Ümit Miller, Kosova'yı 2-1 yendi!
Dünya U21 Hazırlık Maçlarında Türkiye U21 Ümit Milli Futbol Takımı, Alanya'da oynanan mücadelede Kosova U21’i 2-1 mağlup etti.
Antalya Alanya ilçesinde bulunan Gain Park Stadyumu'nda oynanan Dünya U21 Hazırlık Maçlarında Türkiye U21 Ümit Milli Futbol Takımı ile Kosova U21 karşı karşıya geldi.
Mücadeleye hızlı başlayan Ay-yıldızlılar, 11'inci dakikada İzzet Çelik'in golüyle öne geçti. Kosova ise 33'üncü dakikada Frokaj ile cevap verdi. İkinci yarıda iki takım da skoru değiştirmek için fırsatlar bulsa da ceza sahası içerisinde Kosova'dan Selmonaj'ın eline çarpan topta hakem Mazlum Doğan Bodur penaltı noktasını gösterdi.


EN SON HABERLER
- 1 Cengiz Ünder'den ABD'de bir ilk!
- 2 Eyüpspor'un rakibi Başakşehir
- 3 Son dakika haberi: İtalya'dan Galatasaray'a yeni kaleci! Muslera'nın yerine sürpriz...
- 4 Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: "Onu çıkarmamın nedeni..."
- 5 Ankara Keçiörengücü'nde Erkan Sözeri dönemi sona erdi
- 6 Göztepe, ligin ilk devresindeki performansını arıyor
- 7 Samsunspor'un hedefi Avrupa
- 8 Ertuğrul Doğan'dan Ramazan Bayramı mesajı!
- 9 Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Ramazan Bayramı mesajı
- 10 Son dakika haberi: Derbide Montella taktiği! Kartal'ın galibiyeti sonrası dikkat çeken detay...