SON DAKİKA TRABZONSPOR HABERİ: Fırtına, 'Hoedt’i bitirdi' iddiası
Trabzonspor'un, Watford'un tecrübeli stoperi Wesley Hoedt transferinde sona geldiği öne sürüldü. 30 yaşındaki stoperin kısa süre içinde Bordo-Mavili kulübe imza atacağı kaydedildi.
Trabzonspor, İngiltere ekiplerinden Watford'da forma giyen stoper Wesley Hoedt'un transferini bitirmek için adımlarını hızlandırırken anlaşma sağlandığı iddia edildi. Geçtiğimiz sezon Championship'in en iyi 11'ine seçilen 30 yaşındaki stoperin kısa süre içinde bordo-mavili kulübe imza atacağı kaydedildi. Geri kalan sezonda 44 maçta görev alarak 3 gol ve 3 asist katkısı sağlayan 1.93 boyundaki oyuncunun, Watford ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
MALHEIRO GELDİ, OZAN RAHATLADI
Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın sezonun ilk maçında asıl mevkileri ön libero ve orta saha olmasına rağmen farklı bölgelerde görevlendirdiği Mendy ve Ozan Tufan'ı süreç içerisinde orijinal yerlerine döndürmesi bekleniyor.
Ruzomberok karşısında stoperde görev yapan Mendy ile sağ bekte oynayan Ozan yeni transferlerin gelmesiyle rahatladı. Tecrübeli çalıştırıcının, Ruzomberok ile oynanacak olan rövanş karşılaşmasında sağ bekte yeni transfer Pedro Malheiro'yu görevlendirerek, Ozan'ı orta sahaya çekmesi bekleniyor.
EN SON HABERLER
- 1 Süper Lig'de 7. hafta sonuçları ve puan durumu
- 2 Mustafa Dalcı: "85 dakika 10 kişi oynamak gerçekten kolay değil"
- 3 Stanimir Stoilov: "Bizim adımıza çok önemli bir galibiyetti"
- 4 Beşiktaş'tan Trabzonspor'un deplasman yasağı kaldırılsın paylaşımına destek
- 5 Eyüpspor son 2 maçta 12 gol yedi! Göztepe farka koştu
- 6 Barcelona, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı
- 7 Ancelotti: "Hedefimiz kusursuz olmak"
- 8 Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü 30 futbolcusu! Muhammed Salah farkı...
- 9 Trabzonspor'dan Beşiktaş maçı açıklaması: "Deplasmana yasak kaldırılsın"
- 10 Pau Cubarsi, Galatasaray’da çekindiği ismi açıkladı! “Pedri bize anlattı”