SON DAKİKA GALATASARAY HABERİ: Tete 8-10 milyon Euro
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da ayrılık planları yapıyor. Ayrılması planlanan ilk oyunculardan biri Tete.
Yabancı sayısını azaltmaya çalışan Galatasaray'ın en revaçtaki oyuncularından biri de Tete. Brezilyalı futbolcuya özellikle ülkesinden çok ciddi talipler var. Sarı-Kırmızılı yönetim, genç yeteneğe gelen tüm teklifleri değerlendirmeye aldı.
Galatasaray'ın Sambacı'dan bonservis beklentisi de 8-10 milyon Euro civarında. Cim Bom böylece hem bedavaya aldığı Tete'den para kazanacak hem de yabancı kontenjanında ve transfer bütçesinde yer açmış olacak. 24 yaşındaki Brezilyalı hücum oyuncusu, geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 45 maçta 3 gol atıp 6 asist yaptı. (Fanatik)
EN SON HABERLER
- 1 Fenerbahçe'de Nihat Özbağı'dan stat projesine ilişkin açıklama!
- 2 Bosna Hersek efsanesi Edin Dzeko, öğrencilere örnek oldu!
- 3 Muğlasporlu Poyraz Efe Yıldırım’a Ümit Milli Takım'dan davet!
- 4 Belçika-Türkiye maçı öncesi skor tahmini! Yapay zeka sonucu ve golleri açıkladı...
- 5 Süper Lig'in en değerli 30 futbolcusu belli oldu! Güncelleme sonrası büyük değişim...
- 6 Beşiktaş Kulübünde hafta sonu yoğun geçecek
- 7 Göztepe hazırlık maçında Vanspor'la yenişemedi!
- 8 Fenerbahçe’ye Premier Lig’den 2 bomba! Transfer listesi ortaya çıktı...
- 9 Süper Lig devinden Donnarumma bombası! Transfer için düğmeye basıldı...
- 10 Beşiktaş'ın ocak ayındaki ilk transferi netleşti! Gelmeye sıcak bakıyor...