Ne Galatasaray ne de Fenerbahçe! Rafa Silva'nın yeni adresi belli oluyor
Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Benfica'da forma giyen ve kulübüyle olan sözleşmesinin sonuna gelen Rafa Silva hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
Suudi Arabistan'da yayın yapan Ariyadhiah'ta yer alan habere göre Al-Shabab, Portekizli yıldız futbolcu ile anlaşmaya vardı.
Rafa Silva ve Al-Shabab cephelerinin tüm konularda anlaşmaya vardığı belirtilen haberde, oyuncunun kendisini üç yıllığına Körfez ekibine bağlayacak sözleşmeye imzasını atacağı ifade edildi.
Haberde, Al-Shabab'ın 1 Temmuz'da lig yönetimi tarafından verilecek olan yeni bütçe onayını bekledikleri ve o tarihte transferin resmi olarak duyurulacağı da aktarıldı.
Al-Shabab'ta eski Beşiktaşlı Romain Saiss, Ivan Rakitic ve Yannick Carrasco gibi isimler de forma giyerken, takımı eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira çalıştırıyor.
Yıldız futbolcuya Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de ilgisi olduğu belirtiliyordu.
EN SON HABERLER
- 1 Dev derbiye scout akını! İşte Galatasaray-Fenerbahçe maçında takip edilecek o yıldızlar...
- 2 Galatasaray’da Okan Buruk’tan Leroy Sane kozu! Fenerbahçe derbisinde…
- 3 Süper Lig'in en değerli takımı! Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında büyük fark
- 4 Jose Mourinho damga vurdu! Dünyanın en çok maaş alan teknik direktörleri...
- 5 Ferdi Kadıoğlu depremi! Liverpool maçının henüz 3. dakikasında…
- 6 Galatasaray’da Okan Buruk’tan Fenerbahçe derbisinde Şampiyonlar Ligi tarifesi! ‘Aynı oyunu istiyorum’
- 7 Ligde çılgın pazartesi!
- 8 35 milyarlık müthiş düello
- 9 Bayern'ın hocalığı Kompany'yi çıldırttı!
- 10 Konyaspor evinde hasretini bitirdi