Barış Alper Yılmaz: Bir şey kazanmadık henüz!
Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Trabzonspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Turkcell Süper Kupa'nın yarı finalinde Trabzonspor karşısında 4-1'lik skorla galip gelen Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, A Spor'a konuştu.
Karşılaşmayı değerlendiren Barış Alper Yılmaz, "Öncelikle takım arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Henüz bitmedi. Bu maçı kazandık ama bir maç daha var. O maç için hazırlıklara başlayacağız. Bir şey kazanmadık henüz. O maç inşallah kazanıp taraftarımızla kutlamak istiyoruz" dedi.
Berkan Kutlu'nun vedasına dair konuşan Barış Alper Yılmaz, "Vedalar zor olabiliyor. Berkan Kutlu ile ilgili uzun uzun konuşmak lazım. Birlikte geldik Galatasaray'a. 5 sene geçmiş. Dün gibi aklımda. Çok güzel anılar yaşadık. Çok iyi bir profesyonel. İnşallah mutlu olur. İnşallah kariyeri de kalbi gibi güzel olur. İnşallah iyi bir sezon geçirir" ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 FIFA'dan Eyüpspor'a transfer yasağı!
- 2 Beşiktaş'ta Orkun Kökçü şoku!
- 3 Hüseyin Çayır: "İnşallah galibiyet serimize devam ederiz"
- 4 Recep Uçar: "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet daha aldık"
- 5 Çorum FK, Rizespor'u geriden gelerek mağlup etti!
- 6 Fenerbahçe, Alanyaspor maçına hazır!
- 7 Marco Asensio'nun son durumu belli oldu! Fenerbahçe'ye kötü haber...
- 8 Gençlerbirliği, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı!
- 9 Cenk Tosun'dan yıllar sonra Fenerbahçe itirafı! "Hataydı ama..."
- 10 Futbol tarihinin en iyi 100 futbolcusu! Süper Lig'in eski yıldızları listede...