Trabzonspor Ankara'ya eksik gitti
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor Ankara'ya Cardozo ve Mehmet Ekici'den yoksun gitti.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ve bazı yöneticilerde takımla birlikte Ankara'ya giderken, cezası nedeniyle Hacıosmanoğlu'nun müsabakayı otelde izleyeceği öğrenildi.
GENÇLERBİRLİĞİ 62. RANDEVU
Trabzonspor ile Gençlerbirliği, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 62. kez karşılaşacak. Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 61 maçta, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 36-11 üstünlüğü bulunuyor. 14 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor bu maçlarda 123 gol atarken, kalesinde 58 gol gördü.
MUHTEMEL İLK 11
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya; Hakan, Salih, Uğur, Bosingwa, Mustafa, Medjani, Fatih, Erkan, Yusuf, Deniz ve Yatabare şeklinde çıkması bekleniyor.
EN SON HABERLER
- 1 Ünlü oyuncunun Galatasaray paylaşımı taraftarı küplere bindirdi! Sarı-kırmızılılardan öfke dolu sözler…
- 2 Büyük iddia: Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo aynı takımda buluşabilir
- 3 Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında transfer görüşmesi!
- 4 Trabzonspor sağ bek transferinde rotayı değiştirdi!
- 5 Galatasaray’da Eren Elmalı gelişmesi!
- 6 Galatasaray’da kâbus bitti! 2026’da fabrika ayarlarına dönüyor
- 7 Galatasaray’dan genç kontenjana Almanya’dan takviye
- 8 Beşiktaş geri dönmesini istemiyor! Kapılar kapandı…
- 9 Livakovic’e ilk teklif İtalya’dan geldi!
- 10 Domenico Tedesco’nun adı yıldız ismi uçurdu!