Bora Sevim: "Samsunspor, son anda da olsa kazandı"
Kayserispor Kaleci Antrenörü Bora Sevim, 2-1 mağlup oldukları Samsunspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Maçla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Samsunspor kazanmak istiyordu. İyi bir taraftar desteği vardı. Son anda da olsa kazandılar." dedi.
Trendyol Süper Lig'in son haftasında Kayserispor, deplasmanda Samsunspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına kırmızı kart gören Teknik Direktör Sergej Jakirovic yerine kaleci antrenörü Bora Sevim katıldı.
Sevim, "Biz takım olarak buraya geldiğimizden beri oyuncularımız üst düzey performans gösterdi. İddiamız maçtan önce yoktu ama hiçbir takım kaybetmek için sahaya çıkmıyor. Zaten mücadele gücü yüksek bir takımız. Bunu da sahaya yansıttık. Oyuncularımıza kendim ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Maçla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Samsunspor kazanmak istiyordu. İyi bir taraftar desteği vardı. Son anda da olsa kazandılar. Kendilerine Avrupa maçlarında başarılar diliyorum" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Kayserispor'da Beşiktaş maçı mesaisi devam ediyor!
- 2 Rizespor, Adedire Awokoya Mebude’yi transfer etti!
- 3 Fenerbahçe’den Galatasaraylı yönetici için açıklama!
- 4 Gaziantep FK’da 2 isim Galatasaray maçı öncesi ameliyat oldu!
- 5 Trabzonspor’da Kocaelispor maçı mesaisi başladı!
- 6 İbrahim Üzülmez: Ayağa kalkmamız lazım!
- 7 Atila Gerin: Bir toplama takım görünümündeyiz!
- 8 Konyaspor’da Mücahit İbrahimoğlu ile yollar ayrıldı!
- 9 Bandırmaspor, Tarkan Necati Üçüncü’yü transfer etti!
- 10 Kayserispor’da Yaw Ackah ile yollar ayrıldı!