Beşiktaş’a finaller yakışır
Tecrübeli çalıştırıcının, bu sözlerinin ardından hemen bir ‘ama’ geldi: Şartları iyi analiz etmek, hedefleri yerinde koymak gerek. Şimdiye kadar olduğu gibi yapıp, engelleri tek tek aşmalıyız
AYAKLARIMIZ YERE SAĞLAM BASMALI
En başından beri takım olmaya çalıştıklarını dile getiren Şenol Güneş, şöyle devam etti: "İşimizi yapıyoruz, iyi niyetle ve samimiyetle. Takım olmaya çalıştık, yetenek ve tecrübemizi ortaya koymaya çalıştık. Bu, bir günde olmadı. Ben geldiğimde Avrupa Ligi'ndeydik, grupta elendik. Geçen sene Kiev'e mağlup olduk, Şampiyonlar Ligi'nden elendik. Bu sene artık yeter dedik ve gruptan çıktık. Birlikte çalıştık, iyi bir yönetim ve iyi bir başkan. İyi bir taraftarımız var, kadromuz iyi. Türkiye'nin bize destek olduğunu biliyoruz. Daha ileri gidebileceğimiz düşüncesine katılıyorum ama acele edersek düşebiliriz de. Artık Leipzig maçı geride kaldı. Kayserispor'la oynayacağımız zorlu bir karşılaşma var. Ayaklarımızı yer sağlam basmalıyız."
TERİM'İ GERİDE BIRAKTI
Şenol Güneş, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın başında Şampiyonlar Ligi'nde 18 kez saha kenarında yer aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu maçlarda 6 kez galibiyet sevinci yaşarken, 10 kez berabere kalıp, sadece 2 kez yenildi. Yüzde 33,3'lük galibiyet oranı yakalayan Güneş, Devler Ligi'nde en başarılı Türk teknik direktör unvanını Fatih Terim'den devraldı.
EN SON HABERLER
- 1 PFDK, bahis soruşturmasında TFF 2. Lig'deki futbolculara verilen cezaları açıkladı
- 2 Halil Umut Meler’in yönettiği maçta verdiği iki karar gündem oldu
- 3 NBA'de Pacers'ı yenen Pistons, galibiyet serisini 10 maça çıkardı
- 4 Göztepe'de Lis ve Heliton, istikrarlarıyla dikkat çekti
- 5 Dünya ve Türk halterinin unutulmaz ismi: Naim Süleymanoğlu
- 6 Fenerbahçe’nin kiralık gönderdiği yıldız tutunamadı! Ocakta geri dönecek...
- 7 İspanya - Türkiye resmi maç yemeği düzenlendi
- 8 Jadon Sancho İstanbul’da görüntülendi! Yeni adresi Türkiye mi olacak?
- 9 Danylo Sikan’a Alman kancası!
- 10 Almanya Leroy Sane’yi konuşuyor! “Büyük sorunlar çıkardı”