Türk futbolunda 'yayın ihalesi süreci' resmen başladı!
Türkiye Futbol Federasyonu, Türk futbolunda yayın ihalesi sürecinin başladığını açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), Süper Lig ve 1. Lig'in 2027-28 sezonundan itibaren 5 sezonluk yayın hakları için düzenleyeceği ihalenin şartnameleri satışa sunuldu.
TFF'nin açıklamasına göre, Paket A (TFF Süper Lig Yayın), Paket B (TFF 1. Lig Yayın ile TFF Süper Lig ve 1. Lig Radyo Yayını, Geniş Özetler), Paket C (TFF Süper Lig ve 1. Lig Uluslararası Yayın), Paket D (Uluslararası Bahis Sitelerinden Yayın ve Dijital Özetler) ve Paket E (Tüm Paketler) ilişkin ihale, kapalı teklif ve açık artırma usulüyle yapılacak.
TFF Süper Lig ve 1. Lig müsabakalarından elde edilecek veri hakları ihale kapsamında olmayacak.
Yayın ihalesine katılabilecek sermaye şirketleri, kamu kurum ve kuruluşları, ortak girişimler veya iş ortaklıkları, ihale dokümanlarını, satış bedeli 750 bin lirayı TFF'nin banka hesabına ödeyerek Riva'daki federasyona ait tesislerde bulunan TFF Mali İşler Direktörlüğü'nden alabilecek.
Teklif vermek isteyenler, 30 Kasım Pazartesi günü saat 14.00-14.10 arasında, Riva'daki tesislerde Yayın İhale Komisyonu'na noter huzurunda tekliflerini sunabilecek.
Federasyondan yapılan açıklamada ayrıca TFF'nin, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine tabi olmadığı gibi, tüm teklifleri reddetmekte veya ihaleyi iptal etmekte serbest olduğu belirtildi.
EN SON HABERLER
- 1 Dirk Kuyt, Fenerbahçe'de kalacak mı? Açıkladı...
- 2 Fenerbahçe'den 18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde ilk zafer!
- 3 Mason Greenwood: Yenikken bile kazanacağımızı hissediyordum!
- 4 Vedat Muriqi: Fenerbahçe büyüklüğü budur!
- 5 Andoni Iraola: İletişim kurmak çok zordu!
- 6 Son dakika haberi: Fenerbahçe maçı sonrası güncellendi! İşte yeni UEFA ülke puanı sıralaması…
- 7 Son dakika: Fenerbahçe - Liverpool maçı sonrası yenilendi! İşte UEFA kulüpler sıralamasında yeni tablo
- 8 SON DAKİKA HABERİ | Şampiyonlar Ligi güncel puan durumu! Fenerbahçe’nin Liverpool zaferi sonrası…
- 9 SON DAKİKA | Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde kalan maçları! İşte o 4 rakip…
- 10 Fenerbahçe - Liverpool maçında tartışmalı karar! Clement Turpin damgası