Emerson Royal'den Beşiktaş itirafı! "Görüşme halindeydim"
Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen ancak tercihini Brezilya ekibi Flamengo'dan yana kullanan Emerson Royal'den çok konuşulacak bir açıklama geldi.
Brezilya Serie A ekiplerinden Flamengo, Beşiktaş'ın da transfer gündemine gelen Milan'ın sağ beki Emerson Royal'i kadrosuna kattığını duyurdu. Emerson Royal, basın toplantısında Beşiktaş hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.
Brezilyalı oyuncu, "Beşiktaş'la görüşme halindeydim, hatta biletim bile alınmıştı. Ama menajerim bana Flamengo'nun ilgisinden bahsetti. Projeyi anlattılar, her şey çok hızlı gelişti, bir gecede oldu bitti. Flamengo'nun teklifini aldığımda kararım para için değil, proje içindi. Hiç tereddütsüz kabul ettim. Bu formayı giymek, hep hayalini kurduğum çok büyük bir fırsat." dedi.
İtalya medyasında çıkan iddialara göre Flamengo bu transfer için Milan'a 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
EN SON HABERLER
- 1 Juventus, Lecce deplasmanında ilk yarıda kazandı!
- 2 Stanimir Stoilov: Oyuncularım gerekirse sahada ölmeliler!
- 3 Osman Zeki Korkmaz: Bence bugün biraz mental olarak zayıf kaldık!
- 4 Mustafa Er: Hayırlı olsun, liderliği aldık!
- 5 Burak Yılmaz: Aslında maçı ilk devrede kaybettik!
- 6 Real Madrid, Barcelona'yı 87'de devirdi! Arda Güler, 90+'da çıktı
- 7 Bayern Münih, Freiburg’a takılmadı!
- 8 Hoffenheim, Bayer Leverkusen’e karşı farka koştu!
- 9 Bursaspor gol yağmurunda Ankara Keçiörengücü’ne takılmadı!
- 10 Göztepe galibiyet serisini 3 maça çıkardı! Çorum FK mağlup oldu