Galatasaray’da Yunus Akgün’den hakem tepkisi!
Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, Sporting maçından sonra konuştu.
UEFA Şampiyonlar Ligi lig etabının ilk haftasında Sporting'e deplasmanda 3-1 mağlup olan Galatasaray'da Yunus Akgün açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendiren Yunus Akgün, "Aslında çok istediğimiz gibi başladık, golü bulduk, topa sahibiz, iyi oynuyoruz. Hocamız analizde geçiş oyununu anlattı. Geçiş oyununda basit bir gol yedik. Genel olarak çok iyi oynadık. İlk yarı çok iyiydik" dedi.
Hakem kararlarına dikkat çeken Yunus Akgün, "Oyun ortadayken bir hakem kararı... Tam izlemedim, değil diyorlar. Biraz önüne geçti" şeklinde konuştu.
Takım arkadaşlarına inandığını belirten Yunus Akgün, "Geçen sene de istediğimiz gibi başlayamamıştık ama iyi reaksiyon vermiştik. Bunu yapabilecek güçteyiz. Takım arkadaşlarıma inanıyorum. Taraftarlarımızı üzdük ama önümüzde çok maç var. İyi çalışıp en iyi şekilde Galatasaray'ı temsil etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 David Zima: "Fenerbahçe karşısında baskı altında kalmamalıyız"
- 2 Jindrich Trpisovsky: "Fenerbahçe maçında hata yapmamalıyız"
- 3 Arda Turan, Ukrayna'da yaşadıklarını tek tek anlattı! "Dünya bilsin çocuklar ölüyor"
- 4 Trabzonspor'dan Beşiktaş maçı öncesi sakatlık açıklaması
- 5 Alanyaspor, Kocaelispor maçı hazırlıklarına başladı!
- 6 Galatasaray'da Lille maçı hazırlıkları devam etti!
- 7 Beşiktaş U19, Trabzonspor U19'u 4-1 mağlup etti!
- 8 Nathan Ake: "Evimizde 3 puan almamız gerekiyor"
- 9 Galatasaray, Rafael Leao'nun son durumunu açıkladı! Singo müjdesi...
- 10 İsmail Kartal: "Bir kurgu ve strateji maçı olacak"