Göztepe, Ibrahim Sabra'da mutlu sona yakın!
Göztepe, Ürdünlü forvet oyuncusu Ibrahim Sabra'nın transferi konusunda kulübü Al-Wehdat SC ile 150 bin Euro karşılığında anlaşmaya vardı.
Yaz döneminin gelmesiyle birlikte yeni sezon için kadro planlamasına başlayan Göztepe, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
İlk olarak Adana Demirspor'dan sağ bek Arda Okan Kurtulan'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılıların, Brezilya'dan da bir hamle yaparak forvet oyuncusu Janderson'la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
SABRA İLE ANLAŞILDI
Gol yollarında alternatifli bir hücum hattı oluşturmak isteyen İzmir ekibinin, Ürdün takımı olan Al-Wehdat SC forması giyen santrfor Ibrahim Sabra ile anlaşmaya vardığı belirtildi.
3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK
Sarı-kırmızılıların 19 yaşındaki oyuncu için yaklaşık 150 bin Euro'luk bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Sabra ile de 3 yıllık bir sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Bir pürüz çıkmaması durumunda Ürdünlü oyuncunun kısa bir süre içerisinde İzmir'e geleceği kaydedildi.
9 GOL 2 ASİSTİ VAR
Geçen sezon Ürdün Premier Ligi'nde 21 maça çıkan İbrahim Sabra, 9 gol atıp, 2 de asist yaptı. Genç oyuncu, 2 kez de Ürdün A Milli Takımı'nda görev aldı.
EN SON HABERLER
- 1 Fenerbahçe yönetimi, tesis yenileme ve yatırım maliyetlerini üstlendi
- 2 Galatasaray'da Osimhen, Fenerbahçe'de Vedat takımını sırtlıyor
- 3 Aziz Yıldırım divan kurulunda açıkladı: “Mayıstan sonra yokum”
- 4 Fenerbahçe'nin net borcu açıklandı
- 5 Şekip Mosturoğlu: "Bugün haklılığımız acı şekilde tescil edilmiştir"
- 6 Beşiktaş’ın yıldızına hücum! Transfer için harekete geçiyorlar...
- 7 Derbide gözler kalecilerde
- 8 Salah, deplasman hasretini bitirmek istiyor
- 9 Okan Buruk ile İsmail Kartal 9. randevuda
- 10 Galatasaray’ın elinden kaçabilir! Yeni sözleşmeye yanaşmayan oyuncuya Lille talip oldu