Filip Kostic Trabzonspor maçı kadrosunda neden yok? Jose Mourinho resmen açıkladı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam Kostic'in kadroda olmama sebebini de açıkladı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trabzonspor maçı öncesi konuştu.
İŞTE MOURINHO'NUN AÇIKLAMALARI...
Jose Mourinho yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bizlerin bu maça hazırlanması için 3 günü vardı. Trabzonspor'un da 3 günü vardı. Şartlar eşitti. Samsun'a karşı hazırlanmak için 2 gün vardı. O maç çok çok zorlu geçmişti. Oyuncuların bu duruma başa çıkmaları gerekiyor. Bugün çok değişiklik yaptım. Enerji değişikliğine, taze bacaklara ihtiyacımız olduğunu düşündüm. Çarşamba günkü maç çok fazla enerji gerektiren bir maçtı.
KOSTIC NEDEN YOK?
14 yabancımız var, kadroya 12 oyuncu yazabiliyoruz. Carlos sakattı, o yüzden kadroda olamıyordu. 1 tane oyuncuyu kadronun dışında bırakmam gerekiyordu. Hiç kolay bir karar değildi. Bu oyuncular ilk 11'de olmasa bile kadroda olmaları önemliydi. Bizim takımımızda asla ceza gibi, performans gibi sebeplerle kadroya almamak gibi bir durum olmuyor. Karar vermek gerekiyor. Bugün daha taze oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşündüğüm için bu kararı verdim."
EN SON HABERLER
- 1 Başakşehir - Fenerbahçe maçında penaltı tartışması! Hakeme büyük tepki
- 2 Anderson Talisca ve Dusan Tadic arasında tartışma! Başakşehir – Fenerbahçe maçında flaş olay!
- 3 Vincent Aboubakar için yolun sonu! Ayrılık resmen gerçekleşti…
- 4 Mourinho: “Bu ligi ikinci bitireceğiz”
- 5 Galatasaray'dan orta sahaya sürpriz: Moussa Baradji
- 6 Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı
- 7 Wout Weghorst sürprizi! Süper Lig’e geri mi dönüyor?
- 8 Galatasaray'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosunda tek eksik!
- 9 Osimhen’den veda gibi açıklama! “Sonsuza kadar minnettar kalacağım”
- 10 Fenerbahçe, Başakşehir’i yendi ve Galatasaray’ı takibini sürdürdü!