Amedspor'da Dilhan Demir sezonu kapattı!
Amedspor forması giyen Dilhan Demir'in sakatlığı nedeniyle 9-12 ay arasında sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amedspor'da sakatlanan orta saha oyuncusu Dilhan Demir'in ameliyat ve rehabilitasyon sürecinin yaklaşık 9–12 ay sürmesinin beklendiği duyuruldu.
Kulübün ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan paylaşımda, sağlık ekibinin kontrolleri ve detaylı tetkikleri sonucunda Demir'in sağ diz ön çapraz bağında tam kat yırtık ve medial menisküs posteriorda yırtık tespit edildiği belirtildi.
Açıklamada, "Sağlık ekibimizin planlaması doğrultusunda sporcumuzun cerrahi operasyon geçirmesi öngörülmekte olup ameliyat ve rehabilitasyon sürecinin yaklaşık 9–12 ay sürmesi beklenmektedir. Bu doğrultuda futbolcumuzun sezonu kapattığı kamuoyunun bilgisine sunulur. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tedavi ve rehabilitasyon sürecini en güçlü şekilde tamamlayarak sahalara daha da güçlü bir biçimde döneceğine inanıyoruz." ifadelerine yer verildi.
Diyarbakır ekibi, Dilhan Demir'in bonservisini Gençlerbirliği'nden kiraladığını devre arası transfer döneminde 6 Şubat günü açıklamıştı.
EN SON HABERLER
- 1 Sivasspor yağmur altında çalıştı!
- 2 1. Lig'de 11. hafta hakemleri açıklandı!
- 3 Oğuz Çetin ile Marco Asensio ne konuştu? Aston Villa maçı öncesi gündem olan görüntü...
- 4 Son dakika haberi: Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi açıklandı!
- 5 Çaykur Rizespor deplasmanda kaybetmiyor!
- 6 Fenerbahçe ve Galatasaray için Şampiyonlar Ligi tahmini! Yapay zeka açıkladı...
- 7 Arda Güler'in performansı İspanya'yı salladı! "Sol ayağıyla 3 mucize gerçekleştirdi..."
- 8 Göztepe puanları deplasmanda topladı!
- 9 Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığı yarışı alev aldı! Zirvede büyük sürpriz...
- 10 Arda Turan'dan Şampiyonlar Ligi'nde tarihi başarı! Shakhtar Donetsk ile bir ilk...