Matteo Guendouzi: "Galatasaray gerçekten çok iyi bir takım"
İtalyan ekibi Lazio’nun orta oyuncusu Matteo Guendouzi, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "İyi oyunculara sahip olduklarını biliyoruz. Gerçekten çok iyi bir takım. Söylediğim gibi burada sergilediğimiz oyundan dolayı çok gururluyuz" dedi.
Galatasaray, sezon öncesi son hazırlık maçında evinde İtalyan ekibi Lazio ile karşılaşırken, mücadele 2-2'lik skorla sona erdi. Müsabakanın ardından Laziolu futbolcu Matteo Guendouzi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Çok zor bir maçı geride bıraktıklarını belirten Guendouzi, "Harika bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Gol atmak için bazı şanslar yakaladık. Zor bir atmosferde oynadık. Bu stada gelip oynamak kolay değil. İyi oynadık ve bundan gurur duyabiliriz. Hala ligin başlamasına bir ay var. Daha hazır değiliz ama bugün yaptıklarımızdan gurur duymalıyız" ifadelerini kullandı.
"MÜTHİŞ BİR ATMOSFER VAR"
Galatasaray taraftarının kendisini ıslıklamasına yönelik soruya ise Fransız orta saha şu yanıtı verdi:
"Çok sevdim. Bir futbolcu olarak bu tarz atmosferleri yaşamanız gerekiyor. Ben, sahada her şeyimi vermeye çalışan bir oyuncuyum. Bir futbolcu olarak bu tarz atmosferlerde oynamaktan dolayı gurur duymalısınız. Burada müthiş bir atmosfer var. Her zaman burası doluyor. Taraftarlar, takımının sürekli arkasında. Bu tarz taraftarlarla gurur duymalısınız. Benim ve takımım için ise değişen bir şey yok. Buraya gelip güzel bir atmosferde oynamaktan dolayı mutluyuz. Her zaman bu tarz statlarda maç oynamıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
"GALATASARAY ÇOK İYİ BİR TAKIM"
Galatasaray ile daha önce karşılaştığını dile getiren Guendouzi, "İyi oyunculara sahip olduklarını biliyoruz. Gerçekten çok iyi bir takım. Söylediğim gibi burada sergilediğimiz oyundan dolayı çok gururluyuz" değerlendirmesinde bulundu.
EN SON HABERLER
- 1 Manchester City bu sezon ligde ilk kez mağlup oldu
- 2 Stadyumun yeri değişecek mi? Aziz Yıldırım açıkladı...
- 3 Emre Belözoğlu: "Başarı varsa bunun aktörü oyuncular"
- 4 Mustafa Dalcı: "Oyuncularım çok üzgün"
- 5 Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarına devam etti
- 6 Aleksey Batrakov Osimhen ile arasında geçen diyaloğu açıkladı! “Bunu yapacaklarını sanmıyordum”
- 7 FIFA Başkanı Infantino, dünya futbolunun desteğini aldığına inanıyor
- 8 Iğdır FK, Bandırmaspor karşısında galip
- 9 Ümraniyespor, Sivasspor'u farklı geçti
- 10 Kasımpaşa, Eyüpspor'u tek golle devirdi