Fenerbahçe'de 2 imza birden! Enner Valencia, Miguel Crespo...
Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Enner Valencia'nın sarı-lacivertli kulüp ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçeli kurmayların Ekvadorlu futbolcu ile anlaşma sağladığı öğrenilirken, öte yandan Miguel Crespo ile de anlaşma sağlandığı ifade edildi.
Bu sezon Fenerbahçe forması ile attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Enner Valencia, ligde gol krallığında zirvede yer alıyor. Ekvadorlu oyuncunun kulüp ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçeli kurmaylar, Valencia ile anlaşma sağlarken bunun yanında yıldız futbolcu ile de masaya oturduğu öğrenildi.
ANLAŞMA SAĞLANDI
Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe, uzunca bir süredir görüşme halinde olduğu yıldız golcüsü Enner Valencia ile 2 yıllık kontrat için anlaşma sağladığı öğrenildi. Haberin detayında Valencia, sarı-lacivertli kulüpten her bir sezon için 1 milyon 800 bin euro kazanacağı kayda geçti.
CRESPO'DA İMZAYI ATTI
Fenerbahçe'de anlaşma sağlanan bir diğer isim de Miguel Crespo oldu. Portekizli futbolcunun gelecek sezon sözleşmesi sona eriyordu. Fenerbahçe'nin 1 yıl kontrat uzatma opsiyonu vardı. Sarı-lacivertliler Miguel ile de 2 yıllık yeni sözleşme için anlaşma sağlandığı öğrenildi.
EN SON HABERLER
- 1 Arda Güler'den olağanüstü bir gol! Sol çaprazdan doksana astı...
- 2 Gaziantep FK'den Orhan Ak'ın gördüğü kırmızı kart için açıklama
- 3 Nuri Şahin: Bizim için çok önemli ve değerli bir 3 puan oldu
- 4 Ertuğrul Doğan’dan Beşiktaş derbisi öncesi tepki! “Trabzonspor’un tek derdi adalet”
- 5 Fenerbahçe ve Beşiktaş için kararını verdi! Transfer iptal...
- 6 Trabzonspor, Beşiktaş maçına hazır
- 7 Antalyaspor, İstanbul'dan 3 puanla döndü
- 8 Başakşehir, Gaziantep FK’yi eli boş gönderdi
- 9 Süper Lig’de gol krallığı yarışı alevlendi! Zirvede tam 4 futbolcu var...
- 10 UEFA Avrupa Ligi’nin en iyi 20 kalecisi açıklandı! Alexander Nübel listeye damga vurdu...