Josef de Souza'ya silahlı soygun
Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir formalarını giyen Josef de Souza, ülkesi Brezilya'da silahlı saldırıya uğradı. Yaşadıklarını anlatan Souza, "Hırsızlar ayağımdaki terliği bile aldı" ifadesini kullandı.
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir'in eski yıldızı Josef de Souza, silahlı soyguna uğradıklarını duyurdu. Kariyerini Brezilya'da sürdüren 35 yaşındaki futbolcu, ülkesinde hiç beklemediği bir olayla karşılaştı.
Josef de Souza, silahlı haydutların soygununa uğradıklarını açıkladı. Özel eşyaları çalınan Josef de Souza'nın kendisi ve oğlunun durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Yaşananlar sonrası telefondan bir video kaydı başlatan Souza, "Hırsızlar ayağımdaki terliği bile aldı. Adamın tüfeği vardı. Arabayı da aldılar. Oğlum ve ben vardık. Oğlumu dışarı çıkarmayı başardım. Şu an iyiyiz" ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 Benjamin Bouchouari: "İkinci maçımızda ikinci galibiyetimizi aldık"
- 2 Samet Akaydin: "Gerçek bir takım olma yolunda ilerliyoruz"
- 3 Beşiktaş-Crystal Palace maçında sakatlık şoku! Yıldız oyuncu devam edemedi...
- 4 Wouter Vrancken: "Trabzonspor karşısında iyi mücadele ettik"
- 5 Thomas Reis'tan sakatlık açıklaması
- 6 Ozan Tufan: “Çok iyi bir takımımız var”
- 7 Cenk Özkacar: “Burası bizim için bir fırsat”
- 8 Batista Mendy: “Sahada olmak mutluluk verici”
- 9 Real Madrid ile LaLiga başkanının "Nazi" tartışması mahkemeye taşındı
- 10 Vincenzo Italiano: İyi iş çıkarmak istiyoruz