Fenerbahçe'den büyük vefa: Vefat eden gazinin çocuklarına destek olunacak!
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Barış Karagöz, Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasını izlediği tribünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden gazi Gerçek Yaşar'ın oğlu ve kızına sahip çıkacaklarını belirtti.
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Barış Karagöz, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasındaki Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasını izlediği tribünde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 48 yaşındaki gazi Gerçek Yaşar'ın Mut ilçesindeki Laal Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazına katıldı.
Törenin ardından gazetecilere açıklama yapan Barış Karagöz, Gerçek Yaşar'ın hikayesinin kendilerini çok etkilediğini söyledi.
"ÇOK CİDDİ EMEK VEREREK BİLET ALMIŞ"
Gerçek Yaşar ve oğlu Gazi Yaşar'ın uzun yolculuğun ardından stada ulaştığını dile getiren Karagöz, "Gerçek Yaşar, oğlu Gazi'yi hayatında ilk kez maça getirmek için çok ciddi emek vererek bilet almış. Oğlu ile ilk kez bu anı, mutluluğu yaşayacaktı." dedi.
"ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ"
Tribünde fenalaşan Yaşar'ın tüm müdahalelere rağmen kurtulamadığını aktaran Karagöz, "Sevenlerinin hepsine Allah sabır versin, gani gani rahmet eylesin. Bizi çok derinden etkiledi. Taraftarların bize verdiği emek inanılmaz. İnşallah Gerçek Yaşar'ın oğlu gazi ve kızı Zeren'in ağabeyleri, amcaları olarak onlara sahip çıkacağız. Geride kalanlara Allah sabır versin." diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Vincent Kompany hastaneye kaldırıldı! Bayern Münih antrenmanında büyük panik
- 2 Dünyanın en iyi 50 kalecisi! Uğurcan Çakır ve Berke Özer listeyi salladı
- 3 Dünyanın en büyük 20 derbisi! Galatasaray – Fenerbahçe listeyi altüst etti
- 4 İsmail Kartal’dan Kerem Aktürkoğlu’na son şans! Galatasaray derbisi kaderini belirleyecek
- 5 UEFA verileri hatalı! Fenerbahçe maçı sonrası ortaya çıktı
- 6 Sabah Spor, derbi öncesi takımların son durumunu analiz etti
- 7 Kocaeli şen şakrak
- 8 Münir Yıldırım: Bizim penaltımız niye verilmiyor?
- 9 Joao Pereira: Sahaya çıkmamış gibiydik!
- 10 Kocaelispor'da Selçuk İnan'dan Türkiye Kupası hedefi!