Barcelona'da Frenkie de Jong gidebilir

Geçtiğimiz gün teknik direktör Xavi'nin takımda kalacağını açıklamasının ardından yeni sezon için planlamalara başlayan Barcelona'da sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Ekonomik olarak zor günler geçiren Katalan devi, daha önce ayrılığına izin vermediği Frenkie de Jong ile yolları ayırabilir.
Geçen sezonun Manchester United'ın Transfer listesinde olan Frenkie de Jong'a Barcelona yönetiminden ayrılık izni çıkmamıştı. Hollandalı futbolcu için işler bu sezon sonunda değişebilir. AS'ta yer alan habere göre, yeni transferler için bütçe yaratmak ve maaş yükünü hafifletmek isteyen Barcelona, Manchester United'ın ilgilendiği Frenkie de Jong'un ayrılığına bu yaz onay verebilir.
Barcelona'da Ronald Araujo ve Raphinha'nın da uygun tekliflerin gelmesi halinde takımdan ayrılması bekleniyor. Bu sezon sık sık sakatlık problemi yaşayan Frenkie de Jong, Barcelona formasıyla 30 maça çıktı. Hollandalı futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol katkısı verdi.


EN SON HABERLER
- 1 Bayern Münih çeyrek finalde
- 2 Beşiktaş anlaşma sağladı! Yeni golcü geliyor
- 3 Bodrum FK'de Burhan Eşer dönemi
- 4 Beşiktaş, David Jurasek’i kadrosuna kattığını açıkladı
- 5 Galatasaray’da beklenmedik kaleci hamlesi! Muslera’nın yerine o mu geliyor?
- 6 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda PSG çeyrek finale yükseldi
- 7 Beşiktaş’a İngiltere’den bedava sağ bek! Resmi görüşmeler başladı
- 8 Wagner Pina, bu gece Trabzon’a geliyor
- 9 Galatasaray’a sol ayaklı dev stoper! Aslan sıcak teması kurdu
- 10 Ünlü spiker Sabri Ugan hayatını kaybetti