Hakan Çalhanoğlu attı, Inter İtalya Süper Kupası’nda finale çıktı
Inter, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanan İtalya Süper Kupası yarı finalinde Lazio’yu 3-0 yenerek finalde Napoli’nin rakibi oldu. Inter’de milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 50. dakikada kullandığı penaltıda takımını 2-0 öne geçiren golün altına imzasını attı.
Riyad'da bulunan Al-Awal Park'ta oynanan İtalya Süper Kupası yarı final maçında Inter ile Lazio karşı karşıya geldi. Maç boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Inter, karşılaşmayı 17'nci dakikada Marcus Thuram, 50'nci dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu ve 87'nci dakikada Davide Frattesi'nin golleriyle 3-0 kazanarak adını finale yazdırdı.
Milli orta saha Hakan Çalhanoğlu, bu sezonki gol sayısını da 11'e yükseltti. Hakan, mücadelede 81 dakika oyunda kalırken oyundan çıkarken yerini Kristjan Asllani'ye bıraktı. Inter, yarı finalin diğer ayağında Fiorentina'yı 3-0 ile geçen Napoli ile kupayı kazanmak için finalde mücadele edecek. Final maçı 22 Ocak Pazartesi günü oynanacak.
EN SON HABERLER
- 1 Tomas Necid: "Slavia Prag için en büyük tehdit Muriqi ve Greenwood"
- 2 Fenerbahçe-Slavia Prag maçının hakemi belli oldu!
- 3 Beşiktaş ile Trabzonspor, 144. kez karşılaşacak
- 4 Jan Rajnoch'tan Fenerbahçe - Slavia Prag yorumu: "Tahminim 1-1 beraberlik"
- 5 Fenerbahçe'nin Alanyaspor galibiyetindeki Aziz Yıldırım detayı! Samandıra'da ne konuşuldu?
- 6 Trabzonspor ile Beşiktaş, 144. randevuda
- 7 A Milli Takım'dan teknik direktör sürprizi! B ve C planı belli oldu...
- 8 Dünyanın en iyi 21 savunma oyuncusu ortaya çıktı! Süper Lig'in eski yıldızı tarihi listede yer aldı
- 9 Beşiktaş'ta savunma hattı Trabzonspor maçında değişecek!
- 10 Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor derbide kozlarını paylaşacak!