Sivasspor’da sakatlık şoku!
Sivasspor, kaptan Uğur Çiftçi’nin alt adalesinde yırtık tespit edildiğini, genç futbolcu Eymen Yurdcu'nun da dizinden artroskopi ameliyatı olduğunu açıkladı.
Sivasspor, sakatlık yaşayan Kaptan Uğur Çiftçi ile genç futbolcu Eymen Yurdcu hakkında bilgilendirme yaptı. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, kaptan Çiftçi'nin geçen hafta oynanan Vanspor FK karşılaşmasında sakatlandığı hatırlatıldı.
Çiftçi'nin gerçekleştirilen kontrollerinde alt adalesinde yırtık tespit edildiği, tedavisinin uygulanan enjeksiyon yöntemiyle sürdürüldüğü belirtildi.
Eymen Yurdcu'nun da yaşadığı sakatlığın ardından operasyon geçirdiği ifade edildi. Genç futbolcunun dizinden artroskopi ameliyatı olduğu aktarıldı.
Kırmızı-beyazlı ekip, iki oyuncunun da tedavi süreçlerinin sağlık heyeti tarafından yakından takip edildiğini ve futbolcuların en kısa sürede takıma katılmasının hedeflendiğini duyurdu.
EN SON HABERLER
- 1 Barcelona, Alaves karşısında şov yaparak galip!
- 2 Milan derbide Inter’i 3 golle yıktı!
- 3 Nikon El Maestro: Fantastik oynadığımız için bu maçı kazandık!
- 4 Bayern Münih ile Borussia Dortmund yenişemedi!
- 5 Stanimir Stoilov: ‘Plan tuttu’ demek çok kolay!
- 6 Fenerbahçe'de Dirk Kuyt'tan mağlubiyet sözleri! 'Bazı anlarda çok kırılganız'
- 7 Fenerbahçe öne geçtiği maçlarda üstünlüğü koruyamıyor!
- 8 Hull City ile Ipswich Town puanları paylaştı!
- 9 Matteo Guendouzi: Yaşadığımız çok zor bir durum!
- 10 Kojo Oppong: Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz!