Galatasaray'ın yeni transferleri taraftarların önünde sözleşme imzalayacak
Galatasaray Futbol Takımı, 30 Temmuz Pazar günü Rams Park'ta gerçekleştirilecek imza töreni ve antrenmanda taraftarlarıyla bir araya gelecek.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında 2 Ağustos Çarşamba günü Litvanya temsilcisi Zalgiris ile oynanacak müsabaka öncesi imza gecesi ve taraftara açık antrenman gerçekleştirilecek.
Yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino ve Halil Dervişoğlu için gerçekleştirilecek imza töreni ve antrenman organizasyonu, saat 19.05'te başlayacak.
Etkinliğe 2023-2024 sezonu kombine, VIP kombine ile loca sahipleri ücretsiz olarak katılabilecek. Batı tribünü kapalı olacağı için, burası için kombinesi olan taraftarlar, doğu/kuzey ve güney tribünlerine giriş yapabilecek.
Taraftarlar, organizasyon için biletleri yarın saat 11.00'de www.passo.com.tr ve passo uygulamasından ücretsiz temin edebilecek. Ayrıca, taraftarlar etkinlik günü saat 10.00'dan itibaren Aslanlıyol bilet satış gişelerinden de biletlerini alabilecek.
EN SON HABERLER
- 1 Süper Lig'de 7. hafta sonuçları ve puan durumu
- 2 Mustafa Dalcı: "85 dakika 10 kişi oynamak gerçekten kolay değil"
- 3 Stanimir Stoilov: "Bizim adımıza çok önemli bir galibiyetti"
- 4 Beşiktaş'tan Trabzonspor'un deplasman yasağı kaldırılsın paylaşımına destek
- 5 Eyüpspor son 2 maçta 12 gol yedi! Göztepe farka koştu
- 6 Barcelona, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı
- 7 Ancelotti: "Hedefimiz kusursuz olmak"
- 8 Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü 30 futbolcusu! Muhammed Salah farkı...
- 9 Trabzonspor'dan Beşiktaş maçı açıklaması: "Deplasmana yasak kaldırılsın"
- 10 Pau Cubarsi, Galatasaray’da çekindiği ismi açıkladı! “Pedri bize anlattı”