Fırtına durdu Samsun coştu

3.’lüğü sağlama almaya çalışan bordo-mavililer, rakibine ilk yarıda teslim oldu. Taylan (pen.), Mouandilmadji ve Fernandez’in (kendi kalesine) gollerine engel olamayan Avcı’nın ekibinin tek sayısı Bardhi’den geld
Bordo-mavililerin tek golünü atan Enis Bardhi karşılaşmanın ardından sert bir maç olduğunun altını çizerek açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki oyuncu "Son 3 maçtaki gibi istediğimiz şekilde başlayamadık. Hepimiz daha iyi olmak için elimizden geleni yapmalıyız. Her maçı final gibi görmemiz lazım. Trabzonspor gibi oynamalıyız" dedi.
19 YIL SONRA İLK GALİBİYET
Tamamen dolu tribünlerin büyük desteğiyle sahaya çıkan ve 3 golle galibiyete uzanan Yılport Samsunspor, Süper Lig'de 19 yıl sonra evinde Trabzonspor'u yenmeyi başardı. Puanını 42 yaparak ligde kalma yolunda çok önemli bir adım atan Gisdol yönetimindeki kırmızı- beyazlılar, 90 dakika sonunda ellerinde bayraklarla kutlama yaptılar.
MAÇ SONU GERGİNLİK
Karşılaşmanın ardından Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır ile kutlama için sahaya giren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol arasında gerginlik yaşandı. Futbolcuların araya girmesiyle olay büyümeden önlendi. Mücadele sonrası Uğurcan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Gisdol'dan özür diledi.
EN SON HABERLER
- 1 Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı! İşte güncel puan durumu...
- 2 Süper Lig devi gözünü kararttı! Krzysztof Piatek hamlesi…
- 3 Adana Demirspor – Trabzonspor maçı sonrası flaş yorum: “Onunla olmuyor…”
- 4 Trabzonspor Adana Demirspor'u tek golle geçti! Banza 3 puanı getirdi...
- 5 Fatih Tekke'den takımına eleştiri!
- 6 Trabzonspor Adana Demirspor'u tek golle geçti! Banza 3 puanı getirdi...
- 7 Süper Lig'in en çok taraftar çeken statları belli oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe...
- 8 Süper Lig'e bedava transfer! Bu isimlere bonservis ödenmeyecek...
- 9 Trabzonspor'un rakibi Adana Demirspor
- 10 Tim Jabol Folcarelli: "Trabzonspor'da kupalar kazanmak istiyorum"