TRABZONSPOR HABERLERİ: Weghorst tamam, sıra Burnley'de
Paul Onuachu transferinde istediği sonucu alamayan Trabzonspor, gözünü Wout Weghorst'a çevirmiş durumda. Bordo-Mavililer, Beşiktaş'ın eski golcüsünü bir an önce kadrosuna katmak istiyor.
Trabzonspor'un uzun süredir transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Wout Weghorst transferiyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor, Burnley ile yaptığı görüşmelerde ise İngiliz ekibiyle aradaki farkı kapatmak üzere... Burnley, 6 milyon Euro'luk bonservis talebinde indirim yapma kararı aldı. Transferle alakalı olarak Trabzonspor, yoğun bir şekilde pazarlıklarına devam ediyor. Transferde oyuncu tarafının istekli olması Trabzonspor'un transferde elini güçlendiriyor. Kulübün, görüşmelerde önemli mesafe katettiği öğrenildi.
AJAX DA İSTİYOR
Hollanda Ligi ekibi Ajax'ın da radarında bulunan Weghorst'un, kesin olarak Burnley'le yola devam etmeme kararı aldığı bildirildi. Süper Lig'de daha önce Beşiktaş'ta forma giyen golcü oyuncu, daha önce Süper Lig'de Beşiktaş forması da giymişti. Weghorst, kiralık olarak görev yaptığı Beşiktaş'tan devre arasında ayrılmıştı. İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın yolunu tutan Weghrost, sonrasında Ada temsilcisinde başarılı olamayıp Burnley'e dönmek durumunda kalmıştı. (Fanatik)
EN SON HABERLER
- 1 Hakem Mehmet Türkmen'e UEFA Konferans Ligi'nde görev
- 2 Trabzonspor ile Beşiktaş arasında 6 yıldır uygulanan deplasman yasağı kaldırıldı
- 3 KuPS Kuopio Teknik Direktörü Miika Nuutinen: "Savunma yapmayacağız"
- 4 Beşiktaş'ta Vlahovic, Hoffenheim maçı kadrosunda yok!
- 5 Samsunspor'da Nenad Bjelica dönemi başlıyor!
- 6 Hoffenheim, Beşiktaş maçına hazır!
- 7 UEFA'dan Mehmet Türkmen'e görev!
- 8 Önümüzdeki 30 yılın Avrupa Ligi şampiyonu açıklandı! Süper Lig devi listede...
- 9 Gençlerbirliği Teknik Direktörü Storck'tan Galatasaray maçı sözleri: "İyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum"
- 10 Lamine Yamal'dan Lemina'ya olay gönderme! Paylaşımı gündem oldu...