Vincenzo Montella: "Sahada elimizden geleni yapacağız"
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yarın oynanılacak Gürcistan maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Gürcistan Milli Takımı’na saygı duyuyorum. Takımım hazır ve sahada elimizden geleni yapacağız” dedi.
FIFA 2026 Dünya Kupası Elemeleri E Grubu ilk maçında Türkiye yarın deplasmanda Gürcistan'ın konuğu olacak. Başkent Tiflis'teki Boris Paichadze Ulusal Stadyumu'nda oynanacak mücadele TSİ 19.00'da başlayacak.
Yarınki karşılaşma öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Merih Demiral basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Yarın oynanacak karşılaşmada kalede kimin oynayacağının bilgisini vermek istemediğini söyleyen Montella, "Bizim 4 kalecimiz var ve çok net söyleyebilirim hangisi oynarsa oynasın içimiz çok rahat. Takımdaki kalecilerin 4'ü de iyi kaleci. Hangisinin oynayacağın konusunda isim vermekten hoşlanmıyorum. 2002 yılını çok iyi biliyorum. Milli takımımızın başarısını biliyorum. O dönem ben başka takımda futbolcuydum. Oyunculuk dönemimde İtalya ile kötü anılarım var. Güney Kore'ye elenmiştim çok üzücü şekilde. Dediğim gibi Türkiye Milli Takımın tarihini biliyorum" ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 Fenerbahçe’de Archie Brown kararı! Transfer için şart belirlendi
- 2 Süper Lig'de değişim rüzgarı! İşte yaşanan teknik direktör vedaları...
- 3 A Milli Futbol Takımı’nın yıldızları aslen nereli? Arda Güler’in memleketi ortaya çıktı
- 4 Mustafa Dalcı: "Puan veya puanlar almamız gereken bir süreçteyiz"
- 5 Selçuk İnan: "İyi bir mücadele ve duruş ile maçı kazanmasını bildik"
- 6 Van Spor FK'den ligde 3'te 3
- 7 KKTC Başbakanı Üstel: "Dünya unutmasın, Kıbrıs Türkü’nü hiçbir zaman yok sayamaz"
- 8 Beşiktaş, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı
- 9 Ankara Keçiörengücü 1 attı 3 puanı kaptı
- 10 Bakan Bak: "Barcelona’nın buraya gelmesini engellemeye çalışanlara dört büyük kulübümüz cevap verdi"