Galatasaray, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçına cumartesi günü çıkacak
Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Trendyol 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor ile karşılaşacak.
Yeni sezon hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren sarı-kırmızılı ekip, ilk sınavını Ümraniyespor karşısında verecek. Galatasaray'da uzun bir sakatlıktan çıkan ve riske edilmeyecek Mauro Icardi'nin yanı sıra özel izinli olduğu için henüz kampa katılmayan Alvaro Morata, Davinson Sanchez, Roland Sallai ve Leroy Sane forma giymeyecek.
Teknik direktör Okan Buruk'un Ümraniyespor karşısında geçen sezon çok süre alan ve milli takımlara giden futbolculara forma vermesi beklenmiyor.
Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda yapılacak maç, saat 21.30'da başlayacak. Müsabaka, S Sport Plus'tan yayımlanacak.
EN SON HABERLER
- 1 Çorum FK'da Göztepe hazırlıkları devam etti!
- 2 UEFA verileri hatalı! Fenerbahçe maçı sonrası ortaya çıktı
- 3 Vincent Kompany hastaneye kaldırıldı! Bayern Münih antrenmanında büyük panik
- 4 Sivasspor, Ümraniyespor maçına hazır!
- 5 Konferans Ligi’nde şampiyonluk ihtimalleri! Trabzonspor için sürpriz ihtimal
- 6 İsmail Kartal’dan Kerem Aktürkoğlu’na son şans! Galatasaray derbisi kaderini belirleyecek
- 7 Süper Lig’in en iyi 30 futbolcusu açıklandı! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un yıldızları listede
- 8 Juventus, Zeki Çelik'in sakatlandığını açıkladı!
- 9 Paris'teki olaylar nedeniyle PSG - Lyon maçı ertelendi!
- 10 Trabzonspor'da Rizespor mesaisi başladı!