Mouandilmadji, Avrupa'da gol krallığına koşuyor!
Samsunspor'un Çadlı forvet oyuncusu Marius Mouandilmadji, UEFA Konferans Ligi'nde attığı 8 golle gol krallığında zirvede bulunuyor.
Türkiye'yi Galatasaray ile birlikte Avrupa'da temsil eden iki takımdan biri olan Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda sahasında İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya 3-1 yenildi. Kırmızı-beyazlı ekip, rakibine boyun eğse de Mouandilmadji, takımının tek golünü atmayı başardı.
Avrupa'da gol krallığında başı çeken Mouandilmadji, 9 maçta 8 kez fileleri sarsarak, gol krallığında tek başına zirvede yer aldı. Mouandilmadji'yi 6 golle Lech Poznan'dan Mikael Isak ile 5'er gollü diğer oyuncular Sven Mijnans, Nardin Mulahusejnovic ve Franko Kovacevic takip etti.
ASİST KRALLIĞINDA HOLSE VAR
Ayrıca asist krallığında da Samsunspor'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Carlo Holse ilk sırada yer alıyor. 9 maçta 5 kez asisti bulunan Holse, bu alanda lider konumunda bulunuyor.
RÖVANŞ 19'UNDA
Karadeniz ekibi, 19 Mart Perşembe günü Madrid'de Rayo Vallecano ile rövanş maçına çıkacak. Söz konusu karşılaşmada Marius Mouandilmadji ve Carlo Holse'nin takımın en önemli kozları olması bekleniyor.
EN SON HABERLER
- 1 Galatasaray takım otobüsü Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’ne giriş yaptı
- 2 Fenerbahçe taraftarlarından Samandıra’da protesto
- 3 Archie Brown ve Abdülkerim Bardakcı’dan kavga sonrası ilk sözler! Boynundaki izi gösterdi
- 4 Okan Buruk: Bu senenin en rahat maçını oynamış olabiliriz
- 5 SON DAKİKA | 2026 Ballon d'Or'un sahibi kim oldu? İşte gecede ödül alan yıldızlar...
- 6 İsmail Kartal: "Derbi kazanmadan şampiyon olunabiliyor"
- 7 Yunus Akgün: Hocamıza verdiğimiz sözü tuttuk
- 8 Galatasaray'dan ligde üst üste 3. galibiyet
- 9 Okan Buruk, İsmail Kartal'a karşı ilk kez derbide kazandı
- 10 Victor Osimhen: Bu kulüp için her şeyimi vereceğim