Giriş Tarihi: 10.03.2025 12:17 Son Güncelleme: 10.03.2025 14:38

Toplantı sonrası ilk karar! Şenol Güneş antrenmana çıkmayacak...

Toplantı sonrası ilk karar! Şenol Güneş antrenmana çıkmayacak...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yönetim kurulu ile bir durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Bordo-mavililerde deneyimli teknik adamla yola devam edilip edilmeyeceğiyle alakalı bir karar verilecek. Öte yandan saat 16.00'da başlayacak olan antrenmana Şenol Güneş takımın başında olmayacak.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor sahasında karşılaştığı Atakaş Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu.

YÖNETİMLE TOPLANTI YAPILDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yönetim kurulu ile bir durum değerlendirme gerçekleştirdi.

Yaklaşık 4 saat süren toplantı sonrasında Şenol Güneş, saat 16.00'da yapılacak olan antrenmana çıkmayacak. Antrenmanı yardımcıları Hüseyin Çimşir ve Şeref Çiçek yönetecek.