Çarşamba 29.04.2015 00:00

Dortmund Bayern 'e penaltılarda patladı! İşte özet ve golleri

Dortmund Bayern! Dev mücadele sona erdi. Borussia Dortmund, Bayern Münih karşılaşmasının dakika dakika özeti ve tüm detayları ile golleri sabah.com.tr'de. B.Dortmund, Bayern Münih'i penaltılarda yendi ve adını finale yazdırdı

Almanya Federasyon Kupası yarı final maçında normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta Borussia Dortmund Bayern Münih'i penaltı atışları sonucu 5-1 yenerek adını finale yazdırdı. Bayern Münih, penaltılarda sıfır çekti.
Almanya Federasyon Kupası yarı final maçında Bayern Münih ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da tek maç eleminasyon sistemine göre oynanan mücadelede sevinen taraf Dortmund oldu.
Guardiola'nın ekibinde Philipe Lahm, Xabi Alonso, Götze ve kaleci Neuer penaltı atışlarını gole çeviremedi.
İŞTE MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ
121. Dakika: Az sayıda heyecanlı pozisyon izledik, ancak oyunun genel görünümünün pek eğlenceli olmadığı ortada. Ev sahibi daha baskındı ve oyunun temposunu belirledi. Ev sahibi takım çok sayıda pas yapıp topa sahip olmaya çalıştı. Deplasman takımı ise hızlı bir futbolla çabuk sonuç almaya çalıştı.
121. Dakika: Ve maçın sonucu artık belli. Maç sona erdi.
121. Dakika: Manuel Neuer (Bayern) penaltıdan golü bulamıyor! Oyuncunun şutu üst direkten dönüyor.
121. Dakika: Mitchell Langerak (Dortmund) sarı kartı görüyor.
121. Dakika: Mats Hummels (Dortmund) penaltı noktasından yakaladığı önemli fırsatı değerlendiremiyor. Oyuncu topu sol alt köşeden ağlara göndermek istiyor, fakat kaleci Manuel Neuer (Bayern) harika bir kurtarış yapıyor.
121. Dakika: Mario Götze (Bayern) penaltı noktasından sol direğin içine doğru yaptığı vuruşla kaleciyi geçemiyor. Oyuncunun niyetini sezen Mitchell Langerak (Dortmund) uzanarak bu topu çıkartıyor.
121. Dakika: Sebastian Kehl (Dortmund) soğukkanlılıkla kullandığı penaltıyı yerden isabetli bir vuruşla sağ direğin dibinden ağlara gönderiyor. Gol!
121. Dakika: Xabi Alonso (Bayern) penaltıyı kaçırıyor. Oyuncunun vuruşunda top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.
121. Dakika: İlkay Gündogan (Dortmund) penaltıdan sağ üst köşeye yaptığı isabetli vuruşla kaleciyi çaresiz bırakıyor.
121. Dakika: Philipp Lahm (Bayern) penaltıdan golü bulamıyor! Oyuncunun şutu üst direğin çok yakınından dışarı gidiyor. Çok önemli bir fırsat kaçıyor!
121. Dakika: Penaltılar şimdi başlıyor. Hem oyuncular hem de kaleciler için kader anı. Neler olacağını az sonra göreceğiz.
120+4. Dakika: Uzatmalarda da maçın kazananı belli olmadı. Şimdi penaltılara geçilecek.
120+3. Dakika: Mitchell Weiser (Bayern) topa eliyle dokunuyor.
120+2. Dakika: Jerome Boateng (Bayern) başarısız bir vuruş gerçekleştiriyor. Uzun mesafeli şut üstten dışarı gidiyor.
120. Dakika: Normal sürenin sonuna 3 dk. eklenecek.
120. Dakika: Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) köşe vuruşundan kötü bir orta yapıyor ve kaleci Manuel Neuer (Bayern) topu pek zorlanmadan alıyor.
119. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) küçük bir sakatlık geçiriyor, ancak oyuna devam edebilecekmiş gibi görünüyor.
119. Dakika: Marcel Schmelzer (Dortmund) ceza sahası içine pasını gönderemiyor. Top rakip tarafından kesiliyor. Dortmund köşe vuruşu kazanıyor. Rakip takım bir tehlikeyle daha karşı karşıya.
118. Dakika: Xabi Alonso (Bayern) tarafından kullanılan korner tehlikeyi kolayca uzaklaştıran rakip defans için bir sorun yaratmadı.
117. Dakika: Bayern topu güzel dolaştırıyor, ancak defans oyuncularından birisinin araya girmesiyle bu pas dolaşımı son buluyor. Bayern köşe vuruşu kazanıyor.
117. Dakika: Oyun durdu ve Robert Lewandowski (Bayern) sağlık ekibinden yardım istiyor.
115. Dakika: Mitchell Weiser (Bayern) harika bir orta yapıyor, anca rakip defans oyuncuları önce davranarak topu kafayla uzaklaştırıyor.
115. Dakika: Bastian Schweinsteiger (Bayern) yükselerek yüksekten gelen ortaya yere doğru yaptığı kafa vuruşuyla topu kalenin ortasına doğru gönderiyor. Mitchell Langerak (Dortmund) bu pozisyonda reflekslerini gösteriyor ve harika bir kurtarışla topun ağlarla buluşmasını engelliyor.
113. Dakika: Mehdi Benatia (Bayern) kurallara aykırı bir davranışta bulundu ve hakem sarı kartını gösterdi.
110. Dakika: Bastian Schweinsteiger (Bayern) sert bir faul yapıyorl. Peter Gagelmann düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.
108. Dakika: Peter Gagelmann düdüğünü çalıyor ve Kevin Kampl (Dortmund) yaptığı faulden dolayı ikinci sarı kartı görüyor. Oyuncunun teknik direktörü ve takım arkadaşları bundan hiç memnun değil. Sahayı terk eden oyuncunun bu hareketini düşünmesi için bol bol zamanı olacak.
106. Dakika: Peter Gagelmann düdüğünü çalarak ikinci uzatma devresini başlatıyor.
105. Dakika: İlk uzatma devresinde normal süre sona erdi.
102. Dakika: Bastian Schweinsteiger (Bayern) ceza sahası içinde güzel bir farkındalık örneği göstererek kullanılan serbest vuruştan yapılan ortayla buluşuyor. Oyuncu sıçrayarak güzel bir kafa vuruşu yapıyor. Ancak oyuncunun vuruşu isabetsiz oluyor ve çok az farkla üstten dışarı gidiyor.
101. Dakika: Sokratis Papastathopoulos (Dortmund) rakibini yere düşürüyor ve hakem Peter Gagelmann sarı kartını gösteriyor. Bayern için serbest vuruş çalındı.
99. Dakika: Mehdi Benatia (Bayern) köşe vuruşunda güzel bir reaksiyonla topla buluşuyor, ancak kafa vuruşuyla topu ağlara gönderemiyor. Top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
98. Dakika: Top oyun alanını terk ediyor ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Bayern korneri kullanacak olan taraf.
98. Dakika: Top Bayern oyuncuları arasında dolaştırılıyor ve oyun pek de heyecan verici bir görünümde değil. Ancak bu paslaşma sonsuza kadar sürmüyor. Oyuncular hata yapıyor ve top rakip takıma geçiyor.
97. Dakika: Marco Reus (Dortmund) için bayrak kalkıyor. Hakem düdüğünü çalarak ofsaytı belirliyor.
96. Dakika: Mario Götze (Bayern) tarafından kullanılan köşe vuruşı rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
96. Dakika: Mario Götze (Bayern) korneri kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından hiçbirisini bulamıyor. Hakem köşe gönderini işaret ediyor. Bayern korner kazandı.
95. Dakika: Mario Götze (Bayern) köşe vuruşunu kullanıyor ve ceza sahasına orta yapıyor, ancak buna hazırlıklı olan rakip defans topu kolayca uzaklaştırıyor. Bayern oyuncuları güzel bir iş çıkartıyor ve köşe vuruşu kazanıyor.
95. Dakika: Mario Götze (Bayern) topu ceza sahası içindeki arkadaşlarıyla buluşturamıyor ve pas rakip tarafından engelleniyor. Top oyun alanını terk ediyor. Bayern köşe vuruşu kullanacak.
93. Dakika: Sokratis Papastathopoulos (Dortmund) biraz sert bir müdahale yapıyor. Peter Gagelmann faulü çalıyor.
91. Dakika: Jurgen Klopp oyuncu değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Sven Bender (Dortmund) yerine Sebastian Kehl (Dortmund) oyuna giriyor.
91. Dakika: Uzatmaların ilk yarısı az önce başladı.
90+4. Dakika: Maçın normal süresinde kazanan yok. Hakem düdüğünü çalarak ikinci yarının sona erdiğini ilan ediyor.
90+3. Dakika: Marco Reus (Dortmund) ceza sahasının kenarından şutunu çekiyor, ancak topa istediği şekilde vuramıyor ve top büyük bir farkla üstten dışarı gidiyor.
90+2. Dakika: Peter Gagelmann, Xabi Alonso (Bayern) tarafından yapılan sert müdahaleyi görüyor ve düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.
90+2. Dakika: Mario Götze (Bayern) tarafından kullanılan köşe vuruşu rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
90+2. Dakika: Bayern oyuncuları açık alan buluyor ve bu açık alanda topu aralarında dolaştırıyorlar. Ancak işte şimdi bir hata yapıyorlar ve attıkları pasta rakip oyuncu topla buluşuyor. Orta hakem köşe gönderini gösteriyor, Bayern köşe vuruşunu kullanacak.
90. Dakika: Uzatma olarak en az 3 dakika daha oynanacak.
90. Dakika: Kevin Kampl (Dortmund) yaptığı sert müdahalenin ardından uyarıldı. Sarı kart.
89. Dakika: Xabi Alonso (Bayern) tarafından kullanılan korner, topu kolayca uzaklaştıran defans oyuncusunu buluyor.
88. Dakika: Mitchell Weiser (Bayern) ceza sahasının hemen dışından yaptığı vuruşta kaleci Mitchell Langerak (Dortmund) zor anlar yaşıyor, ancak topu çıkartmayı başarıyor. Yardımcı hakemin kararı doğru ve Bayern köşe vuruşu kullanacak.
85. Dakika: Sokratis Papastathopoulos (Dortmund) güzel bir zamanlamayla köşe vuruşunda topla buluşuyor. Oyuncunun penaltı noktası civarından yaptığı vuruş başarısız oluyor ve top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.
85. Dakika: Korner. Dortmund bu duran top fırsatından yararlanmaya çalışacak.
84. Dakika: Marcel Schmelzer (Dortmund) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak rakip defans topu rahatça uzaklaştırıyor.
84. Dakika: Sakatlığından dolayı Arjen Robben (Bayern) oyuna devam edemiyor ve yerine Mario Götze (Bayern) oyuna giriyor.
83. Dakika: Oyundan çıkan Jakub Blaszczykowski (Dortmund) için maç sona erdi; yerine Kevin Kampl (Dortmund) oyuna giriyor.
82. Dakika: Marco Reus (Dortmund) harika bir dokunuş yapıyor! Ceza sahasını içinde takım arkadaşı tarafından gönderilen topla buluşan Marco Reus (Dortmund) kalenin direğe doğru yerden bir şut gönderiyor. Ancak dikkatli kaleci topu kontrol ediyor ve atak golsüz sonuçlanıyor. Dortmund rakiplerini topu kornere atmaya mecbur etti.
81. Dakika: Marcel Schmelzer (Dortmund) köşe vuruşundan isabetsiz bir orta yapıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor. Büyük bir fırsat kaçıyor!
80. Dakika: Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) ceza sahasının kenarından yerden yaptığı vuruşta önemli bir fırsattan yararlanamıyor. Manuel Neuer (Bayern) çok başarılı bir kalecilik örneği göstererek kalenin ortasından ağlara gitmek üzere olan topu durduruyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri terk etti. Dortmund köşe vuruşundan golü bulmaya çalışacak.
78. Dakika: Dortmund tarafından kullanılan uzun mesafeli serbest vuruşta top defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
78. Dakika: Bastian Schweinsteiger (Bayern) rakip oyuncuya çelme takıyor ve hakem Peter Gagelmann faulü işaret ediyor. Serbest vuruşu Dortmund kullanacak.
76. Dakika: Pep Guardiola bir değişiklik yapmaya karar veriyor. Bastian Schweinsteiger (Bayern), Thomas Müller (Bayern) yerine oyuna giriyor.
75. Dakika: Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) takım arkadaşının güzel pasında topla buluşuyor, kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve topu soğukkanlılıkla ağlara gönderiyor.
72. Dakika: Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) ceza sahası içinde yükselerek serbest vuruştan yapılan ortada topla buluşuyor ve kaleye doğru güzel bir kafa vuruşu yapıyor. Kaleci Manuel Neuer (Bayern) rahat bir kurtarışla kalenin ortasına doğru giden bu topu çıkartıyor.
72. Dakika: Peter Gagelmann yaptığı sert hareketten dolayı sarı kartını Xabi Alonso (Bayern) için kullanıyor. Dortmund frikik kazanıyor.
70. Dakika: Marcel Schmelzer (Dortmund) güzel bir köşe vuruşu kullanıyor, ancak defans oyuncularından birisi önce davranıyor ve tehlikeyi savuşturuyor.
70. Dakika: Teknik direktör takımına taze kan kazandırmak istiyor ve Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) oyuna girerken, Shinji Kagawa (Dortmund) oyundan çıkıyor.
70. Dakika: Marcel Schmelzer (Dortmund) ceza sahasına bir orta yapıyor, ancak rakip defans hızlı bir şekilde araya giriyor. Hakem köşe vuruşunu işaret ediyor, Dortmund bu vuruşu kullanacak.
68. Dakika: Hakem oyuncu değişikliğinin yapılmasını istiyor. Thiago Alcantara (Bayern) oyun alanını terk ederken Arjen Robben (Bayern) oyuna giriyor.
66. Dakika: Jerome Boateng (Bayern) oldukaç sert bir müdahale yapıyor ve hakem Peter Gagelmann faul düdüğünü çalıyor.
64. Dakika: Peter Gagelmann yaptığı faulden dolayı Rafinha (Bayern) için sarı kartını kullanıyor.
63. Dakika: Xabi Alonso (Bayern) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
62. Dakika: Thomas Müller (Bayern) akıl dolu uzun mesafeli ara pası kontrol ediyor ve çok önemli bir pozisyon yakalıyor, ancak dikkatli defans pozisyonu engelliyor. Bayern korner kazanıyor.
61. Dakika: Marco Reus (Dortmund) tarafından yapılan müdahale gereğinden sert oldu ve Peter Gagelmann oyunu durdurarak serbest vuruş verdi.
58. Dakika: Mitchell Langerak (Dortmund) harika kurtarışı için taraftarlardan alkış alıyor. Kaleci muhteşem bir kurtarışla Thiago Alcantara (Bayern) tarafından yakın mesafeden çekilen şutu çıkartıyor. Top kalenin ortasına doğru gidiyordu.
55. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) ceza sahasına giriyor ve takım arkadaşından topu istiyor. Oyuncu kendisine gönderilen olağanüstü pası kontrol ediyor ve yakın mesafeden şutunu çekiyor, ancak top üst direkten dönüyor. Oyuncu için şanssız bir an. Bu pozisyon muhteşem bir golle sonuçlanabilirdi.
55. Dakika: Marco Reus (Dortmund) uzak mesafeli serbest vuruştan topu içeri gönderiyor, ancak ilk defans oyuncusu topu uzaklaştırıyor.
55. Dakika: Mitchell Weiser (Bayern) kayarak yaptığı müdahaleyle rakip oyuncunun ayağındaki topu alıyor, ancak hakem düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor. Dortmund lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
54. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) rakibinden topu almak için aşırı güç kullanıyor. Peter Gagelmann bunu görüyor ve tereddütsüz bir şekilde düdüğünü çalıyor.
52. Dakika: Marcel Schmelzer (Dortmund) tarafından kullanılan köşe vuruşu rakip kalede bir tehlike yaratmıyor. Top defans oyuncularının arasından geçti ve oyuncular topu kolayca uzaklaştırdı.
52. Dakika: Defans oyuncuları Marco Reus (Dortmund) tarafından yapılan vuruşu çıkartmakta zorlanıyor. Oyuncu takım arkadaşının gönderdiği pası kontrol ettikten sonra tereddüt etmeden ceza sahasının dışından vuruşunu yaparak pozisyonu bitiriyor. Şimdi Dortmund köşe vuruşu kullanacak.
51. Dakika: Xabi Alonso (Bayern) ceza sahasına çok güzel bir orta yapıyor. Rakip defans topu güvenli bölgeye uzaklaştırmayı başarıyor.
50. Dakika: Bayern köşe vuruşunu kısa pasla kullanıyor. Oyuncu topu hemen en yakındaki takım arkadaşına gönderiyor.
50. Dakika: Thomas Müller (Bayern) takım arkadaşının harika pası sonucunda ceza sahası içinde topla buluşuyor ve yakaladığı altın fırsatı kaçırıyor. Oyuncunun şutunda top kalenin ortasına yöneliyor, ancak kaleci topu çıkartıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor. Bayern köşe vuruşu kazanıyor.
47. Dakika: Marco Reus (Dortmund) serbest vuruşu kullanıyor,ancak ceza sahasına havadan gönderilen pas defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
47. Dakika: Peter Gagelmann düdüğünü çalıyor. Mehdi Benatia (Bayern) yaptığı sert müdahaleyle rakibini düşürüyor. Dortmund serbest vuruş kazanıyor.
46. Dakika: Hakem Peter Gagelmann düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıyı başlatıyor.
45+1. Dakika: Teknik direktörlerin devre arasında bu oyuna biraz renk getirmek için bir şeyler yapmasını umuyoruz, ilk yarı futbol kalitesi açısından pek de iyi değildi. İlk yarıda ev sahibi takım daha üstündü. Ev sahibi takım oyuncuları çok daha hareketliydi ve vuruşları çok daha isabetliydi. Ev sahibi takım, uzun toplarla gol fırsatı yakalamaya çalışan deplasman takımının aksine, pas kombinasyonlarıyla üstünlüğü ele almaya çalışıyor.
45+1. Dakika: İlk yarı sona erdi. Hakem düdüğünü çaldı ve oyuncular soyunma odalarına yöneldiler.
45. Dakika: Mitchell Weiser (Bayern) güzel bir şut çıkartıyor, ancak top farklı bir şekilde üst direğin üstünden dışarı çıkıyor.
45. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) güzel bir şutla kaleciyi şaşırtmaya çalışıyor, ancak vuruş isabetli olmuyor ve top farklı bir şekilde soldan dışarı çıkıyor.
43. Dakika: Thomas Müller (Bayern) yaptığı hareketin kurallara aykırı olduğunu biliyor olmalı. Oyuncunun yaptığı bu dikkatsiz müdahalenin ardından Peter Gagelmann düdüğünü çalıyor.
41. Dakika: Xabi Alonso (Bayern) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak top rakip defans tarafından uzaklaştırılıyor.
40. Dakika: Mitchell Weiser (Bayern) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top kornere çıkıyor. Bayern köşe vuruşundan önemli bir fırsat yakalıyor.
39. Dakika: Jerome Boateng (Bayern) tarafından gönderilen sahayı baştan başa kat eden pas takım arkadaşlarından birisini bulmadı. Top sahanın dışına çıkıyor ve Dortmund şimdi kale vuruşunu kullanacak.
36. Dakika: Bayern forması giyen oyuncular arasındaki muhteşem uyum dikkat çekiyor. Oyuncular uzun paslarla oyunun yönünü değiştiriyor ve birebir paslarla göz dolduruyor. Harika bir ekip çalışması.
33. Dakika: Marcel Schmelzer (Dortmund) tarafından kullanılan köşe vuruşu defans oyuncusu tarafından kafayla ceza sahası dışına gönderiliyor.
33. Dakika: Marco Reus (Dortmund) topu aradan gönderemiyor ve atak kesiliyor. Dortmund korner kullanacak.
32. Dakika: Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) takım arkadaşlarından birisini topla buluşturmak için havadan bir orta yapmak istiyor. Ancak rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
30. Dakika: Gol! Robert Lewandowski (Bayern) hızlı davranarak seken topa yetişiyor ve topu ağlara gönderiyor. Skor 1:0.
30. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) bu büyük şanstan yararlanamadı ve topu sol kale direğine nişanladı.
27. Dakika: Mehdi Benatia (Bayern) çok çirkin bir hareket yapıyor ve oyun kurallarını ihlal ediyor. Hakem bu pozisyonu görüyor ve hemen düdüğünü çalıyor.
26. Dakika: Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) ceza sahasının hemen dışından sert bir vuruş yaptı, ancak top rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
24. Dakika: An itibarıyla topa sahip olma oranları 80:20 şeklinde.
21. Dakika: Mehdi Benatia (Bayern) açık bir faul yapıyor ve bu faulü gören Peter Gagelmann düdüğünü çalmakta tereddüt etmiyor.
21. Dakika: Ceza sahasını dolduran oyuncular köşe vuruşundan yapılacak ortayı bekliyor, ancak Xabi Alonso (Bayern) bu vuruşu kısa pas olarak kullanıyor.
20. Dakika: Juan Bernat (Bayern) pasını göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu engelliyor. Bayern köşe vuruşu kullanacak.
19. Dakika: Bayern topu kontrol ede taraf. Oyuncular orta mesafeli paslarla şut şansı arıyor.
16. Dakika: Xabi Alonso (Bayern) tarafından kullanılan köşe vuruşu defans oyuncuları tarafından savuşturuluyor.
16. Dakika: Bayern şu anda rakip kaleyi baskı altında tutuyor, ancak defans oyuncularından birisi topu uzaklaştırmayı başardı. Top oyun alanının dışında. Bayern köşe vuruşundan bir gol şansı yakaladı.
16. Dakika: Philipp Lahm (Bayern) kendisine gönderilen güzel pası alıyor ve şut çekmeye çalışıyor. Top sağ alt köşeden ağlara gitmek üzereyken Mitchell Langerak (Dortmund) güzel bir kurtarışla gole engel oluyor.
15. Dakika: Thomas Müller (Bayern) tarafından penaltı noktası civarından yapılan kafa vuruşu çok az farkla sol direğin yanından dışarı gidiyor. Sonuç olarak bu köşe vuruşunun ardından da skor değişmiyor.
14. Dakika: Top oyun alanını sınırlayan çizgiyi geçti. Bayern lehine köşe vuruşu kararı verildi.
14. Dakika: Juan Bernat (Bayern) kendisine gönderilen güzel pası kontrol ederek önemli bir pozisyona girmek üzereydi. Ancak rakip defans oyuncuları tam zamanında araya girerek pozisyonun oluşmasını engelledi.
11. Dakika: Thiago Alcantara (Bayern) sahanın bir tarafından diğer tarafına gönderdiği uzun pasla takım arkadaşlarından birisini topla buluşturmaya çalışıyor, ancak oyuncu topu kaybediyor ve bu pozisyondan sonuç alınamıyor.
9. Dakika: İlkay Gündogan (Dortmund) topu Erik Durm (Dortmund) ile buluşturmaya çalışıyor ancak pası biraz fazla hızlı verince şans kayboluyor.
6. Dakika: Philipp Lahm (Bayern) ceza sahasına orta yapıyor, ancak Mitchell Langerak (Dortmund) çok yakınına gelen topu kontrol ediyor.
4. Dakika: Thomas Müller (Bayern) ceza sahası içinden güzel bir kafa vuruşu yapıyor, ancak defans oyuncuları araya girerek topu çıkartıyor.
3. Dakika: Top oyun alanını sınırlayan çizgileri geçti. Bayern köşe vuruşu kullanacak.
3. Dakika: Harika bir savunma örneği! Thomas Müller (Bayern) takım arkadaşının yerden güzel pasında topla buluşuyor, ancak topu kontrol edemeden defans oyuncusu topu kapıyor.
1. Dakika: Karşılaşma az önce başladı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.