Milot Rashica: Hocamızın istediklerini yapıyoruz!
Beşiktaşlı futbolcu Milot Rashica, Midtjylland maçından sonra konuştu.
UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında Midtjylland'ı 2-0 mağlup eden ve tur atlayan Beşiktaş'ta Milot Rashica açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendiren Milot Rashica, "İyi bir kamp dönemi geçirdik, bunun etkisi oldu. Çok sıkı çalıştık. Hocamız da fiziksel olarak yüksek seviyede olmamızı istiyor. Çok iyiyiz demek için erken ama hocamızın istediklerini yapıyoruz. Gelişmek zorundayız sürekli. Yüksek tempoda, şiddetle antrenmanlar yapıyoruz. Çok çalışıyoruz ve fiziksel olarak daha iyi olacağımızı biliyorum" dedi.
Performanslarına dair soruya Milot Rashica, "Hocamızı anlamaya başladık. Çok uzun süre olmadı geleli ama ne istediğini anlamaya başladık. Hocamızın ne istediğini biliyoruz" cevabını verdi.
EN SON HABERLER
- 1 Galatasaray’ın yıldızı milli takımı bıraktı! Sosyal medyadan açıklama!
- 2 1461 Trabzon FK Türkiye Kupası'nda rahat turladı
- 3 Ballon d'Or of All Time'ın sahibi belli oldu! Cristiano Ronaldo mu, Lionel Messi mi?
- 4 Gençlerbirliği Kulübünde olağanüstü seçimli genel kurul kararı alındı
- 5 Okan Buruk ilk 11’i değiştiriyor! Konyaspor maçında sürpriz...
- 6 Kelechi Iheanacho’dan Bursaspor taraftarına Süper Lig sözü
- 7 İspanya Kral Kupası'nda 24 maç, tren kazası nedeniyle ertelendi
- 8 Süper Lig tarihinin en çok kazanan 10 takımı belli oldu! Derbi sonrası zirve değişti...
- 9 Orkun Kökçü ne zaman dönecek? Milli futbolcu o maçta sahada...
- 10 5 gollü maçta turlayan Bursa Yıldırımspor! İşte o goller