Bodo Glimt'in genç yıldızından Galatasaray sözleri! "Atmosfer tüm potansiyelimizi göstermemizi sağlayacak"
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında sahasında Bodo/Glimt ile karşılaşacak. Norveç ekibinin 22 yaşındaki sağ beki Fredrik Sjovold, UEFA’ya özel açıklamalarda bulundu.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında evinde Bodo/Glimt'i konuk edecek. Mücadele öncesi Norveç temsilcisinde, Fredrik Sjovold, UEFA'ya özel açıklamalarda yaptı.
"ATMOSFER TÜM POTANSİYELİMİZİ GÖSTERMEMİZİ SAĞLAYACAK"
"Bodo Glimt'in gücü bu iç saha avantajı diyebilirim. Her açıdan her gün kendimizi gelişime adamış bir ekibiz. Burada kış başladığında, diğer takımlara karşı ev sahibi avantajımız artıyor. Bu doğa ve zorlu iklim koşulları bizi formda ve diri tutuyor."
"Galatasaray'ın stadyumundaki atmosfer, tüm potansiyelimizi göstermemize yardımcı olacaktır."
"Önemli anlarda baskının bizi ezdiğini ve sonuca çok fazla odaklandığımız için başarısız olduğumuzu gördük. Bu yüzden performansımıza odaklanıyoruz, çünkü önemli olan yaptığımız şey, sonuç değil. Zamanla bunun karşılığını alacağımızı ve hak ettiğimiz sonuçları elde edeceğimizi düşünüyoruz. Düşüncemiz ve başarı sürecimiz bu şekilde."
EN SON HABERLER
- 1 Danijel Jumic: "Mücadeleden gurur duyuyorum"
- 2 Besnik Hasi: "3 puandan memnunum"
- 3 Tottenham, Londra derbisinde Chelsea'yi yıktı!
- 4 Fatih Karagümrük, Sarıyer'i 2 golle devirdi!
- 5 Yunus Akgün'den Fenerbahçe derbisi açıklaması: "Camiamıza derbi galibiyeti hediye etmek istiyoruz"
- 6 Amedspor, Samsunspor deplasmanında kazandı!
- 7 Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı! Milli arada görüşme var...
- 8 Galatasaray'da Fenerbahçe maçı mesaisi sürdü!
- 9 Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe forması giymiş futbolcular! İşte isim isim o liste
- 10 Vedat Muriqi'ten derbi öncesi iddialı sözler: "Zor anlar yaşatacağız"