Murat Yılmaz İstanbul BŞB'de
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden yapılan açıklamada, geride kalan sezon TKİ Tavşanlı Linyitspor forması giyen forvet oyuncusu Murat Yılmaz'ın transfer edildiği ve oyuncunun Langa Tesisleri'nde kulüp başkanı Çağatay Kalkancı'nın da katıldığı törende 2 yıllık mukaveleye imza attığı belirtildi.
Hedefi olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Murat Yılmaz, turuncu-lacivertli renkler için elinden gelenin en iyisini yapacağını
söyledi. Çağatay Kalkancı ise "Hocamızın raporu doğrultusunda Orhan Ak, Veysel Aksu ve Ferhat Çulcuoğlu'ndan sonra Murat Yılmaz'ı da kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur ve sezon sonunda hedefimize, ait olduğumuz lige çıkmanın mutluluğunu hep birlikte yaşarız" ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 Herkesin başına bela olacağız!
- 2 Beşiktaş İBB'yi kolay geçti
- 3 İstanbul BŞB'de üç imza!
- 4 Orhan Ak'tan İBB'ye 2 yıllık imza
- 5 İstanbul BŞB'de Cihat Arslan dönemi
- 6 "Doka ve Visca'yı bırakmayacağız"
- 7 "İBB'den ayrılmak istiyorum"
- 8 Ve Belediye küme düştü
- 9 İBB ligden düştü
- 10 Kafkas: Bülent için üzgünüm