Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı belli oldu
Beşiktaş'ın, 2016-2017 sezonu öncesi yapacağı hazırlık kampının programı belli oldu. Siyah-beyazlılar hazırlıkların ilk etabını İstanbul'da yapacak ardından ikinci etap çalışmaları ise Avusturya'da devam edecek.
2015-16 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, 2016-17 sezonu hazırlıklarına 8 Temmuz Cuma günü başlayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde 8 Temmuz Cuma günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ilk çalışmasını yapacak siyah-beyazlılar, 19 Temmuz Salı gününe kadar ilk etap çalışmalarını İstanbul'da gerçekleştirecek.
İkinci etap çalışmalarına ise 20 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan Beşiktaş, Avusturya'nın Leogang kasabasına gidecek. Siyah-beyazlılar burada 3 hazırlık maçı oynayacak ve 30 Temmuz Cumartesi gününe kadar burada yeni sezona hazırlanacak.
Avusturya'da dört hazırlık maçı yapacak Beşiktaş'ın kesinleşen hazırlık maçı programı şu şekilde:
22 Temmuz Cuma
Beşiktaş - Al Hilal
27 Temmuz Çarşamba
Beşiktaş - Hoffenheim
30 Temmuz Cumartesi
Beşiktaş - Eibar
EN SON HABERLER
- 1 Beşiktaş-Crystal Palace maçında sakatlık şoku! Yıldız oyuncu devam edemedi...
- 2 Son dakika | UEFA ülke puanı güncellendi! Hollanda ile fark azalıyor
- 3 Fırtına esti, Salah şov yaptı! Trabzonspor evinde Hearts’ı 2-0 mağlup etti...
- 4 UEFA kulüpler sıralaması yenilendi! Trabzonspor tam 25 sıra birden yükseldi...
- 5 SON DAKİKA | Beşiktaş sonunu getiremedi! Crystal Palace ile berabere kaldı.
- 6 Beşiktaş-Crystal Palace maçı sonrası Italiano eleştirisi! "Harakiri yaptığı maçta 1 puan altındır"
- 7 Derbinin hakemi Atilla Karaoğlan
- 8 Vincenzo Italiano: "Önemli bir puan aldık"
- 9 Arda 5 yıllık imzayı attı, 2031'e kadar Real Madrid'de
- 10 Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz endişesi! Fenerbahçe maçında oynayacak mı?