Murat Şahin: "Oyuncularımın isteği önemliydi"
Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Murat Şahin, 5-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından, "Benim için bu maçın skorundan çok oyuncularımın maça tutunmaları, istemeleri ve arzuları önemliydi. Oyunu tamamen maç başından sonuna kadar yönlendiren bizdik" dedi.
Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 5-0 mağlup etti. Hatayspor Teknik Direktörü Murat Şahin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Murat Şahin, oyuncularının çabalarından mutlu olduğunu belirterek, "Adana Demirspor'a bundan sonraki maçlarda ve sezonlarda başarılar diliyorum. Benim için bu maçın skorundan çok oyuncularımın maça tutunmaları, istemeleri ve arzuları önemliydi. Oyunu tamamen maç başından sonuna kadar yönlendiren bizdik. Son 2 maçımızı da bu şekilde tamamlamak istiyoruz. Genç oyuncularımıza süre vermeye devam edeceğiz. Acele etmeye gerek yok, onların da zamanı var. Biz zamanı gelince oyuncularımızın hepsine zaman vermeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 FIFA Başkanı Infantino'dan Cristiano Ronaldo'ya mesaj! 'Nesillere ilham verdi...'
- 2 PFDK'den Ballet'e 3 maç men cezası!
- 3 Dünyanın en tutkulu futbol ülkeleri belli oldu! Türkiye listeyi altüst etti...
- 4 Dünyanın en iyi 20 forveti açıklandı! Osimhen listeyi salladı...
- 5 Lider Galatasaray, Süper Lig'de Amedspor'u ağırlayacak!
- 6 Celtic-Beşiktaş maçı sonrası Italiano’ya olay eleştiri! 'Hatalar silsilesinin faturası...'
- 7 Fırtına dindi!
- 8 Çok basit top kayıpları yaptık
- 9 Çulcu: Hakemin yüreği yetmedi!
- 10 Ronaldo’dan Portekiz’e veda!