ancak top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.
65. Dakika: Nicola Rizzoli düdüğünü çalıyor ve rakibini düşüren Jose Rondon (Zenit Petersburg) için faulü tespit ediyor.
64. Dakika: Jose Rondon (Zenit Petersburg) çok önemli bir gol pozisyonuna girmek üzereydi. Oyuncu Danny (Zenit Petersburg) tarafından gönderilen pası aldıktan sonra kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereydi, ancak defans oyuncuları topu uzaklaştırarak tehlikeyi savuşturuyor.
64. Dakika: Benoît Tremoulinas (Sevilla) ceza sahasına tehlikeli bir orta yapıyor, ancak Juri Lodigin (Zenit Petersburg) topu kontrol ediyor.
63. Dakika: Neto (Zenit Petersburg) oyundan çıkmasını gerektirecek kadar ciddi bir sakatlık yaşamıyor. Oyuncu şimdi oyun alanına döndü.
61. Dakika: Oyun durdu ve Neto (Zenit Petersburg) sağlık ekibinden yardım istiyor.
61. Dakika: Coke (Sevilla) diğerlerinden hızlı davranarak seken topu yakalıyor, ancak çektiği şut rakip oyunculardan dönüyor. Rakip takım için çok tehlikeli bir ataktı.
60. Dakika: Coke (Sevilla) kendisini tutan defans oyuncusundan sıyrılıyor ve köşe vuruşundan gelen topla buluşuyor, ancak oyuncunun güzel kafa vuruşunda kaleci akıl dolu bir kurtarış yapıyor.
60. Dakika: Ever Banega (Sevilla) köşe vuruşunu kullanacak.
59. Dakika: Carlos Bacca (Sevilla) yapılan ortayla ceza sahasının kenarında buluşuyor ve kaleye şut çekiyor. Oyuncunun bu vuruşunda top defans oyuncularından birisi tarafından engelleniyor. Korner. Sevilla bu duran top fırsatından yararlanmaya çalışacak.
58. Dakika: Stephane Mbia (Sevilla) Altın Kuralı unutmuş gibi: "Başkalarına kendine davranılmasını istediğin gibi davran." Oyuncu sert bir müdahale yapıyor ve Nicola Rizzoli için bu pozisyonda faulü çalmaktan başka yapılacak bir şey yok.
57. Dakika: Defans oyuncuları Danny (Zenit Petersburg) tarafından kaleye yapılan vuruşu engelleyerek kaleciyi büyük bir dertten kurtardılar. Takım arkadaşını gönderdiği pası ceza sahası içinden gole çevirmek için bekletmeden vuruşunu yapan oyuncu başarısız oldu.
56. Dakika: Juri Lodigin (Zenit Petersburg), Ever Banega (Sevilla) tarafından kullanılan köşe vuruşundan gelen topu alıyor.
55. Dakika: Benoît Tremoulinas (Sevilla) tehlikeli bir orta yapıyor. Rakip defans topu yakalıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top oyun alanını terk ediyor. Sevilla köşe vuruşu kullanacak.
54. Dakika: Carlos Bacca (Sevilla) ofsayta yakalandı!
53. Dakika: Takım arkadaşının isabetli pasını kontrol eden Hulk (Zenit Petersburg) ceza sahası içinden bekletmeden şutunu çekiyor. Ancak oyuncunun isabetsiz vuruşunda top soldan dışarı gidiyor.
52. Dakika: Igor Smolnikov (Zenit Petersburg) yapılan harika ortada ceza sahası kenarında topla buluşuyor ve kaleye sert bir vuruş yapıyor. Ancak, top soldan dışarı gidiyor ve kaleciye zorluk çıkartmıyor.
51. Dakika: Jose Rondon (Zenit Petersburg) sert ve güzel bir vuruş yapıyor. Oyuncu pası kontrol ediyor, kaleye bakıyor ve ceza sahasının kenarından vuruşunu yapıyor. Bu şut kaleciye zorluk yaşatabilirdi, ancak top defans oyuncusuna çarpıp uzaklaşıyor.
48. Dakika: GOL! Büyük hata gole yol açıyor. Defans oyuncusu topu kaybediyor ve topu alan Jose Rondon (Zenit Petersburg) golü atarak skoru 1:1 yapıyor.
47. Dakika: Domenico Criscito (Zenit Petersburg) ceza sahasına bir orta yapıyor, ancak Beto (Sevilla) kalesinden çıkarak topu alıyor.
46. Dakika: Carlos Bacca (Sevilla) aldığı akıl dolu pasla çok önemli bir pozisyon yakalıyor, ancak defans oyuncuları tehlikeyi savuşturuyor.
46. Dakika: Nicola Rizzoli düdüğünü çalıyor ve ikinci yarı başlıyor.
İLK YARIDAN DAKİKALAR
45+3. Dakika: Bu olağanüstü heyecanlı karşılaşma her futbolsever için bir resital niteliğinde. Oyuncular ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak oyunu oldukça çekici bir hale getiriyorlar. İlk yarıda ev sahibi takım çok daha etkindi ve rakibinin üstlerinde mutlak üstünlük kurdu. Ev sahibi takım topa mümkün olduğunca fazla sahip olmaya çalışırken; deplasman takımı hızlı kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışıyor.
45+3. Dakika: Karşılaşmanın ilk yarısı az önce bitti.
45+2. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) tarafından çekilen şut kaleciyi pek zorlamıyor. Oyuncu 40 metreden kötü bir şut çıkartıyor ve top büyük farkla soldan dışarı gidiyor.
45+2. Dakika: Nicola Rizzoli düdüğünü çalıyor. Top yerine rakibinin ayağına vuran Stephane Mbia (Sevilla) faul yapıyor.
45+1. Dakika: Danny (Zenit Petersburg) önemli bir fırsattan yararlanamıyor! Oyuncu orta mesafeden topu kaleye gönderiyor, ancak top sol direkten dönüyor. Top birkaç santim daha sağa gitseydi çok güzel bir gol izleyebilirdik!
45+1. Dakika: Jose Rondon (Zenit Petersburg) serbest vuruştan gelen topu altı pas içinde kontrol ediyor, ancak yaptığı vuruş defanstan dönüyor ve golü atamıyor.
45+1. Dakika: Danny (Zenit Petersburg) serbest vuruş kullanacak.
45. Dakika: 2 ek süre uzatma olarak oynanacak.
45. Dakika: Nicola Rizzoli düdüğünü çalarak faulü belirliyor. Aleix Vidal (Sevilla) rakibini düşürüyor. Serbest vuruşu Zenit Petersburg kullanacak.
45. Dakika: Nicola Rizzoli düdüğünü çalıyor. Düdük kime çaldı? Evet, şimdi belli oluyor: Carlos Bacca (Sevilla) hücum ederken aşırı güç kullanıyor.
44. Dakika: Ever Banega (Sevilla) köşe vuruşundan ceza sahasına orta yapacak.
44. Dakika: Büyük bir şans kaçıyor! Carlos Bacca (Sevilla) ceza sahası içinde pasla buluşuyor ve sağ alt köşeye şutunu çekiyor, ancak defans oyuncularından birisi kale çizgisi üzerinde kritik bir müdahalede bulunuyor. Top kornere çıkıyor. Sevilla köşe vuruşundan önemli bir fırsat yakalıyor.
40. Dakika: Oyun durdu. Axel Witsel (Zenit Petersburg) sarı kartı gören oyuncu. Oyuncu oyundan atılmak istemiyorsa daha dikkatli olmalı.
39. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) rakip oyuncuyu çalımlamak isterken rakip oyuncu topu uzaklaştırmayı başarıyor.
39. Dakika: Danny (Zenit Petersburg) kısa kullandığı köşe vuruşuyla oyunu hızlandırmaya çalışıyor.
38. Dakika: Danny (Zenit Petersburg) ileri doğru bir pas gönderiyor, ancak defans oyuncuları araya giriyor. Top dışarıda. Zenit Petersburg lehine köşe vuruşu kararı verildi.
38. Dakika: 66:34 – işte topa sahip olma istatistikleri bu şekilde.
36. Dakika: Benoît Tremoulinas (Sevilla) ceza sahasına orta yapıyor, ancak Juri Lodigin (Zenit Petersburg) çok yakınına gelen topu kontrol ediyor.
35. Dakika: Zenit Petersburg güzel paslaşmalarla yeni atak fırsatları yakalamaya çalışıyor.
34. Dakika: Ever Banega (Sevilla) hareket halindeyken kendisine gönderilen harika pası kontrol ediyor ve kendisine bir boşluk yaratarak topu uzak mesafeden kaleye gönderiyor. Oyuncunun vuruşunda top sağ direği sıyırıp dışarı gidiyor.
34. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) korner atışını kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından birisini bulamıyor. Defans oyuncusu güzel bir reaksiyonla golü engelliyor.
34. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Hem orta hakem hem de yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Zenit Petersburg kornerden rakip kaleyi yoklamaya çalışacak.
33. Dakika: Victor Vitolo (Sevilla) fazla sert bir müdahale yaptı ve oyun kurallarını ihlal etti. Hakem Nicola Rizzoli bunu gözden kaçırmadı ve düdüğünü çaldı.
32. Dakika: Ever Banega (Sevilla) topu ceza sahasına göndermek yerine, köşe vuruşundan kısa pas yapıyor.
32. Dakika: Victor Vitolo (Sevilla) topu aradan gönderemiyor ve atak kesiliyor. Sevilla köşe vuruşu kazandı.
31. Dakika: Stephane Mbia (Sevilla) güzel bir zamanlamayla köşe vuruşunda topla buluşuyor. Oyuncunun penaltı noktası civarından yaptığı vuruş başarısız oluyor ve top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.
30. Dakika: Korner! Ever Banega (Sevilla) köşe vuruşunu kullanmaya hazırlanıyor.
30. Dakika: ceza sahasında harika bir top kontrolüyle boşluğa doğru ilerliyor, ancak şutu rakibinden dönüyor. Hakem köşe vuruşunu işaret ediyor, Sevilla bu vuruşu kullanacak.
30. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) kendisine müdahale etmek isteyen oyuncuları birer birer geçiyor, ancak rakip oyunculardan birisi sonunda yerinde bir müdahaleyle topu uzaklaştırıyor.
29. Dakika: Danny (Zenit Petersburg) defansın arkasına bir pas göndermeye çalıştı, ancak rakip defans bu pozisyonda başarılı oldu ve topu uzaklaştırdı.
28. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) ceza sahasına bir pas gönderiyor, ancak tehlike uzaklaştırılıyor. Defans oyuncularından başarılı bir hamle izledik.
27. Dakika: Nicolas Lombaerts (Zenit Petersburg) köşe vuruşunda güzel bir reaksiyonla topla buluşuyor, ancak kafa vuruşuyla topu ağlara gönderemiyor. Top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
26. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) oyunu köşe vuruşuyla yeniden başlatacak.
26. Dakika: Oleg Shatov (Zenit Petersburg) ceza sahasının kenarından tehlikeli bir pas gönderiyor. Ancak defans oyuncusu son dakikada gerekli reaksiyonu göstererek tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri geçti. Zenit Petersburg köşe vuruşu kullanacak.
25. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) ceza sahasına yaptığı orta ile kale önünde tehlikeli bir pozisyon oluşturmaya çalışıyor, ancak istediğini yapamıyor ve tehlike uzaklaştırılıyor.
25. Dakika: Stephane Mbia (Sevilla) basit bir faule mahal veriyor. Hakem Nicola Rizzoli pozisyona çok yakın.
24. Dakika: Danny (Zenit Petersburg) rakiplerinden çok iyi sıyrılıyor, ancak ceza alanı kenarından çektiği şut hedefi bulmuyor. Top farklı bir şekilde üstten dışarı çıkıyor.
24. Dakika: Oyuncular Vicente Iborra (Sevilla) tarafından topa elle dokunulduğunu iddia ediyorlar ve görünüşe bakılırsa haklılar.
21. Dakika: Unai Emery Etxegoien oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalıyor. Nicolas Pareja (Sevilla) sakatlığından dolayı oyuna devam edemiyor. Oyuncunun yerine Vicente Iborra (Sevilla) oyuna giriyor.
21. Dakika: Jose Rondon (Zenit Petersburg) için iyi bir şans. Fakat hakem düdüğünü çaldı ve Jose Rondon (Zenit Petersburg) için ofsayt kararı verdi.
19. Dakika: Igor Smolnikov (Zenit Petersburg) gönderdiği aşırtma pasta takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak defans oyuncusu harika bir reaksiyonla araya giriyor.
19. Dakika: Ceza sahasını dolduran oyuncular köşe vuruşundan yapılacak ortayı bekliyor, ancak Hulk (Zenit Petersburg) bu vuruşu kısa pas olarak kullanıyor.
18. Dakika: Danny (Zenit Petersburg) ceza sahası içinde kendisine yerden gönderilen isabetli pasla buluşuyor, topu kontrol ediyor ve yerden sağ direğe doğru gönderiyor. Ancak şut harika bir kurtarış yapan kaleci Beto (Sevilla) tarafından engelleniyor. Orta hakem köşe gönderini gösteriyor, Zenit Petersburg köşe vuruşunu kullanacak.
16. Dakika: Ever Banega (Sevilla) köşe vuruşunda topu ceza sahasına doğru gönderiyor, ancak defans oyuncuları araya giriyor.
15. Dakika: Nicolas Pareja (Sevilla) acı içinde kıvranıyor ve oyun sakatlıktan dolayı durduruldu.
14. Dakika: Coke (Sevilla) ceza sahası içine pasını gönderemiyor. Top rakip tarafından kesiliyor. Sevilla korner kullanacak.
13. Dakika: Nicola Rizzoli düdüğünü çaloyor, Stephane Mbia (Sevilla) faul yapıyor.
12. Dakika: Domenico Criscito (Zenit Petersburg) bir orta yapıyor, ancak herhangi bir tehlike oluşturamıyor.
11. Dakika: Güzel bir takım oyunu sonucunda Hulk (Zenit Petersburg) ceza alanı kenarında topla buluşuyor, ancak oyuncu topu az farkla sağdan dışarı gönderiyor.
10. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor.
10. Dakika: Defans oyuncusu bu vuruşu engellemek için elinden gelen her şeyi yaptı. Oleg Shatov (Zenit Petersburg) tarafından orta mesafeden yapılan vuruşa hayati bir müdahalede bulunarak topun ağlarla buluşmasını engelledi.
8. Dakika: Victor Vitolo (Sevilla) ofsayta düştü.
6. Dakika: Carlos Bacca (Sevilla) penaltı vuruşunu soğukkanlılıkla kullanıyor. Oyuncunun isabetli vuruşunda top sol üst köşeye giderek kaleciye hiç şans tanımıyor.
6. Dakika: Carlos Bacca (Sevilla) şimdi penaltı vuruşunu gole çevirmeye çalışacak.
5. Dakika: Yaptığı sert hareketten dolayı Neto (Zenit Petersburg) için sarı kart çıkıyor. Nicola Rizzoli bu kararı tereddütsüz veriyor.
5. Dakika: Neto (Zenit Petersburg) çelme takarak pek hoş olmayan bir hareket yapıyor. Nicola Rizzoli düdüğünü çalarak böyle bir harekete tolerans göstermeyeceğini belirtiyor. Sevilla lehine penaltı kararı geliyor. Rakip oyuncular hakeme itiraz ediyor, ancak hakemin kararı değişmeyecek.
3. Dakika: Bu önemli fırsatı değerlendiremeyen Coke (Sevilla) kafasını utançla önüne eğiyor! Oyuncu serbest vuruştan gelen topu güzel bir dokunuşla kontrol ediyor ve yakın mesafeden kalenin sağ tarafına yaptığı vuruşta kaleci Juri Lodigin (Zenit Petersburg) güzel bir kurtarış yapıyor.
3. Dakika: Hulk (Zenit Petersburg) yaptığı hareket için hakem tarafından cezalandırıldı. Oyuncu rakibini düşürdü.
1. Dakika: Nicola Rizzoli, Benoît Tremoulinas (Sevilla) tarafından yapılan sert müdahaleyi görüyor ve düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.
1. Dakika: Maçın ilk yarısı şimdi başlıyor.
NTV canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız...
http://www.ntv.com.tr/canli-yayin/ntv

İKİ TAKIM DA LİGDE TAKILDI

Zenit, Rusya Ligi'nde geçtiğimiz hafta deplasmanda Kuban Krasnador ile karşı karşıya geldi. Mücade 0-0 golsüz beraberlikle sona erdi.
Sevilla ise La Liga'da deplasmanda Granada ile karşılaştı. Mainz'ın 16. dakikada attığı golle 1-0 geri düşen Sevilla, yine aynı futbolcunun 69. dakikada kendi kalesine attığı golle 1 puanı kurtardı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.