Galatasaray'da flaş Emre Mor gelişmesi! Gideceği takım belli oldu...
Sezon başında Celta Vigo'dan Galatasaray'a kiralanan Emre Mor, beklentileri karşılayamamıştı. Gözden çıkarılan genç yıldız, sezonun geri kalanında Yunan ekibi Olympiakos forması giyecek. Emre Mor Galatasaray'da gol ve asist katkısı gösteremedi.
Süper Lig'de ikinci yarıya hızlı başlayan Galatasaray'da, transferin son gününde flaş gelişmeler yaşandı. İlk olarak Fatih Terim'in kadro dışı bıraktığı Steven Nzonzi'nin sözleşmesi feshedildi. Sarı-kırmızılılar daha sonra Boluspor'dan Erkan Süer'i kadrosuna kattı. Aslan, son olarak sezon başında kadroya katılan ancak beklentilerin uzağında kalan Emre Mor ile yollarını ayırdı.
Yıldız isim, sezon sonuna kadar Yunan ekibi Olympiakos forması giyecek.
ATiNA'YA GİTTİ
Galatasaray'da ara transfer döneminde takımda ayrılması beklenen isimlerden olan Emre Mor'un hangi takıma gideceği merak konusu olmuştu. Sarı-kırmızılı takımda beklenen performansı gösteremeyen genç futbolcu Olympiakos'la sözleşme imzalamak için Atina'ya gitti.
Genç futbolcu, Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos'a satın alma opsiyonu ile kiralandı. Emre Mor sezonu Yunan ekibinde tamamlayacak.
EN SON HABERLER
- 1 Son dakika haberi: Galatasaray'da Metin Öztürk, istifa etti!
- 2 Galatasaray-Stuttgart maçını Kavanagh yönetecek!
- 3 Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür!
- 4 Kasımpaşa - Beşiktaş maçının VAR'ı açıklandı!
- 5 Dünyanın en iyi 30 futbol taraftarı açıklandı! Süper Lig devleri listeyi altüst etti...
- 6 Tarihin en iyi 50 teknik direktörü belli oldu! Türk futbolundan 3 isim listede...
- 7 Çorum FK'de Burak Yılmaz fırtınası!
- 8 Göztepe, Süper Lig'de seriye bağladı!
- 9 Fenerbahçe'de Dirk Kuyt kararı! Yönetimin 3 adaylı planı belli oldu...
- 10 Victor Osimhen adım adım büyük rekora! Icardi’nin tahtını sallıyor...