Salı 28.04.2015 00:00

PSG Metz özeti ve golleri — Geniş Özet

Paris Saint Germain Metz! Dev mücadele bu gece oynandı. İşte PSG Metz maçı özeti, golleri, skoru, sonucu, önemli anları ve tüm detayları...

PSG'nin son 4 haftası!
Erteleme maçında Metz'i 3-1 yenen PSG, Lyon ile farkı 3 puana çıkardı ve son 4 haftaya lider girdi. Fransa Ligue 1'de PSG ile Metz, erteleme maçında karşı karşıya geldi. Parc Des Princes'te oynanan mücadeleyi Paris Saint-Germain 3-1 kazanarak liderliğini perçinledi. Pastore'nin tüm gollerde asist yaparak yıldızlaştığı maçta 25'te Verrati ve 42'de Cavani'nin golleri PSG'yi soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle götürdü.
53. dakikada Maiga ile cevap veren Metz'in beraberlik çabaları sonuç vermedi. 77. dakikada Van der Wiel sahneye çıktı ve farkı yeniden ikiye çıkararak skoru 3-1'e getirdi.
Bu sonuçla PSG ligde son 4 haftaya Lyon'un önünde 3 puanlık farkla girdi. Metz ise 30 puanla 19. sırada kaldı.
İŞTE DEV MAÇIN GENİŞ ÖZETİ
90+5. Dakika : Mikael Lesage saatini kontrol ediyor ve maçı bitiriyor.
90+4. Dakika : Bouna Sarr (Metz) kornerden güzel bir orta yapamıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor.
90+4. Dakika : Ahmed Kashi (Metz) kendisine gönderilen isabetli pası kontrol ettikten sonra çok önemli bir pozisyon yakalıyor. Oyuncu şutunu çekiyor, ancak top önünde bulunan rakip oyunculardan birine çarparak geri geliyor. Metz oyuncuları güzel bir iş çıkartıyor ve köşe vuruşu kazanıyor.
90+2. Dakika : Javier Pastore (PSG) güzel bir bireysel koşu yapıyor, ancak rakip oyuncu onu engelliyor ve şans yakalayamıyor.
90. Dakika : Uzatma olarak en az 4 dakika daha oynanacak.
89. Dakika : Marco Verratti (PSG) ceza sahasına havadan güzel bir pas gönderiyor, fakat rakip takım topu uzaklaştırıyor.
87. Dakika : Gregory van der Wiel (PSG) bir ara pas gönderiyor, ancak topa biraz fazla sert vuruyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Metz kale atışını kullanacak olan taraf.
86. Dakika : Gregory van der Wiel (PSG) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
86. Dakika : Javier Pastore (PSG) ceza sahası çizgisi civarında kendisine gönderilen pasla buluşuyor, kafasını kaldırıp vuruşunu yapıyor. Top kalenin ortasına doğru gidiyor, ancak hazırlıklı olan kaleci Anthony Mfa Mezui (Metz) sayesinde skor değişmiyor.
85. Dakika : Blaise Matuidi (PSG) ile Marquinhos (PSG) yer değiştirecek.
84. Dakika : Lucas (PSG) gole çok yaklaşıyor. Ancak golü bulmak için oyuncunun bu pasa daha iyi bir vuruş yapması gerekirdi. Oyuncunun yakın mesafeden yaptığı kötü vuruş kaleci Anthony Mfa Mezui (Metz) için kolay bir top oluyor.
83. Dakika : Lucas (PSG) tarafından kullanılan köşe vuruşu uzaklaştırılıyor.
83. Dakika : Blaise Matuidi (PSG) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor. Top dışarıda. PSG lehine köşe vuruşu kararı verildi.
83. Dakika : Ceza sahasını dolduran oyuncular köşe vuruşundan yapılacak ortayı bekliyor, ancak Lucas (PSG) bu vuruşu kısa pas olarak kullanıyor.
83. Dakika : Lucas (PSG) ceza sahası içine kaliteli bir orta yapıyor. Ancak rakip defans topa sahip oluyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top oyun alanını terk ediyor ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. PSG korneri kullanacak olan taraf.
83. Dakika : Lucas (PSG) topu köşe vuruşu için köşe gönderinin yanına koyuyor. Oyuncu topu ceza sahasına gönderiyor, ancak top rakip oyuncuların kafa vuruşuyla uzaklaştırılıyor.
81. Dakika : Lucas (PSG) tarafından kullanılan korner, topu kolayca uzaklaştıran defans oyuncusunu buluyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri terk etti. PSG köşe vuruşundan golü bulmaya çalışacak.
81. Dakika : Edinson Cavani (PSG) ceza sahası içinden güzel bir kafa vuruşu yapıyor, ancak defans oyuncuları araya girerek topu çıkartıyor. Korner. PSG bu duran top fırsatından yararlanmaya çalışacak.
80. Dakika : Bouna Sarr (Metz) rakibinden topu almak için bir müdahalede bulunuyor. Ancak hakem bu hareketi faul olarak yorumluyor ve düdüğünü çalıyor. Bouna Sarr (Metz) hakemin kararından pek mutlu görünmüyor. PSG frikik kullanacak.
79. Dakika : Javier Pastore (PSG) kaleye doğru ilerliyor, ancak defans oyuncusu hızlı bir şekilde geri dönerek müdahalede bulunuyor.
77. Dakika : Javier Pastore (PSG) çok güzel bir pas veriyor ve topu ceza sahasında bekleyen Gregory van der Wiel (PSG) ile buluşturuyor; oyuncu şutunu bekletmeden kalenin ortasına gönderiyor ve kaleci bu şuta karşı çaresiz kalıyor. Skor 3:1 oluyor!
76. Dakika : Oyuncu değişikliği zamanı. Lucas (PSG), Ezequiel Lavezzi (PSG) yerine oyunda.
76. Dakika : Marco Verratti (PSG) ceza sahasına orta yapıyor. Rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top oyun alanını terk ediyor ve şimdi PSG taç atışını kullanacak.
75. Dakika : Bouna Sarr (Metz) serbest vuruştan uzun bir top gönderiyor, ancak bu tehlikeli ortada kaleci Nicolas Douchez (PSG) araya giriyor.
74. Dakika : Javier Pastore (PSG) tehlikeli bir müdahalede buluuyor. Mikael Lesage düdüğünü çalarak faulü veriyor.
72. Dakika : Bouna Sarr (Metz) köşe vuruşundan ceza sahasına orta yapıyor, ancak rakip defans bu topu paniklemeden uzaklaştırıyor.
72. Dakika : Oyuncu değişikliği zamanı. Ferjani Sassi (Metz) maça devam edemiyor ve sahayı terk ediyor. Oyuna giren oyuncu Cheick Doukoure (Metz).
71. Dakika : Bouna Sarr (Metz) ceza sahasına bir orta yapıyor, ancak rakip defans hızlı bir şekilde araya giriyor. Hakem köşe vuruşunu işaret ediyor, Metz bu vuruşu kullanacak.
71. Dakika : Gregory van der Wiel (PSG) rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından faule sebebiyet veriyor.
69. Dakika : Ferjani Sassi (Metz) rakibi formasından çekiyor ve Mikael Lesage düdüğünü çalarak serbest vuruşa hükmediyor.
68. Dakika : Fakhreddine Ben Youssef (Metz) sert bir müdahalede bulunuyor ve Mikael Lesage kurallara aykırı bu hareket için düdüğünü çalıyor.
67. Dakika : Javier Pastore (PSG) iyi bir şut çıkartıyor, ancak top defans oyuncusuna çarpıyor. Kaleci için tehdit oluşturmayan bir şut daha.
65. Dakika : Laurent Blanc bir değişiklik yapmaya karar veriyor. Adrien Rabiot (PSG), Thiago Motta (PSG) yerine oyuna giriyor.
65. Dakika : Oyuncu değişikliği yapılıyor. Yeni N'Gbakoto (Metz) oyundan çıkarken Fakhreddine Ben Youssef (Metz) oyuna giriyor.
65. Dakika : Marco Verratti (PSG) rakibini düşürdüğü için sarı kartı görüyor. Hakem Mikael Lesage tarafından verilen karar açık seçik ortada.
63. Dakika : Florent Malouda (Metz) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve ceza sahasında yerden kalenin ortasına doğru güzel bir vuruş yapacak kadar zamanı oluyor. Ancak kaleci Nicolas Douchez (PSG) oyuncunun niyetini önceden kestiriyor ve güzel bir kurtarışla topu çıkartıyor.
62. Dakika : Javier Pastore (PSG) kendisine gönderilen uzun mesafeli harika pasla bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırmayı başarıyor. Top taç çizgisini geçti. PSG taç atışını kullanacak.
60. Dakika : David Luiz (PSG) sert bir müdahalede bulunuyor ve Mikael Lesage düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor.
60. Dakika : Guido Milan (Metz) sakatlıktan dolayı oyundan çıkıyor. Albert Cartier oyuncu değişikliği yapıyor ve Jeremy Choplin (Metz) oyuna alıyor.
60. Dakika : Ezequiel Lavezzi (PSG) ceza sahasına orta yapmak üzere topu köşe gönderinin yanına yerleştiriyor.
59. Dakika : Edinson Cavani (PSG) şu anda kendisinden utanıyor olmalı. Oyuncu kendisine gönderilen harika pası kontrol ediyor, ancak altı pas içinden yaptığı vuruş tam bir hayal kırıklığı oluyor. Oyuncunun bu kötü vuruşu bu şutu kaleci Anthony Mfa Mezui (Metz) için çok basit bir pozisyon haline getiriyor. PSG köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor.
59. Dakika : Ezequiel Lavezzi (PSG) köşe vuruşunu kullanıyor ancak top uzaklaştırılıyor.
59. Dakika : Gregory van der Wiel (PSG) tarafından havadan yapılan orta başarısız oluyor ve rakip defans hızlı bir şekilde topu ceza sahasının dışına gönderiyor. PSG lehine köşe vuruşu kararı verildi. Orta hakem ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor.
58. Dakika : PSG topa sahip oluyor ve karşılıklı paslar yapıyorlar. Defansı aşmak için doğru zamanı bekliyorlar.
56. Dakika : Oyun durdu ve Guido Milan (Metz) sağlık ekibinden yardım istiyor.
56. Dakika : Edinson Cavani (PSG) kendisini bir anda rakip defansın arkasında buldu ve oyun ofsayttan dolayı durdu.
53. Dakika : Gol! Bouna Sarr (Metz) ceza sahasına güzel bir top gönderiyor ve burada bulunan Modibo Maïga (Metz) herkesten daha yükseğe sıçrayarak ceza alanının ortasından yaptığı sert kafa vuruşuyla topu kalenin sol tarafına gönderiyor. Nicolas Douchez (PSG) bu topu kurtaramıyor. 2:1.
53. Dakika : Ezequiel Lavezzi (PSG) gönderdiği aşırtma pasta takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak defans oyuncusu harika bir reaksiyonla araya giriyor.
51. Dakika : David Luiz (PSG) başarısız bir serbest vuruş denemesi yapıyor.Oyuncunun ceza sahası kenarından yaptığı vuruş üstten dışarı gidiyor.
50. Dakika : Guido Milan (Metz) oldukaç sert bir müdahale yapıyor ve hakem Mikael Lesage faul düdüğünü çalıyor. PSG oldukça tehlikeli bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
49. Dakika : Kevin Lejeune (Metz) basit bir faul yapıyor. Mikael Lesage düdüğünü çalıyor.
47. Dakika : Bouna Sarr (Metz) önemli bir şanstan yararlanamıyor! Oyuncu ceza sahasının kenarından bir şut çıkartıyor ve top az farkla üstten dışarı gidiyor.
46. Dakika : Devre arası sona erdi ve maç az sonra yeniden başlayacak. Oyuncular sahaya geri döndü ve ikinci yarı başlıyor.
45+1. Dakika : Tribünleri dolduran seyirciler harika bir oyun izliyorlar ve ikinci yarıda da benzer bir oyunun sergileneceğini düşünürsek bu maça bilet aldıklarından memnun olmalılar. Takımların ilk yarı performanslarının dengeli olduğu söylemez, ev sahibi takımın üstünlüğü görülüyor. Ev sahibi takım, uzun toplarla gol fırsatı yakalamaya çalışan deplasman takımının aksine, pas kombinasyonlarıyla üstünlüğü ele almaya çalışıyor.
45+1. Dakika : İlk yarıda önemli başka bir şey olmuyor ve düdüğünü çalan Mikael Lesage ilk yarıyı bitiriyor.
45. Dakika : Hakem bayrağını kaldırarak ofsaytı tespit etti. Ofsayta düşen oyuncu Edinson Cavani (PSG).
44. Dakika : PSG takımından güzel bir kontrol oyunu ve harika paslaşmalar. Oyuncular topa sahip olarak rakip defansın açığını arıyor.
42. Dakika : Gol! Javier Pastore (PSG) topu alıyor ve Edinson Cavani (PSG) ile buluşturuyor; oyuncu yaptığı aşırtma vuruşla skoru 2:0 yapıyor.
40. Dakika : Ferjani Sassi (Metz) hakemin kabul edeceğinden çok daha fazla söz sarf ediyor ve Mikael Lesage sarı kartını gösteriyor.
40. Dakika : Gregory van der Wiel (PSG) ceza sahası içinde havadan fazla sert gönderilen topla buluşamadı.
38. Dakika : Sahanın kenarından ceza sahasına yapılan orta hedefini bulmuyor. Bu pozisyondan sonuç alabilmek için Javier Pastore (PSG) daha isabetli bir vuruş yapmalıydı.
38. Dakika : Ezequiel Lavezzi (PSG) köşe vuruşunu kısa kullanıyor.
37. Dakika : Lucas Digne (PSG) ceza sahasına tehlike yaratacak cinsten bir orta yapıyor, ancak rakip defans araya giriyor. Top oyun alanının dışında. PSG köşe vuruşundan bir gol şansı yakaladı.
36. Dakika : Ezequiel Lavezzi (PSG) köşe vuruşunda topu ceza sahasına doğru gönderiyor, ancak defans oyuncuları araya giriyor.
35. Dakika : Marco Verratti (PSG) uzun bir pasla topu Edinson Cavani (PSG) ile buluşturmaya çalışıyor, ancak iyi organize olmuş olan defans topu uzaklaştırmayı başarıyor. Hakem düdüğünü çalıyor, PSG köşe vuruşunu kullanacak.
34. Dakika : Hakem düdüğünü çalarak faule hükmediyor. İlk bakışta pozisyon izleyicileri yanıltsa da, Modibo Maïga (Metz) faul yapıyor ve şimdi serbest vuruş kullanılacak.
34. Dakika : Lucas Digne (PSG) kaleye doğru ilerliyor, ancak defans oyuncusu hızlı bir şekilde geri dönerek müdahalede bulunuyor.
34. Dakika : Blaise Matuidi (PSG) ceza alanının kenarından gönderdiği aşırtma pasla takım arkadaşını şut pozisyonuna sokmaya çalışıyor, ancak defans araya giriyor.
31. Dakika : Bouna Sarr (Metz) kaleye doğru ilerliyor, ancak defans oyuncusu hızlı bir şekilde geri dönerek müdahalede bulunuyor.
30. Dakika : Lucas Digne (PSG) basit bir faule mahal veriyor. Hakem Mikael Lesage pozisyona çok yakın.
28. Dakika : Metz takımından bir oyuncu sert bir müdahalede bulunuyor. Mikael Lesage faulü çalıyor ve oyunu kontrolünde tutuyor.
27. Dakika : Ahmed Kashi (Metz) ceza sahasının kenarından şutunu çekiyor, ancak gerçekten çok kötü bir vuruş çıkartıyor ve top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
25. Dakika : Gol - 1:0! Marco Verratti (PSG) ceza sahası çizgisinden şutunu çekiyor ve topu sol direğin içinden ağlara gönderiyor. Javier Pastore (PSG) golün asistini yapan oyuncu.
24. Dakika : PSG oyuncuları kontrollü bir oyun sergiliyor ve orta sahada pas yapıyor.
24. Dakika : Ferjani Sassi (Metz) ofsayt çizgisinde fırsat kovalayan takım arkadaşı için bir ara pas gönderiyor, ancak rakip defans oyuncularından birisi araya girerek topu uzaklaştırıyor.
20. Dakika : Kalecinin bu şut için kaygılanmasına gerek yok. Ferjani Sassi (Metz) sert bir şut çekmek isterken isabetsiz bir vuruş yapıyor ve top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
20. Dakika : Ferjani Sassi (Metz) ceza sahasına tehlike yaratacak bir orta yapıyor, ancak defans oyuncularından birisi topu kazanıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
18. Dakika : Gregory van der Wiel (PSG) topu ceza sahasına doğru gönderiyor, ancak rakip defans oyuncularından birisi hızlı bir reaksiyonla topu uzaklaştırıyor.
18. Dakika : Mikael Lesage düdüğünü çalıyor. Romain Metanire (Metz) yaptığı tehlikeli müdahale ile faul yapıyor.
17. Dakika : Blaise Matuidi (PSG), Javier Pastore (PSG) tarafından kendisine gönderilen güzel pası kontrol ediyor. Oyuncu topu aldıktan sonra ceza sahasının kenarından yaptığı vuruşta top büyük farkla üstten dışarı gidiyor.
16. Dakika : Edinson Cavani (PSG) kanattan yapılan ortada topu kontrol ederek çok önemli bir pozisyon yakalıyor, ancak oyuncunun vuruşu yeterince isabetli olmuyor ve top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
15. Dakika : Ezequiel Lavezzi (PSG) köşe vuruşundan yaptığı ortayla bir takım arkadaşını topla buluşturmaya çalışıyor, ancak top kalecide kalıyor.
15. Dakika : Blaise Matuidi (PSG) güzel bir bireysel koşu yapıyor, ancak rakip oyuncu onu engelliyor ve şans yakalayamıyor. Top kornere çıkıyor. PSG köşe vuruşundan önemli bir fırsat yakalıyor.
14. Dakika : Lucas Digne (PSG) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor. Yardımcı hakem PSG lehine taç atışını işaret ediyor.
12. Dakika : Ezequiel Lavezzi (PSG) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıktı ve Metz taç atışıyla topu oyuna sokacak.
11. Dakika : Bouna Sarr (Metz) başarısız bir köşe vuruşu kullandı.
11. Dakika : Bouna Sarr (Metz) kendisine müdahale etmek isteyen oyuncuları birer birer geçiyor, ancak rakip oyunculardan birisi sonunda yerinde bir müdahaleyle topu uzaklaştırıyor. Orta hakem köşe gönderini gösteriyor, Metz köşe vuruşunu kullanacak.
10. Dakika : Ezequiel Lavezzi (PSG) topu ceza sahasına göndermek yerine, köşe vuruşundan kısa pas yapıyor.
8. Dakika : Ezequiel Lavezzi (PSG) tarafından kullanılan tehlikeli köşe vuruşunda topu defans oyuncuları uzaklaştırıyor. PSG rakiplerini topu kornere atmaya mecbur etti.
8. Dakika : David Luiz (PSG) ileriye doğru gönderdiği harika pasla topu Lucas Digne (PSG) ile buluşturmaya çalışıyor, ancak kendini tutan defans oyuncusunu geçemiyor ve atak sona eriyor. PSG köşe vuruşu kazanıyor. Rakip takım bir tehlikeyle daha karşı karşıya.
8. Dakika : Lucas Digne (PSG) rakip oyuncuyu çalımlamak isterken rakip oyuncu topu uzaklaştırmayı başarıyor.
7. Dakika : Gregory van der Wiel (PSG) ceza sahasına olağanüstü bir orta yapıyor. Edinson Cavani (PSG) topla buluşuyor, ancak ceza sahasının ortasından yaptığı kafa vuruşunda top çok az farkla üstten dışarı gidiyor.
6. Dakika : Mikael Lesage, Ferjani Sassi (Metz) tarafından yapılan sert müdahaleyi görüyor ve düdüğünü çalarak oyunu durduruyor. PSG lehine serbest vuruş kararı.
4. Dakika : Yardımcı hakeme göre Yeni N'Gbakoto (Metz) ofsaytta. Pozisyonun tekrarını izledikten sonra zor bir pozisyon olsa da hakemin doğru karar verdiğini görüyoruz.
4. Dakika : Marco Verratti (PSG) takım arkadaşını topla buluşturmak için sahanın diğer tarafından uzun bir pas gönderiyor, ancak başarısız oluyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Metz şimdi kale vuruşunu kullanacak.
1. Dakika : Gregory van der Wiel (PSG) ceza sahasına orta yapıyor. Ancak, rakip defans topu uzaklaştırarak tehlikeyi engelliyor. PSG taç atışı kazanıyor.
1. Dakika : İlk yarı başladı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.