Gençlerbirliği, Süper Lig'de Konyaspor'a konuk olacak
Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak.
MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda, saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.
Geçen hafta lider Galatasaray ile oynadığı maçtan 1-0 mağlup ayrılan Gençlerbirliği, 8 puanla 15. sırada bulunuyor.
Sezona Fenerbahçe ve Göztepe galibiyetleriyle "2'de 2" yaparak başlayan başkent ekibi, daha sonra oynadığı 6 maçta 2 beraberlik, 4 mağlubiyet yaşadı.
Erzurumspor FK ve Amed Sportif Faaliyetler ile berabere kalan kırmızı-siyahlılar, Trabzonspor, Kasımpaşa, İstanbul Başakşehir ve Galatasaray'a yenildi.
Alman teknik direktör Bernd Storck yönetimindeki Gençlerbirliği, Konya deplasmanında 6 maçlık 3 puan hasretini sonlandırmaya çalışacak.
KONYASPOR DEPLASMANINDA SON GALİBİYET 2006'DA
Gençlerbirliği, Konyaspor deplasmanındaki son Süper Lig galibiyetini 19 Şubat 2006'da 3-0'lık skorla elde etti.
Rakibiyle Konya'da oynadığı son 12 Süper Lig maçında 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan başkent ekibi, son olarak 2025-2026 sezonunun 27. haftasında rakibine 1-0 yenildi.
EN SON HABERLER
- 1 Vincent Kompany hastaneye kaldırıldı! Bayern Münih antrenmanında büyük panik
- 2 Dünyanın en iyi 50 kalecisi! Uğurcan Çakır ve Berke Özer listeyi salladı
- 3 Dünyanın en büyük 20 derbisi! Galatasaray – Fenerbahçe listeyi altüst etti
- 4 İsmail Kartal’dan Kerem Aktürkoğlu’na son şans! Galatasaray derbisi kaderini belirleyecek
- 5 UEFA verileri hatalı! Fenerbahçe maçı sonrası ortaya çıktı
- 6 Sabah Spor, derbi öncesi takımların son durumunu analiz etti
- 7 Kocaeli şen şakrak
- 8 Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin kilit ismini açıkladı! ‘Kaybederse taşlar yerinden oynar’
- 9 Münir Yıldırım: Bizim penaltımız niye verilmiyor?
- 10 Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz kararı! Okan Buruk’un planı hazır